Горбуша з грибами
![Горбуша з грибами Горбуша з грибами](/uploads/posts/2015-03/gorbusha-z-gribami_211.jpeg)
Горбуша з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Рибу споліскуємо, відокремлюємо філе і чистимо його від кісток. Нарізаємо порційними шматочками філе. Овочі та гриби пасеруємо на рослинній олії до м'якості. Шматочки риби укладаємо на деко, а поверх розподіляємо пасеровані овочі. Тертий сир змішуємо з домашнім майонезом , сіллю і перцем і розподіляємо масу поверх овочевий подушки. Запікаємо горбушу під сиром з грибами при 180 градусах 20 хвилин.
Рулет з горбуші з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Фарш з горбуші ретельно солимо і перчимо. Викладаємо фарш рівним шаром на лист клейонки або фольги. Нарізаємо гриби і обсмажуємо до готовності з ріпчастою цибулею. Начинку розподіляємо поверх шару рибного фаршу і скачуємо все в рулет. Змащуємо рулет збитим яйцем і посипаємо панірувальними сухарями .
Рулет з горбуші в духовці з грибами буде готовий через 20 хвилин при 200 градусах.
Горбуша, фарширована грибами
Інгредієнти:
Приготування
Філе споліскуємо і обсушуємо кухонними рушниками. Надрізаємо шматочки філе уздовж, але не
![Горбуша з грибами Горбуша з грибами](/uploads/posts/2015-03/gorbusha-z-gribami_232.jpeg)
У сковороді розтоплюємо столову ложку вершкового масла з такою ж кількістю оливкової олії і обсмажуємо на суміші гриби з цибулею. По закінченні готування кладемо на сковороду подрібнений часник. Приправляємо готову начинку чебрецем, сіллю і перцем. Змішуємо гриби з хлібною крихтою і сиром, після чого розподіляємо масу між двома половинками філе і накриваємо начинку верхній з них.
Випікаємо рибу 20-25 хвилин при 200 градусах, після чого подаємо до столу з вершковим соусом, гарніром з картоплі і свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт горбуші, запеченої в духовці](/uploads/posts/2015-03/recept-gorbush-zapechenoyi-v-duhovc_631.jpeg)
Рецепт горбуші, запеченої в духовці
Якщо ви не можете придумати, як приготувати горбушу в духовці, то наша сьогоднішня стаття вам допоможе. У ній описані рецепти приготування цієї
![Горбуша під сиром](/uploads/posts/2015-03/gorbusha-pd-sirom_931.jpeg)
Горбуша під сиром
Горбуша, запечена з сиром - ніжне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Соковиті рибні шматочки, в поєднанні з сиром чудово поєднуються один з
![Горбуша в вершках](/uploads/posts/2015-03/gorbusha-v-vershkah_191.jpeg)
Горбуша в вершках
Горбуша - смачна, але трохи сухувата риба, тому її краще не запікати в чистому вигляді. І зараз ми поділимося з вами цікавими варіантами її запікання
![Горбуша в сметані](/uploads/posts/2015-03/gorbusha-v-smetan_321.jpeg)
Горбуша в сметані
Горбуша - смачна рибка, яку можна готувати різними способами: тушкувати, смажити, варити і запікати. У нашій статті ми зібрали найбільш цікаві
![Горбуша з картоплею](/uploads/posts/2015-03/gorbusha-z-kartopleyu_781.jpeg)
Горбуша з картоплею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею
![Горбуша в аерогрилі](/uploads/posts/2015-01/gorbusha-v-aerogril_111.jpeg)
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за