Пиріг з картоплею і цибулею

Розглянемо кілька варіантів приготування смачного пирога з картоплею і цибулею.
Пиріг з картоплею, цибулею і м'ясом в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Приготуємо тісто. Для цього в розтоплене вершкове масло вливаємо вершки, додаємо сіль, соду і яйце і перемішуємо до однорідного стану. Потім поступово всипаючи борошно, замішуємо круте, еластичне тісто. Поділяємо його на дві частини і даємо постояти, накривши плівкою.
Тим часом підготуємо продукти для начинки. Нарізаємо очищену картоплю і цибулю дрібненькими кубиками. Подрібнюємо м'ясо, як можна дрібніше. Змішуємо все з сіллю, перцем і кмином в одному посуді.
На розкатаний перший лист тіста, покладений на змащений маслом деко викладаємо начинку, накриваємо другим пластом і защипуємо краю.
Поміщаємо в духовку, попередньо змастивши збитим яйцем з водою і зробивши кілька розрізів для виходу пари. Випікаємо наш пиріг при температурі 180 градусів протягом п'ятдесяти хвилин.
Пиріг з картоплею, сиром, цибулею і грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для тіста молоко нагріваємо до приємної руці теплоти, розчиняємо в ньому дріжджі, додаємо сіль, цукор, збите яйце і перемішуємо. Потім, поступово підсипаючи борошно, замішуємо м'яке, еластичне тісто до стану відставання від рук. Ставимо в тепле місце на сорок хвилин. Потім один раз обминаємо і даємо знову піднятися.
Для начинки очищаємо картоплю відварюємо в підсоленій воді і перетворюємо в негусте пюре.
Гриби промиваємо, нарізаємо пластинами і обсмажуємо з нарізаною цибулею на сковороді з рослинною олією, солимо і перчимо.
Змішуємо остигле картопляне пюре з грибною піджаркою і натертим сиром.

Тепер поділяємо тісто на дві частини, розкачуємо, розподіляємо одну з них на змащеному олією деку і викладаємо на неї начинку, залишивши по краях по два сантиметри. Накриваємо другим шаром розкатаного тіста і защипуємо краю кіскою. Даємо пирога підійти двадцять-тридцять хвилин.
Змащуємо пиріг яйцем з додаванням води, проколюємо досить часто по всьому периметру і відправляємо в розігріту на 185 градусів духовку на сорок-п'ятдесят хвилин. Час підбираємо з урахуванням особливостей своєї духовки.
Подаємо пиріг до столу теплим. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибний пиріг з дріжджового тіста
Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським

Пиріг з яйцями і зеленим цибулею
У сезон свіжої зелені пропонуємо приготувати не тільки смачний, але і корисний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Дуже смачно подавати замість хліба

Ватрушки з картоплею
Ватрушки з картоплею - це дивовижно смачне блюдо, яке виходить ароматним, легким і дуже ніжним. Таке сподобається всім членам сім'ї без винятку. А

Пиріг з грибами і картоплею
Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька

Пиріг з сиром - рецепт
Напевно, сир люблять багато. Його додають в багато страви: салати, супи, закуски. І сьогодні ми поговоримо про те, як спекти чудовий пиріг з сиром.