Паста з печерицями

Рецепт пасти карбонара з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо спагетті у підсоленій воді, дотримуючись інструкції на упаковці. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому шматочки грибів і бекону 5-6 хвилин або до тих пір, поки бекон не стане хрустким.
Відварені спагетті змішуємо з грибами і беконом, вливаємо збиті яйця, подрібнену зелень, і ще раз ретельно все перемішуємо. Від тепла спагетті і грибів яйце має ущільнитися, але не згорнуться, якщо цього не сталося - злегка підігрійте пасту з беконом і печерицями на сковороді.
Подавати пасту карбонара слід, посипавши тертим пармезаном і невеликою кількістю подрібненої зелені. Келих вина не обов'язковий, але дуже бажаний.
Рецепт пасти з печерицями і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо пасту протягом 7-10 хвилин. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і часник протягом 5 хвилин. До цибулевої пассеровке додаємо нарізані гриби і томати у власному соку , продовжуємо готування ще 8-10 хвилин. Вміст сковороди змішуємо з томатною пастою і травами. Уварюємо соус до загустіння на середньому вогні, не забуваючи постійно помішувати, а потім змішуємо його з відвареної пастою.
Паста з креветками і печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо спагетті в підсоленій воді згідно з інструкцією. Тим часом на сковороді розтоплюємо 2 столові ложки олії і обсмажуємо на них нарізані печериці. Готові гриби перекладаємо на тарілку, а на їх місці розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому часник протягом 30 секунд. Змішуємо обсмажену часник з крем-сиром, додаємо нарізану зелень і уварюємо соус 5 хвилин. При необхідності можна підлити трохи води або бульйону.
Креветки відварюємо або обсмажуємо на сковороді у вершковому маслі, після чого додаємо в сирний соус разом з грибами. Перемішуємо готовий соус зі спагеті і подаємо пасту з печерицями, креветками і сиром до столу.
Паста з куркою і печерицями
Інгредієнти:
Приготування

Відварюємо Пасту в киплячій воді, а тим часом на суміші оливкової і вершкового масла припускаємо печериці з цибулею. Як тільки цибуля стане м'яким, вливаємо на сковороду вино, вершки і бульйон. Як тільки рідина закипить - зменшуємо вогонь і варимо соус до загусання. Кладемо в густий соус курятину і змішуємо його з пастою. Подаємо пасту з печерицями і вершками відразу ж після приготування, посипаємо подрібненою зеленню і невеликою кількістю тертого пармезану.
Рекомендуємо добрі рецепти

Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне

Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,

Макарони з сиром - рецепти
Макарони з сиром - хто ж з нас не знайомий з такою стравою?! Це смачно, ситно і головне його можна приготувати досить швидко. У нашій статті ми

Паста з беконом
Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,

Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і

Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,