Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Філе тріски в духовці

Філе тріски в духовці

22-03-2015, 07:56
1 349
Філе тріски в духовці
Рибне філе в духовці - ваш головний помічник в боротьбі за здорове харчування в сім'ї. Смачну рибу зараз можна без проблем придбати за цілком демократичну ціну, а різноманітність рецептів, які можна втілити в життя за участю однієї лише рибки, кружляє голову. Ця стаття - прямий доказ того, що правильне харчування зовсім не означає не смачне, адже ми готуємо філе тріски в духовці.

Філе тріски в духовці - рецепт


Інгредієнти:

  • тертий пармезан - 3/4 ст.;

  • цедра і сік 1/2 лимона;

  • пучок свіжої петрушки;

  • мелений часник - 3 г;

  • мелена паприка - 3 г;

  • вершкове масло - 80 г;

  • філе тріски - 750 р.


  • Приготування
    Температуру духової шафи доводимо до позначки в 200°С. Поки духова шафа розігрівається, рибне філе перевіряємо на наявність кісток і видаляємо їх при необхідності. Промиту тріску обсушуємо паперовими рушниками і натираємо сумішшю солі, паприки і часнику. Окремо з'єднуємо лимонну цедру дрібно натертим пармезаном і нарізаною петрушкою, викладаємо цю суміш поверх викладеної на покритий фольгою деко тріски разом з невеликими шматочками вершкового масла. Розміщуємо рибу в розігрітій духовій шафі і засікаємо 15 хвилин. Після закінчення часу тріску можна поливати лимонним соком і подавати до столу.

    Суфле з тріски в духовці


    Інгредієнти:

  • тріска - 200 г;

  • олія оливкова - 35 мл;

  • білий цибуля - 60 г;

  • часникові зубчики - 2 шт.;

  • молоко - 60 мл;

  • борошно - 50 р;

  • яєчні жовтки - 3 шт.;

  • сметана - 20 г;

  • яєчні білки - 4 шт.


  • Приготування
    Рибу миємо, обсушуємо і позбавляє від дрібних кісточок. На підігрітому маслі пасеруємо подрібнений білий цибулю і часник, додаємо шматочки рибки і чекаємо, поки вони злегка схопиться зовні. Обсмажену рибу і овочі пюрируем в блендері, поступово додаємо яєчні жовтки. Кладемо ложку сметани, спеції і добре все перемішуємо. З'єднуємо борошно з молоком і варимо до утворення густого соусу. Злегка остиглий соус додаємо до риби.
    Присаливаем яєчні білки і збиваємо їх в міцну піну. Обережно з'єднуємо рибну масу зі збитими білками і перекладаємо в змащену маслом керамічну форму для суфле.
    Приготування суфле з філе тріски в духовці займе близько півгодини при температурі 160°С.

    Як приготувати філе тріски в духовці?


    Інгредієнти:

  • філе тріски (середніх розмірів) - 4 шт.;

  • кокосове молоко - 375 мл;

  • тертий корінь імбиру - 2 ч. ложки;

  • паста каррі - 2 ч. ложки;

  • свіжа зелень петрушки.


  • Приготування
    Поки температура в духовці доходить до рівня 200°З, ми приготуємо нашу молочну суміш для каррі. У сотейнику підігріваємо молоко, з'єднуємо його з тертим імбиром і каррі, додаємо сіль за смаком і переливаємо половину суміші у форму для випікання. Кладемо філе в молоко, заливаємо рештою міксом каррі і ставимо в духовку. Запікання філе тріски в духовці займе близько 20 хвилин, після чого рибу можна подавати в супроводі рубаною зелені і гарнір з рису.

    Приготування тріски в паніровці в духовці


    Інгредієнти:

  • філе тріски - 500 г;

  • цибульні крекери - 15 шт.;

  • яйця - 1 шт.;

  • лимон - 1 шт.;

  • рубана петрушка.
  • Філе тріски в духовці


    Приготування
    Підігріваємо духовку до 210°С, паралельно займаємося рибним філе. Тріску очищаємо від кісток і ділимо на 2-3 шматка, в залежності від розмірів риби. Цибульні крекери перетворюємо в крихту і змішуємо з лимонною цедрою. Рибне філе приправляємо сіллю, занурюємо у збите яйце і обвалюють у крихті з печива. Викладаємо рибу на покритий пергаментом деко і розміщуємо в духовці. Через 20 хвилин рибка в хрусткій скоринці буде готова, залишається лише полити її лимонним соком і посипати рубаною петрушкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Стейк тріски в духовці
    Стейк тріски в духовці
    Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
    Тріска з помідорами
    Тріска з помідорами
    Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам. Рецепт її приготування досить
    Тріска в фользі в духовці
    Тріска в фользі в духовці
    Фольга - річ незамінна в кулінарії, особливо для недосвідчених господинь. Адже при запіканні у фользі риба або м'ясо не втрачають своєї форми і не
    Тріску на пару
    Тріску на пару
    Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте
    Тріска по-польськи
    Тріска по-польськи
    Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським
    Страви з тріски з картоплею
    Страви з тріски з картоплею
    Універсальний смак і доступність тріски дозволяє використовувати її в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про страви з тріски з