Куряче філе на пару
Курку люблять якщо не все, то дуже багато, адже що може бути ще більш простим і зручним у приготуванні, як не куряче філе. Цю статтю ми вирішили присвятити приготування страви на пару. Куряче філе на пару відрізняється не тільки низькою калорійністю, але і делікатним смаком.
Мультиварка настільки багатофункціональний прилад, що цілком може замінити собою окремо вибрані кухонні девайси, наприклад, пароварку.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 шт.;
свіжий розмарин - 1 гілочка;
сіль, перець - за смаком;
оливкова олія - 1 ст. ложка.
Приготування
Куряче філе обрізаємо від залишків жиру, якщо такі є, промиваємо і висушуємо. У ступку кладемо розмарин і засипаємо його сіллю, остання виступить в якості абразиву. Перетираємо розмарин з сіллю і заливаємо все оливковою олією. Обсушенное куряче філе викладаємо на лист фольги і заливаємо ароматним маслом. Обертаємо куру фольгою, не допускаючи появи надривів, інакше сік з м'яса витече під час готування.
Наливаємо в каструлю воду до нижньої ризики, зверху встановлюємо кошик для варіння на пару і кладемо в неї нашу курку. Готуємо страву півгодини в режимі «Варка на пару».
Паралельно з куркою ви можете готувати і овочі на пару, скориставшись аналогічною технікою. Куряче філе в мультиварці на пару з овочами стане найкориснішим, швидким і смачною стравою дня.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
гриби - 50 г;
цибулю-шалот - 2 шт.;
часник - 1 зубчик;
перець чилі - 1 шт.;
петрушка - 1 ч. ложка;
бекон - 3-4 смужки;
рослинна олія - 4 ч. ложки;
крес-салат - жменя;
бальзамічний сироп.
Приготування
Гриби чистимо й нарізаємо тонкими шматочками, аналогічним чином робимо і з цибулею і перцем чилі. Часник очищаємо і подрібнюємо. Петрушку моєму і також дрібно нарізаємо. Бекон ріжемо соломкою і обсмажуємо близько 1 хвилини, слідом відправляємо цибулю, гриби, чилі і часник, продовжуємо готування ще пару хвилин, посипаємо все петрушкою, приправляємо сіллю і перцем за смаком, даємо охолонути.
Куряче філе розрізаємо навпіл, але не до кінця, а так, щоб вийшла книжка. Викладаємо начинку на м'ясо і щільно загорнути його плівкою. Курку в плівці починаємо потихеньку скачувати так, щоб в результаті у нас вийшла ковбаска.
У каструлі нагріваємо воду, поверх розміщуємо кошик для варіння на пару і готуємо страву на пару 30 хвилин. Розрізаємо куряче філе фаршироване навпіл і подаємо з бальзамічної глазур'ю і салатом.
Як приготувати на пару куряче філе в мультиварці?
Мультиварка настільки багатофункціональний прилад, що цілком може замінити собою окремо вибрані кухонні девайси, наприклад, пароварку.
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе обрізаємо від залишків жиру, якщо такі є, промиваємо і висушуємо. У ступку кладемо розмарин і засипаємо його сіллю, остання виступить в якості абразиву. Перетираємо розмарин з сіллю і заливаємо все оливковою олією. Обсушенное куряче філе викладаємо на лист фольги і заливаємо ароматним маслом. Обертаємо куру фольгою, не допускаючи появи надривів, інакше сік з м'яса витече під час готування.
Наливаємо в каструлю воду до нижньої ризики, зверху встановлюємо кошик для варіння на пару і кладемо в неї нашу курку. Готуємо страву півгодини в режимі «Варка на пару».
Паралельно з куркою ви можете готувати і овочі на пару, скориставшись аналогічною технікою. Куряче філе в мультиварці на пару з овочами стане найкориснішим, швидким і смачною стравою дня.
Рецепт фаршированого курячого філе на пару
Інгредієнти:
Приготування
Гриби чистимо й нарізаємо тонкими шматочками, аналогічним чином робимо і з цибулею і перцем чилі. Часник очищаємо і подрібнюємо. Петрушку моєму і також дрібно нарізаємо. Бекон ріжемо соломкою і обсмажуємо близько 1 хвилини, слідом відправляємо цибулю, гриби, чилі і часник, продовжуємо готування ще пару хвилин, посипаємо все петрушкою, приправляємо сіллю і перцем за смаком, даємо охолонути.
Куряче філе розрізаємо навпіл, але не до кінця, а так, щоб вийшла книжка. Викладаємо начинку на м'ясо і щільно загорнути його плівкою. Курку в плівці починаємо потихеньку скачувати так, щоб в результаті у нас вийшла ковбаска.
У каструлі нагріваємо воду, поверх розміщуємо кошик для варіння на пару і готуємо страву на пару 30 хвилин. Розрізаємо куряче філе фаршироване навпіл і подаємо з бальзамічної глазур'ю і салатом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба на пару з овочами
Прихильники правильного харчування знають, що найбільш корисні страви готуються на пару. Але такі страви не тільки корисні, але ще й дуже смачні і
Що приготувати з курячого філе?
Рецептів приготування курячого філе дуже багато. Але кожна господиня хоче зробити для своїх домашніх що-небудь особливе. І в цьому вам допоможуть
Куряче філе з кабачками
Кабачки - це смачний дієтичний продукт. Страв з ними можна приготувати величезну кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне і
Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.
Курка з овочами на пару
Куряче м'ясо дуже популярне серед прихильників здорового харчування, а також прихильників різноманітних дієт. І це не дивно, адже незважаючи на
Куряче філе в пароварці
Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом