Котлети з свинячої печінки
![Котлети з свинячої печінки Котлети з свинячої печінки](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-svinyachoyi-pechnki_981.jpeg)
Котлети з свинячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб приготувати котлети з печінки, потрібно очистити її від пленочек, промити, висушити і нарізати невеликими шматочками. Щоб вона стала більш ніжною, можна печінку замочити в молоці приблизно на півгодини. Але для котлет це робити необов'язково. Далі печінку разом з цибулею і салом необхідно пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. В отриману масу вводимо яйця, сіль і перець. Перемішуємо і потихеньку додаємо борошно. Тісто по консистенції нагадує основу для оладок. На сковороді добре розігріваємо рослинне масло. Викладаємо ложкою отримане тісто котлетки і обсмажуємо з двох боків до утворення рум'яної скоринки. Котлети з печінки готові, подавати з картопляним пюре і свіжими овочами.
Котлети з печінки з рисом
З печінки можна також приготувати котлети з рисом - аналог м'ясних тефтелькою.
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо до готовності, але важливо не переварити. Печінка миємо, прибираємо плівки і пропускаємо через м'ясорубку. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. З'єднуємо печінка, рис, цибулю, солимо і перчимо. Смажимо наші котлети на добре розігрітому рослинному маслі з двох сторін.
Рецепт пишних котлет із свинячої печінки
Найчастіше котлети з печінки виходять плоскими і більше нагадують оладки. У цьому ж рецепті ми розповімо, як зробити так, щоб печінкові котлети зі свинячої печінки вийшли пишними.
Інгредієнти:
![Котлети з свинячої печінки Котлети з свинячої печінки](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-svinyachoyi-pechnki_452.jpeg)
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Печінка миємо, нарізаємо шматочками і обсушуємо. Подрібнюємо її в блендері разом з цибулею (можна це зробити і в м'ясорубці). Потім часник пропускаємо через прес і додаємо його до печінкової маси. Туди ж додаємо соду на кінчику ножа, гашену оцтом, манну крупу, сіль і перець. Все добре перемішуємо і даємо постояти приблизно 20 хвилин. Це потрібно для того, щоб манка набухла. Потім розігріваємо олію на сковороді, формуємо котлетки, обвалюємо їх у сухарях і смажимо до рум'яної скоринки з двох сторін. Пишні печінкові котлетки готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Печінка в клярі](/uploads/posts/2015-03/pechnka-v-klyar_241.jpeg)
Печінка в клярі
Якщо ви любите печінку, але не знаєте рецептів для її приготування, то ми підкажемо вам безліч цікавих варіантів. Сьогодні поговоримо про
![Котлети з яловичої печінки](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-yalovichoyi-pechnki_441.jpeg)
Котлети з яловичої печінки
Яловича печінка - це дуже корисний продукт, насичений різного роду корисними речовинами і вітамінами. Однак щоб печінка була не тільки корисною, але
![Куряча печінка в вершках](/uploads/posts/2015-03/kuryacha-pechnka-v-vershkah_931.jpeg)
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
![Відбивні з печінки](/uploads/posts/2015-03/vdbivn-z-pechnki_661.jpeg)
Відбивні з печінки
Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте
![Начинка з печінки](/uploads/posts/2015-03/nachinka-z-pechnki_571.jpeg)
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
![Оладки з печінки - рецепт](/uploads/posts/2015-03/oladki-z-pechnki-recept_451.jpeg)
Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це