Печеня в горщиках - рецепт
![Печеня в горщиках - рецепт Печеня в горщиках - рецепт](/uploads/posts/2015-03/pechenya-v-gorschikah-recept_661.jpeg)
Як же зробити жарке в горщиках і порадувати всіх цим чудовим гарячою стравою? Пропонуємо вам кілька рецептів приготування печені в горщиках.
Печеня з кролика в горщику
Інгредієнти:
Для страви:
Для маринаду:
Приготування
Отже, почнемо з маринаду для м'яса. Наливаємо в глибоку тарілку біле вино, додаємо гірчицю і перець. М'ясо нарізаємо на дрібні шматочки і кладемо в заздалегідь приготований маринад на 30 хвилин. Викладаємо замариноване м'ясо в горщики і заливаємо водою так, щоб вона покривала його рівно на один палець. Ставимо горщики з м'ясом в розігріту до 200 градусів духовку і тушкуємо 30 хвилин. Тим часом обсмажуємо на сковороді гриби. Моркву і картоплю ріжемо невеликими пластинками, імбир натираємо на тертці. Додаємо в горщики з трохи погашеним м'ясом морква, гриби, картопля, імбир - солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо все до тих пір, поки картопля не стане м'яким. Це відбудеться приблизно через 50 - 60 хвилин. В самому кінці гасіння додаємо в кожен горщик трохи сметани і подаємо до столу.
Печеня зі свининою в горщиках
Як зробити жарке в горщиках, якщо у вас немає м'яса кролика. Не турбуйтеся завчасно, жарке в горщиках можна робити і з будь-яким іншим м'ясом, наприклад зі свининою.
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо свинину невеликими шматочками і кладемо її на саме дно горщика. Далі поверх м'яса кладемо дрібно порізану цибулю. Все гарненько перчимо і солимо. Ріжемо картоплю соломкою і кладемо зверху. Заливаємо весь горщик водою, розведеною з томатною пастою. Печеня зі свининою в горщиках ставимо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і тушкуємо 50 - 60 хвилин до повної готовності.
Печеня в горщиках в аерогрилі
Страви, приготовані в аерогрилі, виходять більш ароматними, смачними і наваристими. Вони готуються
![Печеня в горщиках - рецепт Печеня в горщиках - рецепт](/uploads/posts/2015-03/pechenya-v-gorschikah-recept_972.jpeg)
Всі продукти викладаємо шарами в горщики, солимо, перчимо за смаком. Зверху кладемо ложечку сметани і посипаємо тертим сиром. Накриваємо кожен горщик кришкою і ставимо на нижню решітку в аерогриль. Виставляємо температуру приблизно 230-240 градусів і готуємо на великій швидкості приблизно 35 - 40 хвилин. Як тільки ароматне і смачне жарке буде готове, аерогриль сам подасть вам сигнал. Готову печеню можна за бажанням прикрасити гілочками петрушки або кропу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Печеня в духовці](/uploads/posts/2015-03/pechenya-v-duhovc_191.jpeg)
Печеня в духовці
Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,
![М'ясо з грибами в горщиках](/uploads/posts/2015-03/myaso-z-gribami-v-gorschikah_981.jpeg)
М'ясо з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві
![Печеня з грибами в горщиках](/uploads/posts/2015-03/pechenya-z-gribami-v-gorschikah_451.jpeg)
Печеня з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках завжди відрізняються чудовим ароматом і незабутнім смаком. До того ж в цьому посуді їжа не запікається, не вариться, а
![Куряче філе в горщиках](/uploads/posts/2015-03/kuryache-fle-v-gorschikah_981.jpeg)
Куряче філе в горщиках
Куряче філе в горщиках, приготоване з грибами або картоплею - чудове блюдо, яке може порадувати навіть самого вибагливого гурмана. Давайте розглянемо
![Печеня зі свинини](/uploads/posts/2015-03/pechenya-z-svinini_871.jpeg)
Печеня зі свинини
Печеня зі свинини є, мабуть, найбільш поширеним варіантом цієї страви. Така страва чудово підійде до келиху пива або вина, який доповнить будь-який
![Печеня з яловичини](/uploads/posts/2015-03/pechenya-z-yalovichini_581.jpeg)
Печеня з яловичини
Спекотне є досить відомим і улюбленим багатьма стравою. Варіантів його створення існує безліч, і його роблять з найрізноманітніших продуктів. Давайте