Антрекот з свинини в духовці
![Антрекот з свинини в духовці Антрекот з свинини в духовці](/uploads/posts/2015-03/antrekot-z-svinini-v-duhovc_351.jpeg)
Як гарнір до страви прекрасно підійде відварена або смажена картопля, макарони і гречка. Давайте дізнаємося з вами кілька цікавих і смачних рецептів приготування свинячого антрекота, і ви здивуєте всіх своїми приголомшливими кулінарними здібностями.
Антрекот з свинини у фользі
Рецепт приготування антрекота в духовці досить простий. М'ясо виходить шалено соковитим, ароматним і ніжним. Подавати приготований антрекот можна з відвареною картоплею і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо м'якоть свинини, гарненько промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо на 4 однакових антрекота. Фольгу складаємо в 3 шари, надаючи їй форму "тарілочки". Викладаємо на неї м'ясо, посипаємо його сіллю, перцем за смаком, італійськими травами і спеціальної приправою для гриля. Зверху поливаємо нежирними вершками і посипаємо дрібно нарізаним часником.
Потім акуратно перевертаємо м'ясо, потім з усіх боків на вершковому соусі, закриваємо фольгою і робимо в ній невеликий отвір. Ставимо антрекот в заздалегідь розігріту до 160 градусів духовку і запікаємо протягом 2 годин. Сир моцарелу нарізаємо пластинками і викладаємо по закінченні часу на м'ясо. Знову накриваємо фольгою і відправляємо ще на 30 хвилин у духовку. Подаємо свинячий антрекот, приготований в духовці, гарячим, посипавши зверху свіжою зеленню.
Антрекот з свинини в аерогрилі
Приголомшливо соковитий антрекот з свинини, приготований в аерогрилі припаде до смаку навіть дуже примхливим гурманам. Готується страва досить просто, а виходить шалено смачним і ніжним. Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини промиваємо під холодною водою, обсушуємо і нарізаємо на плоскі шматочки. Злегка відбиваємо кухонним молотком, солимо і перчимо за смаком. Цибулю очищаємо від лушпиння і подрібнюємо півкільцями. Потім перекладаємо його до м'яса, додаємо приправи і вливаємо лимонний сік. Гарненько перемішуємо і залишаємо хвилин на 30 замаринуватися.
Після закінчення часу викладаємо шматочки свинини на решітку аэрогриля. Змащуємо зверху сумішшю майонезу і кетчупу і запікаємо протягом 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Антрекот з свинини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинячий антрекот солимо за смаком, приправляємо спеціями, поливаємо лимонним соком і змащуємо майонезом. Залишаємо маринуватися приблизно на 15 хвилин. Потім кладемо шматочки м'яса в чашу мультиварки, наливаємо трохи води, додаємо рослинне масло.
![Антрекот з свинини в духовці Антрекот з свинини в духовці](/uploads/posts/2015-03/antrekot-z-svinini-v-duhovc_472.jpeg)
Картоплю чистимо, розрізаємо на 3 частини, кладемо в каструлю, солимо, наливаємо води і готуємо на програмі «Випічка» 50 хвилин. Подаємо свинячий антрекот разом з картоплею і насолоджуємося прекрасним смаком страви.
Звичайно, дане страву можна приготувати не тільки з свинини, а тому пропонуємо вам почитати і інші рецепти антрекота .
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати відбивні зі свинини?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-vdbivn-z-svinini_741.jpeg)
Як приготувати відбивні зі свинини?
Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
![Антрекот з яловичини](/uploads/posts/2015-03/antrekot-z-yalovichini_391.jpeg)
Антрекот з яловичини
Антрекот з яловичини - класичне французьке блюдо. Незважаючи на те, що його подають у найкращих ресторанах Парижа, приготувати антрекот зовсім не
![Антрекот - рецепт](/uploads/posts/2015-03/antrekot-recept_111.jpeg)
Антрекот - рецепт
Любите м'ясо? Значить приготувати антрекоти вам буде тільки в радість. Та й чоловікові ваш витвір кулінарного мистецтва точно припаде до смаку. За
![Рецепт свинини у фользі](/uploads/posts/2015-03/recept-svinini-u-folz_541.jpeg)
Рецепт свинини у фользі
Свинина, приготована в фользі виходить м'якою, соковитою і ароматною. Пропонуємо вашій увазі парочку універсальних варіантів створення цього
![Свинина в аерогрилі](/uploads/posts/2015-01/svinina-v-aerogril_181.jpeg)
Свинина в аерогрилі
Свинина, запечена в аерогрилі - смачне і соковите блюдо, яке неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати його досить просто, і ми зараз
![Гуляш зі свинини в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/gulyash-z-svinini-v-multivarc_551.jpeg)
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми