Печеня в горщику в духовці
![Печеня в горщику в духовці Печеня в горщику в духовці](/uploads/posts/2015-03/pechenya-v-gorschiku-v-duhovc_741.jpeg)
Печеня в горщику в духовці по-домашньому
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо жаровню з маслом на середньому вогні. Яловичину посипаємо сіллю і перцем і кладемо в жаровню. Обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору з обох сторін (близько 8 хвилин), після чого прибираємо його з жаровні. На місце м'яса кладемо крупно нарізану цибулю і пасеруємо його 8 хвилин. Повертаємо м'ясо до смаженій луку. Кетчуп змішуємо з яловичим бульйоном і вустерширським соусом, виливаємо суміш поверх м'яса і додаємо туди ж томати. Доводимо рідину до кипіння на малому вогні.
Перекладаємо вміст жаровні в горщик і ставимо нудитися в духовці при 140 градусах 2 1/2 години, або до м'якості. Після закінчення часу додаємо у нарізану картоплю і моркву, знову закриваємо блюдо кришкою і ставимо готуватися ще на 30 хвилин. По закінченні готування додаємо в жарку лимонний сік і посипаємо його свіжою зеленню.
Печеня в горщику в духовці з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо великими шматками і укладаємо в горщик. Яловичий бульйон змішуємо з бальзамічним оцтом, вустерширським соусом, соєвим соусом , медом, чорним перцем і пропущеним через прес часником. Отриманою сумішшю заливаємо м'ясо і ставимо його готуватися в розігріту до 140 градусів духовку на 4 години.
В даному випадку також зручно буде скористатися медленноваркой, якщо у вас така є. Як тільки м'ясо буде готове, викладаємо його на блюдо і розбираємо виделкою на волокна. Поливаємо м'ясо залишилася підливою і подаємо до столу з гарніром з картопляного пюре.
Печеня в горщику в духовці з свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо солимо і перцем з обох сторін. Сковороду змащуємо маслом і розігріваємо на плиті. Обсмажуємо м'ясо з обох боків до золотистого кольору. Цибулю, моркву і картоплю крупно нарізаємо і кладемо на дно горщика, поверх кладемо м'ясо і заливаємо все сумішшю з сметани і вершків, змішаних з сіллю і перцем. В довершення в горщик кладемо пучок чебрецю, пов'язаного ниткою. Запікаємо м'ясо в духовці при 140 градусах 4-5 годин.
Печеня з грибами в горщику в духовці
Інгредієнти:
![Печеня в горщику в духовці Печеня в горщику в духовці](/uploads/posts/2015-03/pechenya-v-gorschiku-v-duhovc_552.jpeg)
Приготування
Масло розігріваємо в жаровні і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю, часник і прянощі. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо до спецій томати у власному соку і розминаємо їх ложкою. М'ясо тим часом нарізаємо кубиками і злегка підрум'янюємо на сковороді. Перекладаємо ягнятину в горщик разом з грибами. Розігріваємо духовку до 140 градусів і залишаємо нудитися блюдо 40 хвилин, після чого додаємо попередньо розморожений шпинат і продовжуємо готування ще 10-15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Печеня в духовці](/uploads/posts/2015-03/pechenya-v-duhovc_191.jpeg)
Печеня в духовці
Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,
![Картопля з грибами і м'ясом](/uploads/posts/2015-03/kartoplya-z-gribami-myasom_351.jpeg)
Картопля з грибами і м'ясом
Картопля з м'ясом - це чудове поєднання двох найпопулярніших інгредієнтів, яке зустрічається у багатьох страв. А якщо до них додати гриби, вийде
![Яловичина в горщику з картоплею](/uploads/posts/2015-03/yalovichina-v-gorschiku-z-kartopleyu_311.jpeg)
Яловичина в горщику з картоплею
Хочете приготувати смачне і просте блюдо без клопоту, тоді зупиніть свій вибір на рецепті яловичини в горщику з картоплею. Таке цікаве страва підійде
![Тушковане м'ясо з грибами](/uploads/posts/2015-03/tushkovane-myaso-z-gribami_871.jpeg)
Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким
![Рецепт печені зі свинини](/uploads/posts/2015-03/recept-pechen-z-svinini_131.jpeg)
Рецепт печені зі свинини
Печеня - це процес томління м'яса і овочів на невеликому вогні, що дозволяє страви розкрити свої смакові якості повною мірою. І сьогодні ми
![Печеня з курки з картоплею](/uploads/posts/2015-03/pechenya-z-kurki-z-kartopleyu_141.jpeg)
Печеня з курки з картоплею
Печеня - популярне блюдо, яке знайоме багатьом. Його можна приготувати з будь-якого м'яса - яловичини, баранини, свинини. І сьогодні ми поговоримо