М'ясо по-царськи
М'ясо по-царськи виходить дуже смачним, витонченим і соковитим. Не дивно, що воно займає почесне місце на будь-якому святковому столі. Давайте дізнаємося з вами деякі цікаві рецепти його приготування.
Інгредієнти:
свинина – 500 г;
картопля – 500 г;
цибулина – 2 шт.;
сир твердий – 200 г;
майонез – за смаком;
соус томатний;
помідор – 2 шт.;
печериці консервовані – 200 г;
консервований ананас – 100 г;
маслини без кісточок – 10 шт.
Приготування
Як приготувати м'ясо по-царськи? Отже, для початку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо та нарізаємо невеликими кружечками завтовшки близько півсантиметра. Далі переходимо до м'яса: обробляємо його, обробляємо на шматочки, злегка відбиваємо кожен і приправляємо спеціями. Цибулю очищаємо від лушпиння і шаткуємо кільцями. Деко промазуємо рослинним маслом, викладаємо шарами картоплю, свинину, цибульні кільця, маслини без кісточок, шматочки ананаса і консервовані печериці, подрібнені пластинами. Зверху промазуємо все майонезом і присипаємо великою кількістю тертого сиру. Тепер відправляємо м'ясо по-царськи в духовку, прогріту до 200°С, і засікаємо приблизно 45 хвилин.
Інгредієнти:
свинина – 200 г;
цибулина – 2 шт.;
твердий сир – 150 г;
майонез – 250 мл;
гриби свіжі – 150 г;
спеції.
Приготування
Для приготування цього «царського» страви, свинину обробляємо, нарізаємо шматочками, відбиваємо їх молоточком, підсолюємо, перчимо за смаком і викладаємо на деко, змащене маслом. Далі рівномірно розподіляємо гриби, нарізані скибочками, і присипаємо кільцями ріпчастої цибулі. Зверху натираємо на тертці сир і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні. Рясно змащуємо майонезом і запікаємо м'ясо близько години в духовці при 200°С. Готову страву подаємо гарячим з зеленню і свіжими овочами.
Інгредієнти:
м'якоть телятини – 500 г;
картопля – 5 шт.;
помідор – 2 шт.;
перець червоний болгарський – 1 шт.;
натуральний йогурт – 200 мл;
часник – 2 зубчики;
спеції;
свіжа зелень – для прикраси.
Приготування
М'якоть телятини обробляємо, обробляємо на шматочки і відварюємо злегка зі спеціями. Окремо варимо картоплю в мундирі, а потім охолодити його, очищаємо і нарізаємо скибочками. Помідори і перець промиваємо, знімаємо шкірку і шаткуємо кружечками. Тепер укладаємо м'ясо, цибулька, картоплю і овочі в глиняні горщики, заливаємо натуральним йогуртом і видавлюємо в кожен по зубчику часничку. Відправляємо в розігріту духовку і тримаємо при 180°С близько півгодини.
Інгредієнти:
свинина – 500 г;
цибулина – 2 шт.;
сир твердий – 100 г;
свіжий помідор – 1 шт.;
картопля – 2 шт.;
майонез – 100 мл;
аджика – 1 ст. ложка;
свіжа зелень петрушки – за бажанням;
спеції.
Приготування
Готуємо всі продукти: свинину промиваємо, нарізаємо порційними шматочками, гарненько відбиваємо, підсолюємо і перчимо. Аджику з'єднуємо з майонезом, заливаємо цією сумішшю м'ясо, добре перемішуємо і залишаємо його маринуватися в холодильнику на 2-3 години. Потім перекладаємо його в змащену форму, зверху присипаємо подрібненою цибулею, натираємо на крупній тертці картоплю і рівномірно розподіляємо його по формі. Промазуємо всю поверхню залишилися після маринаду соусом і засипаємо подрібненим на тертці сиром. Зверху розкладаємо скибочки помідор і прикрашаємо зеленню петрушки. Запікаємо страву в розігрітій духовці до готовності м'яса.
Рецепт м'яса по-царськи
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати м'ясо по-царськи? Отже, для початку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо та нарізаємо невеликими кружечками завтовшки близько півсантиметра. Далі переходимо до м'яса: обробляємо його, обробляємо на шматочки, злегка відбиваємо кожен і приправляємо спеціями. Цибулю очищаємо від лушпиння і шаткуємо кільцями. Деко промазуємо рослинним маслом, викладаємо шарами картоплю, свинину, цибульні кільця, маслини без кісточок, шматочки ананаса і консервовані печериці, подрібнені пластинами. Зверху промазуємо все майонезом і присипаємо великою кількістю тертого сиру. Тепер відправляємо м'ясо по-царськи в духовку, прогріту до 200°С, і засікаємо приблизно 45 хвилин.
М'ясо по-царськи з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього «царського» страви, свинину обробляємо, нарізаємо шматочками, відбиваємо їх молоточком, підсолюємо, перчимо за смаком і викладаємо на деко, змащене маслом. Далі рівномірно розподіляємо гриби, нарізані скибочками, і присипаємо кільцями ріпчастої цибулі. Зверху натираємо на тертці сир і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні. Рясно змащуємо майонезом і запікаємо м'ясо близько години в духовці при 200°С. Готову страву подаємо гарячим з зеленню і свіжими овочами.
М'ясо по-царськи у горщиках
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть телятини обробляємо, обробляємо на шматочки і відварюємо злегка зі спеціями. Окремо варимо картоплю в мундирі, а потім охолодити його, очищаємо і нарізаємо скибочками. Помідори і перець промиваємо, знімаємо шкірку і шаткуємо кружечками. Тепер укладаємо м'ясо, цибулька, картоплю і овочі в глиняні горщики, заливаємо натуральним йогуртом і видавлюємо в кожен по зубчику часничку. Відправляємо в розігріту духовку і тримаємо при 180°С близько півгодини.
М'ясо по-царськи з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо всі продукти: свинину промиваємо, нарізаємо порційними шматочками, гарненько відбиваємо, підсолюємо і перчимо. Аджику з'єднуємо з майонезом, заливаємо цією сумішшю м'ясо, добре перемішуємо і залишаємо його маринуватися в холодильнику на 2-3 години. Потім перекладаємо його в змащену форму, зверху присипаємо подрібненою цибулею, натираємо на крупній тертці картоплю і рівномірно розподіляємо його по формі. Промазуємо всю поверхню залишилися після маринаду соусом і засипаємо подрібненим на тертці сиром. Зверху розкладаємо скибочки помідор і прикрашаємо зеленню петрушки. Запікаємо страву в розігрітій духовці до готовності м'яса.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина «по-царськи»
Свинина по-царськи стане справжнім царським стравою на вашому святковому столі. Запечене в духовці під шаром сиру з додаванням овочів - таке м'ясо
М'ясо по-купецькому
Неймовірно смачне та вишукане блюдо для святкового столу – м'ясо по-купецькому. Це дуже смачний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить дуже
Картопля по-французьки
Картопля по-французьки може бути чудовим гарніром до м'ясних страв, а може бути і самостійною стравою. М'який ароматний картопля, запечена під сирною
Свинина по-французьки
М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при