Грибний соус з сушених грибів
![Грибний соус з сушених грибів Грибний соус з сушених грибів](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/gribnoy_sous_iz_sushenyh_gribov.jpg)
Підлива з сушених грибів
Інгредієнти:
Приготування
Сухі гриби промиваємо, заливаємо фільтрованою водою і залишаємо настоюватися на всю ніч. Потім перекладаємо їх в чисту каструльку, додаємо води і відварюємо до повної готовності. Після цього, акуратно виймаємо їх шумівкою і подрібнюємо ножем. Чистимо цибулину, дрібно рубаємо і пасеруємо до м'якості на розігрітому маслечко. Далі додаємо білі гриби і, помішуючи, обсмажуємо до готовності. Борошно підрум'янюємо окремо на маслі, поступово вливаємо кілька склянок гарячого грибного бульйону і варимо, помішуючи, близько 15 хвилин. Потім викладаємо овочі, солимо, перчимо і знімаємо з вогню. Підлива з сушених білих грибів накриваємо кришкою і даємо йому трохи настоятися.
Підлива з сушених грибів зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Гриби ретельно промиваємо і замочуємо в одному літрі фільтрованої води на кілька годин. Потім ставимо їх на середній вогонь, накриваємо кришкою і відварюємо до м'якості. Далі, акуратно, виймаємо їх шумівкою, злегка остуджуємо і ріжемо довільними шматочками. Чистимо цибулину, обполіскуємо, дрібно шаткуємо ножем і пасеруємо в невеликій кількості олії до придбання золотистого відтінку. Після цього додаємо підготовлені гриби і перемішуємо. Борошно злегка підрум'янюємо окремо на сухій сковороді, вливаємо розтоплене вершкове масло і ретельно все перемішуємо. Поступово вливаємо гаряче грибний відвар і тушкуємо суміш при слабкому кипінні до загустіння. Тепер додаємо овочеву обжарку, додаємо подрібнену зелень і спеції. В самому кінці кладемо сметану, все розмішуємо ложкою, доводимо до закипання і знімаємо соус з вогню.
Вершковий соус з сушеними грибами
Інгредієнти:
Приготування
Очищену цибулину шаткуємо і пасеруємо до м'якого стану. Потім додаємо подрібнені гриби, перемішуємо і готуємо овочі 10 хвилин. Потім перекладаємо їх у чашу блендера, додаємо за смаком спеції, вводимо вершки і все добре збиваємо. Тепер виливаємо отриману масу в сотейник, трохи прогріваємо і знімаємо з вогню. При подачі прикрашаємо соус подрібненою свіжою зеленню.
Грибний соус з сушених грибів з перцем
Інгредієнти:
![Грибний соус з сушених грибів Грибний соус з сушених грибів](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/slivochnyy_sous_s_sushenymi_gribami.jpg)
Приготування
Цибулю-шалот обробляємо, подрібнюємо і обсмажуємо в невеликій кількості рисового масла 3 хвилини. Потім додаємо порубані невеликими скибочками гриби і болгарський перчик, попередньо очищений і промитий. Коли з печериць випарується вся волога, підсолюємо овочі і вливаємо трохи білого вина. Засікаємо хвилин 5 і коли алкоголь не багато вивітриться, кидаємо подрібнений базилік і знімаємо соус з вогню. Даємо йому трохи настоятися, при закритій кришці, а потім подаємо до столу!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Гриби в сметанному соусі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/gribnoy_sous_so_smetanoy.jpg)
Гриби в сметанному соусі
Будь-яке блюдо приємніше їсти з соусом, ну а оскільки магазинні варіанти не дуже смачні, ми пропонуємо вам приготувати соус з грибами і сметаною
![Грибний соус з заморожених грибів](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/gribnoy_sous_iz_zamorozhennyh_gribov.jpg)
Грибний соус з заморожених грибів
Грибний соус з заморожених грибів по праву вважається найбільш універсальним. Адже цей продукт ідеально поєднується як з вершковою, так і з томатною
![Грибний бульйон](/uploads/posts/2015-03/gribniy-bulyon_691.jpeg)
Грибний бульйон
Грибний бульйон - відмінна основа для супів і різних соусів. Зазвичай для його приготування використовують білі гриби. У нашій статті ми пропонуємо
![Суп з білих грибів](/uploads/posts/2015-03/sup-z-blih-gribv_531.jpeg)
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
![Підлива з білих грибів](/uploads/posts/2015-03/pdliva-z-blih-gribv_191.jpeg)
Підлива з білих грибів
Соуси відмінно доповнюють смак основних страв. Різновидів їх створення досить багато. Одними з найпопулярніших є грибні соуси. І зараз ми поділимося
![Вершково-грибний соус](/uploads/posts/2015-03/vershkovo-gribniy-sous_331.jpeg)
Вершково-грибний соус
Вершково-грибний соус - одне із самих ніжних і вишуканих доповнень до основного блюда. Його можна подати до м'яса, курки, овочів. Ми пропонуємо вам