Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з курячими потрошками

Суп з курячими потрошками

26-03-2015, 18:28
2 890
Суп з курячими потрошками
Зараз на наших столах все рідше можна зустріти колись делікатесний суп з потрошки домашньої птиці. Це нехитре блюдо відмінно насичує, зігріває, додає сил та енергії і при цьому стоїть фактично копійки. У цій статті ми розповімо про деякі рецепти чудових супів з курячими потрошками.

Розсольник з курячих потрошки


Знаменитий російський розсольник не може існувати без 2 основних інгредієнтів: солоних огірків і потрошки. Розсольник з курячих потрухів зобов'язаний останнім своєї наваристостью і гарним смаком.
Інгредієнти:

  • курячі потрухи - 500 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • корінь селери - 50 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • рис - 3 ст. ложки;

  • солоні огірки - 3 шт.;

  • розсіл огірковий - 1/2 ст.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинне масло - для смаження.


  • Приготування
    Курячі потрухи миємо та очищаємо від плівок, кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Доводимо воду до кипіння, знімаємо пінку і варимо потрухи 10 хвилин, після чого бульйон проціджують, а самі потрухи нарізаємо і повертаємо у вже чистий бульйон.
    Наступними в каструлю відправляються нарізані і обсмажені овочі: цибулю, моркву і селеру. Після них в розсольник можна класти нарізаний соломкою картоплю, а через 5 хвилин і промитий рис. Після того як рис звариться (7-10 хвилин), заправляють розсольник нарізаними огірками, розсолом, сіллю і запашним перцем, варять суп ще 10 хвилин, а після негайно подають до столу. Якщо ж вас цікавлять інші рецепти даного супу, то вам знадобиться стаття «Як готувати розсольник з перловкою?» .

    Суп з курячими потрошками - рецепт


    Від традиційно російської кухні плавно переміщаємося до англійської, адже надбання англійців - суп курячий з потрохами і локшиною ну ніяк неможливо обійти увагою.
    Інгредієнти:

  • потрухи курячі (серця, шлунки, печінка) - 400 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • яєчна локшина - 50 г;

  • курячий бульйон - 2 ст.;

  • петрушка, кріп - 20 г;

  • рослинне масло - для смаження;

  • сіль, перець - за смаком.

  • Суп з курячими потрошками

    Приготування
    Потрухи промиваємо і чистимо, відварюємо в окремих каструлях в злегка підсоленій воді: серця - 40 хвилин, печінка - 25 хвилин, шлуночки - близько 1 години. До речі, останні можна приготувати і на друге, наприклад у вигляді курячих шлуночків у сметані .
    Тим часом переходимо до овочів: моркву і цибулю подрібнюємо соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості. Готові курячі потрухи перекладаємо в каструльку з заздалегідь підготовленим бульйоном, туди ж додаємо пасеровку і яєчну локшину. Готовність страви визначається з готовності локшини. Перед подачею суп курячий з потрошками необхідно прикрасити зеленню і половинками перепелиного яйця.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як готувати розсольник з перловкою?
    Як готувати розсольник з перловкою?
    Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати
    Розсольник з куркою
    Розсольник з куркою
    Розсольник - популярний і смачне блюдо, яке готують з перловкою. Напевно, у кожної господині є свої особливі рецепти створення цієї смакоти. І
    Розсольник з яловичиною
    Розсольник з яловичиною
    Розсольник - популярний суп російської кухні. Його зазвичай готують з додаванням перловки, солоних огірків і огіркового розсолу. І сьогодні ми
    Розсольник з перловкою - класичний рецепт
    Розсольник з перловкою - класичний рецепт
    Розсольник - традиційне російське блюдо на м'ясному бульйоні з солоними огірками і перловкою. При всьому достатку сучасних рецептів перших страв,
    Курячі потрухи - рецепт
    Курячі потрухи - рецепт
    Якщо ви ставитеся до тих людей, які воліють готувати і смачні, і корисні страви, страви з курячими потрошками можуть бути вам знайомі. Ну а якщо вони
    Розсольник в мультиварці
    Розсольник в мультиварці
    Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька