Стейк з телятини
![Стейк з телятини Стейк з телятини](/uploads/posts/2015-03/steyk-z-telyatini_101.jpeg)
Рецепт стейка з телятини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і змащуємо оливковою олією. Солимо і присипаємо попередньо розчавленими горошинами перцю. Стейки з телятини викладаємо на добре розігріту сковороду-гриль і обсмажуємо 2-3 хвилини з кожного боку. Після перекладаємо у форму для запікання і відправляємо на 10-12 хвилин у духовку. Доводимо до готовності при температурі 210 градусів. Потім перекладаємо стейки з телятини на тарілку і накриваємо фольгою.
А тим часом в сковороду доливаємо оливкова олія, розтоплюємо вершкове, і обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю до рум'яного кольору. Потім додаємо до нього крупно накрошенние гриби і тушкуємо 10 хвилин, до м'якості. Вливаємо коньяк і м'ясний бульйон . Коли рідина трохи випарується, додаємо вершки, і тушкуємо під закритою кришкою на маленькому вогні ще 5 хвилин. Поливаємо цим грибним соусом стейки і подаємо до столу, притрусивши січеною зеленню.
Стейк з телятини в мультиварці
Зараз ми розповімо, як приготувати стейк з телятини.
Інгредієнти:
![Стейк з телятини Стейк з телятини](/uploads/posts/2015-03/steyk-z-telyatini_762.jpeg)
Приготування
Робимо досить глибокі косі розрізи в стейку. Присипаємо м'ясо сіллю і свіжомеленим перцем. Викладаємо, трохи вдавлюючи в розрізи, гілочки розмарину і чебрецю, причому з двох сторін. І відправляємо стейк в попередньо розігріту з маслом чашу мультиварки. Не закриваючи кришки, на режимі «Випічка» обсмажуємо м'ясо 7 хвилин з одного боку і 4 хвилини з іншого, до золотистої скоринки. Після включаємо режим підігріву. Кращий гарнір до такого м'яса - зелений салат і помідори черрі.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Стейк тріски в духовці](/uploads/posts/2015-03/steyk-trski-v-duhovc_941.jpeg)
Стейк тріски в духовці
Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
![Яловичий стейк](/uploads/posts/2015-03/yalovichiy-steyk_791.jpeg)
Яловичий стейк
Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному
![Свинячий стейк](/uploads/posts/2015-03/svinyachiy-steyk_111.jpeg)
Свинячий стейк
Стейк - це багатьма з нас улюблене блюдо. Найчастіше його смажать, звичайно ж, із яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від традиції, і розповімо вам
![Стейк з індички](/uploads/posts/2015-03/steyk-z-ndichki_271.jpeg)
Стейк з індички
Стейк - це смачний обсмажені з двох сторін шматок м'яса. Його зазвичай готують із свинини або яловичини. Але сьогодні ми пропонуємо кілька простих
![Стейк на грилі](/uploads/posts/2015-01/steyk-na-gril_421.jpeg)
Стейк на грилі
Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього
![Стейк в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/steyk-v-multivarc_771.jpeg)
Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,