Юшка з осетрини - рецепт
![Юшка з осетрини - рецепт Юшка з осетрини - рецепт](/uploads/posts/2015-03/yushka-z-osetrini-recept_511.jpeg)
Рецепт юшки з осетрини
Інгредієнти:
Приготування
Беремо рибну голову або хвіст, гарненько промиваємо і кладемо в каструлю. Потім заливаємо водою і ставимо на середній вогонь. Варимо бульйон хвилин 20-25 і, як тільки він закипить, зменшуємо полум'я і накриваємо кришкою, щоб риба не розвалилася. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком. Не втрачаючи часу дарма, підготуємо поки овочі для супу: моркву натираємо на тертці, а цибулька дрібненько шаткуємо. Далі робимо зажарку на вершковому маслечко і томатній пасті близько 7-10 хвилин, подсаливая за смаком.
Одночасно з цим чистимо картоплю і ріжемо його невеликими кубиками. Як тільки рибний бульйон буде готовий, акуратно виймаємо рибу, очищаємо його від шкірки, кісток і поділяємо на більш дрібні шматочки. Після цього знову повертаємо осетра назад в каструлю і додаємо в бульйон подрібнену картоплю і овочеву засмажку. Тепер збільшуємо вогонь і доводимо суп до кипіння. У готову юшку з осетрини додаємо свіжу зелень і подаємо до столу.
Юшка з осетрини з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Рибу добре промиваємо і чистимо. Потім відокремлюємо хвіст, голову і плавники і кладемо їх у киплячу воду. Підсолюємо рибу за смаком
![Юшка з осетрини - рецепт Юшка з осетрини - рецепт](/uploads/posts/2015-03/yushka-z-osetrini-recept_322.jpeg)
Тулуб риби розрізаємо порційними шматочками. Зелень промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо. Бульйон знову доводимо до кипіння і кидаємо в нього картоплю, моркву, цибулю і варений рис. Додаємо перчик горошком і шматочки осетрини. Накриваємо каструлю кришкою і варимо юшку до готовності приблизно хвилин 15-20. Потім посипаємо супчик свіжою зеленню, перемішуємо і знімаємо з вогню. Даємо страві постояти приблизно 5 хвилин, розливаємо по тарілках, кидаємо лимончик і подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Шашлик з осетрини](/uploads/posts/2015-03/shashlik-z-osetrini_561.jpeg)
Шашлик з осетрини
Любите шашлик? А знаєте, що смачний шашлик можна приготувати не тільки м'яса, але й риби. І сьогодні ми поговоримо про варіант створення цього
![Юшка з лосося](/uploads/posts/2015-03/yushka-z-lososya_501.jpeg)
Юшка з лосося
Юшка з лосося - це чудовий наваристий суп, який сподобається і дорослим, і дітям. А головне він виходить дуже корисним і поживним. Пропонуємо вашій
![Страви з осетрини](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-osetrini_971.jpeg)
Страви з осетрини
Осетер - смачна благородна риба, яка відрізняється своєю дорожнечею. Але якщо ви все-таки придбали цю рибку для святкового столу, розповімо вам, які
![Суп з пікші](/uploads/posts/2015-03/sup-z-pksh_631.jpeg)
Суп з пікші
Любителі юшки обов'язково оцінять ароматний суп з пікші! Ця риба - просто знахідка для приготування рибних страв, і суп тому не виключення. Прості
![Юшка з товстолобика - рецепт](/uploads/posts/2015-03/yushka-z-tovstolobika-recept_851.jpeg)
Юшка з товстолобика - рецепт
Незважаючи на те, що страви з товстолобика вважаються дієтичними, юшка з цієї риби виходить наваристою і ситної. Звичайно ж сама смачна юшка виходить
![Вуха в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/vuha-v-multivarc_301.jpeg)
Вуха в мультиварці
Якщо вам хочеться приготувати на обід щось швидке, легке, але в теж час досить поживне, смачне та корисне, то пропонуємо вам зварити юшку. Цей