Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тушкована капуста з яловичиною

Тушкована капуста з яловичиною

21-06-2015, 12:17
601
Тушкована капуста з яловичиною
До такої страви, як тушкована капуста, всі ставляться по-різному – одні її зовсім не люблять, а інші просто обожнюють. Нижче вас чекають цікаві рецепти, в яких розповідається про те, як приготувати тушковану капусту з яловичиною. Слідуючи порадам і рекомендаціям, дане блюдо вийде у вас ну дуже смачним. І навіть ті, хто його не зовсім жалували, швидше за все, попросять добавки.

Капуста, тушкована з яловичиною – рецепт


Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 600 г;

  • яловичина 450 г;

  • паста томатна – 70 г;

  • цибуля – 120 г;

  • морква – 150 г;

  • олія оливкова – 10 мл;

  • вода – 150 мл;

  • сіль.


  • Приготування
    У чашу мультиварки вливаємо олію, викладаємо подрібнену цибулю, терту моркву і у програмі «Випічка» готуємо 7 хвилин. Якщо ж є спеціальний режим «Смаження», то, звичайно, можна використовувати його. Обсмажені овочі викладаємо в миску і поки відставляємо в сторону. А замість них в чашу покласти нарізане кубиками м'ясо, в тій же програмі готуємо 25 хвилин. Білокачанну капусту дрібненько шаткуємо, хвилинки на 2 заливаємо окропом, а потім воду зливаємо. До м'яса додаємо томатну пасту, сіль і перемішуємо. Зверху викладаємо капусту, цибулю та моркву. Заливаємо все це водою і виставляємо режим «Гасіння», готуємо 2 години. Після сигналу тушковану капусту з яловичиною в мультиварці перемішуємо і подаємо до столу.

    Тушкована капуста з яловичиною і грибами


    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 550 г;

  • білі гриби сухі – 70 г;

  • капуста квашена – 750 г;

  • цибуля велика – 1 шт.;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки;

  • сметана – 120 г;

  • борошно – 1 ст. ложка;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо, дрібненько кришимо і в розігрітому маслі обсмажуємо приблизно 5 хвилин. Потім додаємо м'ясо і на середньому вогні готуємо близько 8 хвилин, не
    Тушкована капуста з яловичиною
    забуваючи при цьому його періодично перемішувати. Сухі гриби промиваємо, потім заливаємо водою (250 мл) і доводимо до кипіння. Переливаємо відвар в посуд з м'ясом, а гриби злегка остуджуємо і подрібнюємо. Додаємо їх в ємність з іншими продуктами, туди ж додаємо борошно і добре перемішуємо. Вливаємо сметану, солимо, перчимо, знову перемішуємо і готуємо хвилин 15. Квашену капусту віджимаємо від соку, якщо вона нашинкована крупно, то подрібнюємо її і викладаємо до м'яса. Після того, як рідина, в якій буде готуватися тушкована квашена капуста з яловичиною, почне закипати, готуємо ще близько півгодини на невеликому вогні. При цьому каструля або сковорода обов'язково повинні бути прикриті кришкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушкована капуста з сосискою в мультиварці
    Тушкована капуста з сосискою в мультиварці
    Це дуже смачний і простий рецепт, який не раз виручить сучасну зайняту господиню. Адже як часто буває, що терміново потрібно приготувати вечерю або
    Тушкована капуста з грибами в мультиварці
    Тушкована капуста з грибами в мультиварці
    Капусту можна тушкувати з овочами, м'ясом або з ковбасками. Щоразу отримуючи практично нове блюдо. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт тушкованої
    Тушкована квашена капуста з м'ясом
    Тушкована квашена капуста з м'ясом
    Тушкована капуста з м'ясом дуже популярна в Західній Європі, де її зазвичай подають з пивом і хлібом. У нашій країні це блюдо теж припало до смаку
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Тушкована капуста з м'ясом - це смачне і корисне блюдо, яке можна готувати цілий рік. Можна тушкувати як свіжу, так і квашену або навіть кольорову
    Тушкована квашена капуста
    Тушкована квашена капуста
    Квашена капуста хороша сама по собі, як закуска, але з неї можна готувати інші смачні та корисні страви. Ми вам розповімо, як можна тушкувати квашену
    Капуста з м'ясом в мультиварці
    Капуста з м'ясом в мультиварці
    Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,