Курячі крильця на сковороді

Рецепт смажених курячих крилець на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця промиваємо, обсушуємо і розрізаємо по суглобам. Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і коріандром. Обвалюємо шматочки курки в борошняній суміші.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому курятину до золотистого кольору. Готові крильця кладемо на серветки, щоб прибрати надлишки жиру.
Щоб приготувати гострий соус до крилець, необхідно змішати сам гострий соус з вершковим маслом, рибним соусом і пастою каррі, після чого залити цим соусом крильця і ретельно перемішати. Подаємо готову страву, прикрасивши зеленню.
Рецепт курячих крилець з імбиром на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю, невеликою кількістю перцю і приправою для курки. Ретельно перемішуємо сухі інгредієнти віночком і обвалюємо в отриманій суміші курячі крильця. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо крильця. Скільки смажити крильця на сковороді залежить від їх розміру, проте зазвичай 10-15 хвилин виявляється цілком достатньо. Тепер змішуємо в мисці вершкове масло, соєвий соус , мед і імбир і підігріваємо суміш до загустіння в сотейнику. Подаємо обсмажену курятину з солодко-гострим соусом і посипавши нарізаною зеленою цибулею.
Смачні курячі крильця барбекю на сковороді
Інгредієнти:
Для курки:
Для соусу барбекю:
Приготування
Перед тим, як смажити крильця на сковороді, приготуємо суміш для панірування. В одній мисці збиваємо яйця зі сметаною, сіллю і перцем. Борошно і крохмаль просіваємо разом окремо. Курячі крильця вмочаємо спочатку в яєчної суміші, а потім обвалюємо в борошні. Смажимо курку до золотистого кольору на рослинній олії.
Інгредієнти для соусу змішуємо в сотейнику і уварюють на малому вогні 10-12 хвилин. Подаємо курячі крильця з гарячим соусом.
Як приготувати курячі крильця в паніровці на сковороді?
Інгредієнти:

Приготування
У мисці змішуємо борошно, сіль, чебрець, паприку, часник і перець. Окремо наливаємо в іншу миску молоко. У третю миску висипаємо сухарі, змішуємо їх з орегано, базиліком, чебрецем і часником.
Курячі крильця обвалюємо в борошні, потім занурюємо в молоко і обвалюють у хлібній паніровці.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому крильця до золотистої скоринки. Подаємо з кетчупом, або гірчично-медовим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів

Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої

Страви з курячих крилець
Рецепти страв їх курячих крилець не раз приходили на виручку багатьом господиням, адже вони готуються швидко і просто, а за смаком нічим не

Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних

Маринад для крилець
Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми

Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно