М'ясний рулет в тесті

М'ясний рулет з фаршу з яйцем в тісті
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати м'ясний рулет в тісті? Печериці обробляємо, промиваємо і дрібно шаткуємо. Зелень обполіскуємо, струшуємо і подрібнюємо ножем. У миску викладаємо фарш, додаємо сирі яйця, кладемо сметану, гриби і зелень. Потім додаємо панірувальні сухарі, солимо і вимішуємо масу. Листкове тісто розкачуємо, на середину викладаємо трохи начинки, потім очищені варені яйця і накриваємо все залишилися фаршем. Краї тіста піднімаємо вгору і гарненько защипуємо. Викладаємо заготовку на деко, промазуємо збитим жовтком з молоком і запікаємо м'ясний рулет з яйцем в тісті 45 хвилин.
М'ясний рулет в тісті, запечений в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі обробляємо, очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями, подсаливая за смаком. У глибокій сковороді розігріваємо рослинне масло і пасеруємо на ньому до прозорості цибулю і моркву.

Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясний рулет з фаршу
М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети

М'ясний рулет з яйцем
На будь-який святковий стіл необхідно смачне і презентабельне гаряче блюдо. І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати ніжний м'ясний рулет з

Рулет із курячого фаршу
Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально

М'ясний рулет в духовці
М'ясний рулет, запечений в духовці - смачне і ситне блюдо, яке чудово прикрасить як повсякденний, так і святковий стіл. А приготувати його досить

Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в

Рулет з листкового тіста
Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою: