Гриби в сметанному соусі
![Гриби в сметанному соусі Гриби в сметанному соусі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/gribnoy_sous_so_smetanoy.jpg)
Спагеті з грибами в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Лисички очищаємо від сміття, гарненько промиваємо, обсушуємо і розрізаємо великі навпіл, а дрібні залишаємо в такому вигляді. Потім перекладаємо гриби в глибоку сковороду, наливаємо півсклянки фільтрованої води і трохи рослинного масла. Закриваємо кришкою і тушкуємо овочі хвилин 15 на самому маленькому вогні. Потім відкриваємо кришку, щоб рідина почала поступово википати. Далі всипаємо куркуму, щоб вона посилила золотистий колір лисичок і надала соусу нарядності. Цибулину обробляємо, шаткуємо і пасеруємо на окремій сковороді. Коли рідини в грибах зовсім не залишиться, викладаємо цибулька і, помішуючи, обсмажуємо до м'якості. У невелику кількість сметани всипаємо борошно, перемішуємо і виливаємо суміш у овочеву обжарку. Інтенсивно все перемішуємо, щоб не допустити виникнення грудочок. Прогріваємо все разом хвилини 3. Цим часом натираємо сир і з'єднуємо його з залишилася сметаною. Додаємо до лисичкам, перемішуємо і тушкуємо грибний соус ще 10 хвилин. Спагетті заздалегідь відварюємо, промиваємо і викладаємо на тарілку. Зверху рівномірно розподіляємо приготований соус і подаємо страву до столу, прикрасивши за бажанням рубаною свіжої зеленню.
Грибний соус з сушених грибів зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Сухі гриби гарненько промиваємо, заливаємо фільтрованою водою і залишаємо на всю ніч. Потім викладаємо їх в каструльку, вливаємо свіжу воду і варимо до повної готовності без додавання солі на слабенькому вогні. Далі акуратно, за допомогою шумівки, виймаємо їх з бульйону і подрібнюємо ножем. Чистимо цибулину, шаткуємо і пасеруємо на розтопленому маслі. Коли він стане прозорим, додати підготовлені гриби і обсмажуємо до готовності.
Борошно окремо підрум'янюємо на вершковому маслі до коричневого кольору, а потім поступово вливаємо в неї кілька склянок гарячого бульйону. Безперервно помішуючи, варимо суміш хвилин 15. Тепер додаємо гриби з цибулькою, кладемо сметану і за бажанням приправляємо спеціями. Як тільки маса почне закипати, негайно знімаємо його з вогню, даємо йому трохи настоятися під кришкою і подаємо.
Гриби в сметанному соусі - рецепт
Інгредієнти:
![Гриби в сметанному соусі Гриби в сметанному соусі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/gribnoy_sous_dlya_spagetti_so_smetanoy.jpg)
Приготування
Цибулину обробляємо, шаткуємо кубиками і пасеруємо в сковороді на рослинному маслечко до прозорого стану. Потім додаємо нарізані скибочками шампіньйони, перемішуємо і обсмажуємо їх, поки не випарується вся волога. На іншій сковорідці розтоплюємо шматочок вершкового масла, висипаємо борошно і підрум'янюємо її кілька хвилин. Після цього перекладаємо її до овочів, солимо за смаком і додаємо сметанку. Все ретельно перемішуємо і готуємо до закипання рідини. Ну, ось і все, наш грибний соус готовий! При бажанні можете подрібнити її в блендері до однорідної консистенції.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Грибний соус з сушених грибів](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/gribnoy_sous_iz_sushenyh_gribov.jpg)
Грибний соус з сушених грибів
Грибний соус з сушених грибів подають до м'яса, до круп'яних і картопляних страв, до макаронів. Приготувати його зовсім не складно. Якщо восени ви
![Вершково-грибний соус](/uploads/posts/2015-03/vershkovo-gribniy-sous_331.jpeg)
Вершково-грибний соус
Вершково-грибний соус - одне із самих ніжних і вишуканих доповнень до основного блюда. Його можна подати до м'яса, курки, овочів. Ми пропонуємо вам
![Куряче філе в сметанному соусі](/uploads/posts/2015-03/kuryache-fle-v-smetannomu-sous_411.jpeg)
Куряче філе в сметанному соусі
Скільки ж можна приготувати страв з курки? Незлічена кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачне куряче філе в сметанному соусі. М'ясо
![Свинина в сметанному соусі](/uploads/posts/2015-03/svinina-v-smetannomu-sous_401.jpeg)
Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
![Як приготувати білі гриби?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-bl-gribi_501.jpeg)
Як приготувати білі гриби?
Сьогодні ми розповімо про те, як смачно приготувати такий корисний продукт, як білі гриби. Давайте зробимо суп, посмажимо, згасимо, приготуємо грибну
![Різотто у вершковому соусі](/uploads/posts/2015-01/rzotto-u-vershkovomu-sous_581.jpeg)
Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.