Горбуша копчена
Горбуша - дуже смачна, але трохи сухувата, риба, з якої можна приготувати безліч різноманітних страв. Давайте розглянемо нижче, які страви можна приготувати з копченою горбушею.
Інгредієнти:
чорний перець горошком - 5 шт.;
картопля - 3 шт.;
лавровий листочок;
вода - 15 л;
горбуша гарячого копчення - 500 г;
філе тріски;
морква - 1 шт.;
солоний огірок - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
томатна паста - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Філе тріски промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо кілька перців горошком і доводимо до кипіння. Потім знімаємо піну, підсолюємо, зменшуємо вогонь до середнього і варимо приблизно 5 хвилин. Цибулину очистити, шаткуємо півкільцями. Солоні огірки рубаємо гуртками, а картоплю і моркву очищаємо і шаткуємо соломкою. Петрушку промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо. У киплячий бульйон викладаємо картоплю з огірками, варимо на слабкому вогні 10 хвилин. Після цього кладемо обсмажені овочі, подрібнену горбушу і томатну пасту. Все добре перемішуємо, знімаємо суп з вогню, виймаємо лавровий листочок і додаємо зелень.
Інгредієнти:
лист лаваша - 4 шт.;
горбуша копчена - 350 г;
вершковий сир - 300 г;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
свіжа зелень - 1 пучок.
Приготування
Сир змішуємо з лимонним соком, нарізаним кропом і невеликою кількістю чорного перчика. Готовою сумішшю рівномірно листи лаваша намазуємо і укладаємо зверху шматочки копченої горбуші. Звертаємо всі рулетом, обрізаємо кінці і загорнути щільно в харчову плівку. Кладемо в холодильник, а перед подачею нарізаємо страву шматочками.
Інгредієнти:
подкопченная горбуша - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
майонез - 50 мл;
морква - 2 шт.;
солоні огірки - 4 шт.;
столовий оцет - 50 мл;
яйце - 10 шт.
Приготування
Яйця відварюємо круто, а моркву окремо - у мундирі. Потім охолоджуємо і очищаємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо кубиками і маринуємо в оцті. Огірки дрібно нарізаємо. Яєчні жовтки відділяємо від білків і натираємо окремо на крупній тертці. Огірочки з'єднуємо з яєчними жовтками. Горбушу очищаємо від шкіри і кісток, розминаємо виделкою і починаємо викладати салат шарами. Спочатку кладемо половину білків, потім огірки з жовтком, морква, горбушу, маринована цибулька і покриваємо залишилися білками. Всі шари злегка промазуємо майонезом і прикрашаємо зеленню.
Суп з копченої горбуші
Інгредієнти:
Приготування
Філе тріски промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо кілька перців горошком і доводимо до кипіння. Потім знімаємо піну, підсолюємо, зменшуємо вогонь до середнього і варимо приблизно 5 хвилин. Цибулину очистити, шаткуємо півкільцями. Солоні огірки рубаємо гуртками, а картоплю і моркву очищаємо і шаткуємо соломкою. Петрушку промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо. У киплячий бульйон викладаємо картоплю з огірками, варимо на слабкому вогні 10 хвилин. Після цього кладемо обсмажені овочі, подрібнену горбушу і томатну пасту. Все добре перемішуємо, знімаємо суп з вогню, виймаємо лавровий листочок і додаємо зелень.
Лаваш з копченою горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Сир змішуємо з лимонним соком, нарізаним кропом і невеликою кількістю чорного перчика. Готовою сумішшю рівномірно листи лаваша намазуємо і укладаємо зверху шматочки копченої горбуші. Звертаємо всі рулетом, обрізаємо кінці і загорнути щільно в харчову плівку. Кладемо в холодильник, а перед подачею нарізаємо страву шматочками.
Рецепт салату з копченою горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, а моркву окремо - у мундирі. Потім охолоджуємо і очищаємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо кубиками і маринуємо в оцті. Огірки дрібно нарізаємо. Яєчні жовтки відділяємо від білків і натираємо окремо на крупній тертці. Огірочки з'єднуємо з яєчними жовтками. Горбушу очищаємо від шкіри і кісток, розминаємо виделкою і починаємо викладати салат шарами. Спочатку кладемо половину білків, потім огірки з жовтком, морква, горбушу, маринована цибулька і покриваємо залишилися білками. Всі шари злегка промазуємо майонезом і прикрашаємо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Горбуша під сиром
Горбуша, запечена з сиром - ніжне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Соковиті рибні шматочки, в поєднанні з сиром чудово поєднуються один з
Горбуша в вершках
Горбуша - смачна, але трохи сухувата риба, тому її краще не запікати в чистому вигляді. І зараз ми поділимося з вами цікавими варіантами її запікання
Горбуша - рецепти
Горбуша - нежирна риба, в якій містяться корисні мінерали для нашого організму. З неї можна приготувати безліч цікавих страви: рибну юшку, салат,
Бутерброди з горбушею
Горбуша - дуже смачна риба з родини лососевих. З неї можна приготувати дивовижні бутерброди для святкового застілля або день народження. При чому
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за
Горбуша в мультиварці
З горбуші можна приготувати безліч цікавих і чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, які страви з цієї рибки можна створити в мультиварці.