Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Солянка з морської капусти

Солянка з морської капусти

26-03-2015, 17:38
667
Солянка з морської капусти
Давайте дізнаємося з вами, як зварити солянку з морської капусти і ситно нагодувати всю сім'ю смачною і вишуканою стравою.

Рецепт солянки з морської капусти з кальмаром


Інгредієнти:

  • морська заморожена капуста - 1 кг;

  • цибулина - 1 шт.;

  • кальмари - 5 шт.;

  • паста томатна - 2 ст. ложки;

  • оцет 70 % - 1 ч. ложка;

  • масло рослинне - 6 ст. ложок;

  • морква - 3 шт.


  • Приготування
    Морську капусту заздалегідь розморожуємо, промиваємо кілька разів, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту і варимо після закипання рівно 15 хвилин. Потім воду обережно зливаємо, капусту промиваємо, знову заливаємо гарячою водою і варимо ще 15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варіння підсолюємо її за смаком і вливаємо трохи оцту. Далі воду зливаємо, капусту відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати.
    Кальмарів розморожуємо, заливаємо на пару хвилин окропом, а потім обережно знімаємо плівочку і нарізаємо тушки довгими смужками. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву натираємо на тертці і пасеруємо овочі на рослинному маслі до готовності.
    До готової обсмажування додаємо морську капусту, перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилинки. Далі викладаємо кальмарів, перемішуємо і коли солянка з морської капусти з кальмаром по-далекосхідному закипить, додаємо томатний соус , підсолюємо і посипаємо перцем. Даємо страви покипіти ще 2 хвилини, після чого вимикаємо вогонь і знімаємо сковороду з плити.

    Солянка з морської капусти


    Інгредієнти:

  • морська капуста - 50 г;

  • білокачанна капуста - 50 г;

  • солоні огірки - 30 г;

  • цибулина - 05 шт.;

  • томатна паста - 1 ст. ложка;

  • лавровий листочок;

  • спеції;

  • чорнослив - 5 шт.


  • Приготування
    Білокачанну капусту шаткуємо й тушкуємо з невеликою кількістю бульйону. Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо і пасеруємо на рослинній масло, додавши томатну пасту. Потім з'єднуємо капусту з очищеними від шкірки і насіння огірками, бланшованим чорносливом без кісточок, сіллю, перцем, морською капустою, цукром, посипаємо тертим сиром і запікаємо до готовності.

    Солянка з морської капусти з ковбасою


    Інгредієнти:

  • солоні огірки - 2 шт.;

  • свіжа зелень;

  • маринована морська капуста - 200 г;

  • шинка - 150 г;

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • цибулина - 1 шт.;

  • капуста квашена - 50 г;

  • сосиски - 150 г;
  • Солянка з морської капусти

  • спеції.


  • Приготування
    Очищену картоплю відварюємо протягом 10 хвилин. Потім додаємо морську і квашену капусту, готуємо ще 10 хвилин, а в цей час в сковороді обсмажуємо овочі. Цибулю чистимо, шаткуємо і пасеруємо на оливковій маслечко. Далі кладемо порізані огірки, шинку, сосиски і смажимо до рум'яного кольору. Після цього додаємо томатну пасту, трохи підсолюємо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин, а потім перекладаємо в каструлю з картоплею і капустою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з морської капусти
    Суп з морської капусти
    Любите морську капусту? Тоді страви з неї напевно припадуть вам до душі. У даній статті ми розповімо, як зробити суп з настільки корисного і смачного
    Солянка з картоплею - рецепт
    Солянка з картоплею - рецепт
    Солянка з картоплею - це поживне і ситне блюдо, яке чудово підійде не тільки для повсякденного меню, але і для святкового столу. Давайте розглянемо
    Солянка з куркою
    Солянка з куркою
    Солянка - це смачне і поживне блюдо, дуже актуальний напередодні зимових холодів. Варіацій її створення безліч, і ми впевнені, у кожної господині є
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як
    Сушена морська капуста
    Сушена морська капуста
    У морській капусті міститься багато речовин, таких як фосфор і йод, тому вживати в їжу її дуже корисно. Сьогодні ми розповімо вам, що можна
    Тушкована капуста на зиму
    Тушкована капуста на зиму
    Капуста - це корисний продукт, який у кулінарії застосовується досить широко. Її варять, тушкують, використовують у створенні супів і салатів, а