Мойва тушкована з цибулею на сковороді
![Мойва тушкована з цибулею на сковороді Мойва тушкована з цибулею на сковороді](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/moyva_tushenaya_s_lukom_na_skovorode.jpg)
Мойва тушкована з цибулею та морквою
Інгредієнти:
Приготування
Так як очищати мойву від кісток нам не потрібно, перед приготуванням рибу необхідно лише звільнити від голови і всіх нутрощів, а потім сполоснути.
Овочі наріжте довільно, оскільки в результаті тривалого гасіння вони все одно розм'якшаться, а потім спасеруйте на мінімумі розігрітого масла. Розведіть томатну пасту в половині склянки холодної води. Залийте соусом зажарку, слідом викладіть мойву, додайте зерна коріандру і горошини перцю. Приготування тушкованою мойви з цибулею на сковороді займе півтори години, за цей час ваше завдання – стежити за тим, щоб жар був мінімальним, а рідини в посуді вистачало для того, щоб овочева подушка не підгоріла.
Мойва тушкована з овочами в томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Очистивши тушки риби від нутрощів покрийте їх ароматною пастою із суміші розтертого часникових зубков, куміна, паприки і морської солі. Нехай рибки промаринуются хвилин 20 а у нас як раз з'явиться час, щоб підготувати і спасерувати овочі. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності, покладіть до них мариновану мойву і залийте вміст посуду сумішшю пюрированных томатів з бульйоном. Дегустувати страву можна буде через півгодини.
Тушкована мойва в майонезі
Інгредієнти:
Приготування
Насамперед нам слід приступити до обжарке обох видів цибулі – простого ріпчастої і порею. Коли цибульні кільця розм'якшаться, додайте до них кубики картоплі, а слідом і очищений від насіння кабачок. Як тільки овочі підрум'янилися, настає час додавати мойву, яку попередньо обов'язково очищують від нутрощів. Рибу з овочами заливаємо нехитрим соусом із суміші молока з бульйоном і майонезом. Увариваясь, соус просочить овочі і рибу, а його залишки перетворяться в густу підливу. Гасіння мойви в майонезі займе близько півгодини, після чого залишається лише додати завершальний штрих у вигляді нарізаної зелені.
Тушкована мойва з цибулею і сметаною
Цей рецепт, мабуть, найбільш стриманий з усіх: велика кількість цибулі, мойва свіжа, сметанна соус і трохи лавра для аромату – це все, що знадобиться для приготування простого гарячого блюда, яке підійде до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
![Мойва тушкована з цибулею на сковороді Мойва тушкована з цибулею на сковороді](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/tushenaya_moyva_s_lukom_i_smetanoy.jpg)
Приготування
Великі кільця цибулі пасеруємо в невеликій кількості олії до напівготовності. До засмажки додаємо часниковий зубок і залишаємо його пустити аромат. Як тільки відчує часниковий запах, вливайте в сковороду суміш сметани з вершками. Поверх цибулі подушки розкладіть очищені тушки мойви і пару листів лавра. Мойва тушкована з цибулею на сковороді буде готова через 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати мойву?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-moyvu_331.jpeg)
Як приготувати мойву?
Мойва - риба досить не дорога і смачна. Приготувати її можна різними способами. У нашій статті ми зібрали кілька варіантів приготування цієї дрібної
![Як смажити мойву на сковороді?](/uploads/posts/2015-03/yak-smazhiti-moyvu-na-skovorod_611.jpeg)
Як смажити мойву на сковороді?
Мойва - це маленька, жирна і смачна рибка, яку приготувати досить просто. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами, як посмажити мойву на
![Мойва з картоплею](/uploads/posts/2015-03/moyva-z-kartopleyu_581.jpeg)
Мойва з картоплею
Багато хто з нас звикли їсти рибу в копченому або солоному вигляді, подаючи до неї відварна картопля. Але сьогодні ми розповімо вам декілька нових і
![Мойва в клярі](/uploads/posts/2015-03/moyva-v-klyar_501.jpeg)
Мойва в клярі
Мойва - смачна маленька рибка. Вона може бути повноцінним гарячим блюдом, так і закускою. І сьогодні ми поговоримо про те, як її оригінально
![Як засолити мойву?](/uploads/posts/2015-03/yak-zasoliti-moyvu_501.jpeg)
Як засолити мойву?
Мойва - дрібна і дешева рибка, але в смаженому або засоленому вигляді на незрівнянна. Давайте розберемося, як її засолити в домашніх умовах. Така
![Мойва в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/moyva-v-multivarc_111.jpeg)
Мойва в мультиварці
Мойва - смачна і доступна рибка, яку можна готувати різними способами. І сьогодні ми розберемося, як її смачно і оригінально приготувати з