Як готувати гороховий суп?

Як приготувати гороховий суп з копченостями?
Інгредієнти:
Для заправки:
У великій каструлі розігрійте оливкову олію, додайте цибулю, селеру і болгарський перець, обсмажте до м'якості. Приправте сіллю і перцем. Додайте ноги індички, букет гарні і воду, і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть близько 2 годин, поки м'ясо не стане ніжним, видаляючи піну, яка піднімається на поверхню. Якщо рідини зменшується занадто багато, додавайте воду в міру необхідності.
Як готувати гороховий суп можна зрозуміти вже в процесі приготування бульйону - ідеальним результатом є чистий і прозорий бульйон.
Додайте горох, кайенский перець і гострий соус і продовжуйте готувати гороховий суп на повільному вогні. Не забувайте видаляти піну і варіть, поки горох не стане м'яким, близько 40 хвилин. Видаліть ногу індички з каструлі і, коли м'ясо досить охолоне - відокремте його від кісток. М'ясо використовуйте як гарнір для супу.
Поки кипить суп, нагрійте 2 столові ложки оливкової олії на сковороді, додайте подрібнені цибулю і часник. Коли цибуля і часник не стануть м'якими і ароматними, додайте зелень і приправити подрібненим червоним перцем і сіллю. Перемішайте зелень і додайте курячий бульйон або воду. Тепер додайте зелень у каструлю і варіть на пару від 8 до 10 хвилин. Видаліть зелень з каструлі використовуючи шумівку.
Розлийте суп по тарілках і подавайте з копченим м'ясом індички і зеленню.

Як приготувати гороховий суп пюре?
Якщо ви любите пюре, то з цього рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати смачний гороховий суп пюре.
Інгредієнти:
Як готувати гороховий суп пюре?
Зробіть білий соус: спочатку розтопіть в каструлі вершкове масло на повільному вогні. Додайте борошно і підсмажуйте близько 1-2 хвилин, після цього додайте сіль, перець, воду і молоко. Постійно помішуйте, поки суміш не загусне. Знімете з вогню, коли з'являться бульбашки. Додайте сир і помішуйте, поки він не розплавиться.
Додайте картопляне і горохове пюре і перемішуйте до однорідного стану.
Подавайте до столу, прикрасивши грінками і гілочками петрушки.
Як приготувати гороховий суп з куркою?
Гороховий суп, як і багато супи, має гнучкий список інгредієнтів:

Нагрійте 2 столові ложки оливкової олії у великій каструлі. Додайте цибулю-порей і варіть на середньому вогні близько 5 хвилин.
Додайте в каструлю горох і курячий бульйон. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть ще близько 1 години, періодично помішуючи.
Додайте м'ясо курки і варіть суп протягом 10 хвилин. В цей час наріжте свіжий чебрець.
Вимкніть вогонь і додайте чебрець, цедру і сік лимона. Додайте за смаком сіль і перець.
Суп готовий! Насолоджуйтесь!
Рекомендуємо добрі рецепти

Дієтичні супи
Якщо прочитавши назву цієї статті, ви подумали, що в ній піде мова про яку-небудь дієті - ви опинитеся неправі, адже дієтичні супи входять в раціон

Грибний суп з перловкою
Сучасні господині вже не так часто варять супи з перловкою, як це робили їхні мами і бабусі. А дарма, адже супи з перловкою і грибами, наприклад, не

Суп з сьомги - рецепт
Любителям такої корисної червоної риби, як сьомга, припадуть до смаку оригінальні супи, основним інгредієнтом яких як раз і є цей продукт. Ми

Сочевичний суп - рецепт
З рецептом сочевичного супу, батьківщиною якого є Туреччина пов'язано безліч повір'їв і легенд. До всього іншого це, здавалося б, просте страву, є

Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про

Гороховий суп в скороварці
Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій