Котлети з судака
Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування соковитих і смачних рибних котлет з судака.
Інгредієнти:
філе судака - 600 г;
спеції;
білий хліб - 150 г;
молоко для замочування;
цибулина - 1 шт.;
лимон - 05 шт.;
яйце - 1 шт.;
борошно - 1 ст. ложка;
зелень петрушки.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і злегка пасеруємо на сковорідці з маслом. Потім отриману обжарку, рибу і вимочений в молоці хліб перекручуємо двічі через м'ясорубку. Потім додаємо у фарш яйце, солимо і перчимо за смаком. Кидаємо шматочок вершкового масла і гарненько перемішуємо.
Після цього ліпимо руками котлетки, обвалюємо їх у борошні і викладаємо в спеціальний лист, промазанний маслом. Посипаємо зверху дрібно порізаної свіжої зеленню, і обкладаємо лимонними часточками. Обов'язково накриваємо сковороду кришкою і ставимо на 15 хвилин у гарячу духовку. Готові рибні котлети відмінно поєднуються з товченим відварною картоплею .
Інгредієнти:
філе судака - 800 г;
яйце - 3 шт.;
зелена цибуля - 1 пучок;
петрушка;
сметана - 3 ст. ложки;
часник - 3 зубчики;
сир - 50 г;
борошно - 15 ст. ложки;
лимонний сік;
спеції.
Приготування
Давайте детально розглянемо, як приготувати котлети з судака. Отже, рибне філе нарізаємо маленькими кубиками і додаємо до нього за смаком лимонний сік і видавлений через прес часник. Гарненько перемішуємо фарш і ставимо на 30 хвилин у холодильник.
Цим часом шаткуємо поки дрібно зелену цибулю і петрушку. Сир натираємо на крупній терочке, а яйця збиваємо. Тепер дістаємо охолоджене рибне філе і додаємо до нього всі підготовлені інгредієнти: сир, збиті яйця, борошно, сметану і свіжу зелень.
Посипаємо фарш сіллю, перцем за смаком, ретельно вимішуємо і знову ставимо ще на 30 хвилин у холодильник. Потім змочуємо руки водою і формуем невеликі котлети. Викладаємо їх на сковороду з маслом і обсмажуємо на сильному вогні до красивого золотистого кольору. Готові котлетки подаємо на стіл гарячими з будь-яким гарніром на ваш розсуд.
Інгредієнти:
ікра судака - 1 кг;
куряче яйце - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
манна крупа - 1 ст. ложка;
борошно - 1 ст. ложка;
спеції;
крохмаль - 1 ст. ложка;
олія рослинна.
Приготування
Ікру судака викладаємо в каструлю, солимо, перчимо до смаку, додаємо яйце, видавлюємо очищений зубчик часничку і додаємо крохмаль, манку і борошно. Готовий фарш гарненько перемішуємо до однорідності.
Тепер ставимо сковороду на плиту, запалюємо вогонь, наливаємо масло і залишаємо її розігріватися. Потім викладаємо котлетки ложкою, змоченою у холодній воді, і обсмажуємо з двох боків до появи рум'яної золотистої скоринки. Ось і все, у нас вийшли смачні і дуже м'які рибні котлети, якими не соромно пригостити навіть самих вибагливих гостей.
Інгредієнти:
судак - 1 кг;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
свиняче сало - 50 г;
білий хліб - 100 г;
спеції.
Приготування
Рибу спочатку гарненько промиваємо, потрошимо, звільняємо від хребта і видаляємо всі кісточки. Для приготування котлет, нам з вами знадобиться тільки філейна частина. Отже, філе знову промиваємо і викладаємо на рушник. Свиняче сало очищаємо від шкірки і разом з рибою перекручуємо кілька разів через м'ясорубку. Отриманий фарш підсолюємо за смаком, додаємо в нього розмочений у воді білий хліб і розбиваємо куряче яйце.
Все ретельно перемішуємо і знімаємо готовий фарш на 30 хвилин у холодильник. Потім змочують у воді ложку і рибну масу викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо рибні котлетки на рослинному масло на невеликому вогні, до утворення апетитною рум'яною кірочки. Подаємо страву з улюбленим гарніром і свіжими овочами.
Котлети з судака в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і злегка пасеруємо на сковорідці з маслом. Потім отриману обжарку, рибу і вимочений в молоці хліб перекручуємо двічі через м'ясорубку. Потім додаємо у фарш яйце, солимо і перчимо за смаком. Кидаємо шматочок вершкового масла і гарненько перемішуємо.
Після цього ліпимо руками котлетки, обвалюємо їх у борошні і викладаємо в спеціальний лист, промазанний маслом. Посипаємо зверху дрібно порізаної свіжої зеленню, і обкладаємо лимонними часточками. Обов'язково накриваємо сковороду кришкою і ставимо на 15 хвилин у гарячу духовку. Готові рибні котлети відмінно поєднуються з товченим відварною картоплею .
Рубані котлети з судака
Інгредієнти:
Приготування
Давайте детально розглянемо, як приготувати котлети з судака. Отже, рибне філе нарізаємо маленькими кубиками і додаємо до нього за смаком лимонний сік і видавлений через прес часник. Гарненько перемішуємо фарш і ставимо на 30 хвилин у холодильник.
Цим часом шаткуємо поки дрібно зелену цибулю і петрушку. Сир натираємо на крупній терочке, а яйця збиваємо. Тепер дістаємо охолоджене рибне філе і додаємо до нього всі підготовлені інгредієнти: сир, збиті яйця, борошно, сметану і свіжу зелень.
Посипаємо фарш сіллю, перцем за смаком, ретельно вимішуємо і знову ставимо ще на 30 хвилин у холодильник. Потім змочуємо руки водою і формуем невеликі котлети. Викладаємо їх на сковороду з маслом і обсмажуємо на сильному вогні до красивого золотистого кольору. Готові котлетки подаємо на стіл гарячими з будь-яким гарніром на ваш розсуд.
Котлети з ікри судака
Інгредієнти:
Приготування
Ікру судака викладаємо в каструлю, солимо, перчимо до смаку, додаємо яйце, видавлюємо очищений зубчик часничку і додаємо крохмаль, манку і борошно. Готовий фарш гарненько перемішуємо до однорідності.
Тепер ставимо сковороду на плиту, запалюємо вогонь, наливаємо масло і залишаємо її розігріватися. Потім викладаємо котлетки ложкою, змоченою у холодній воді, і обсмажуємо з двох боків до появи рум'яної золотистої скоринки. Ось і все, у нас вийшли смачні і дуже м'які рибні котлети, якими не соромно пригостити навіть самих вибагливих гостей.
Рецепт котлет з судака
Інгредієнти:
Приготування
Рибу спочатку гарненько промиваємо, потрошимо, звільняємо від хребта і видаляємо всі кісточки. Для приготування котлет, нам з вами знадобиться тільки філейна частина. Отже, філе знову промиваємо і викладаємо на рушник. Свиняче сало очищаємо від шкірки і разом з рибою перекручуємо кілька разів через м'ясорубку. Отриманий фарш підсолюємо за смаком, додаємо в нього розмочений у воді білий хліб і розбиваємо куряче яйце.
Все ретельно перемішуємо і знімаємо готовий фарш на 30 хвилин у холодильник. Потім змочують у воді ложку і рибну масу викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо рибні котлетки на рослинному масло на невеликому вогні, до утворення апетитною рум'яною кірочки. Подаємо страву з улюбленим гарніром і свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з хека
Котлети - смачне блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Вони бувають м'ясні, овочеві та рибні. І зараз ми розповімо, як приготувати дивовижні
Котлети з щуки з салом
Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для
Котлети з крохмалем
Котлети з додаванням крохмалю виходять соковитими і добре прожариваются. Давайте з вами розглянемо кілька простих варіантів створення м'ясних котлет
Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з
Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити