Куряча печінка в вершках

Рецепт печінки у вершках
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Промиту і обсушену печінка обвалюємо в борошні і додаємо до цибулі. Смажимо до появи рум'яної скоринки на печінці. Солимо і перчимо за смаком. Вливаємо вершки, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо хвилин 10-15 до готовності.
Рецепт курячої печінки у вершках з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо його на розігрітому рослинному маслі. Гриби нарізаємо шматочками бажаної величини, додаємо їх до цибулі, перемішуємо і залишаємо хвилин на 5. А тим часом готуємо печінку промиваємо її, розрізаємо на шматочки і викладаємо на сковороду. Додаємо сіль і перець за смаком, а хвилин через 5 вливаємо вершки, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще хвилин 10.
Куряча печінка з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку промиваємо, чистимо від плівок і нарізаємо шматочками. Цибулю і перець також миємо й чистимо. Перець ріжемо невеликими кубиками, а цибулю дрібно кришимо. У розігріту сковороду вливаємо олію, викладаємо цибулю, смажимо 3 хвилини, додаємо перець і обсмажуємо ще хвилин 5. Після цього додаємо печінку і злегка обсмажуємо. Готуємо соус: змішуємо сметану, вершки, сіль, перець і подрібнений часник. Виливаємо соус в сковороду з печінкою, цибулею і перцем. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 10-12 хвилин.
Печінка з вершками
Інгредієнти:

Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю, потім додаємо натерту на крупній тертці моркву. Обсмажуємо все разом ще 2 хвилини. Після цього викладаємо підготовлену печінку, домашній майонез і заливаємо все це вершками. На невеликому вогні тушкуємо хвилин 10-15.
В якості гарніру до печінки з вершками відмінно підійдуть і макарони, і різні каші, і відварна картопля .
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,

Куряча печінка в сметані
Куряча печінка - доступний і корисний продукт, з якого можна приготувати різні страви. Але самою ніжною і соковитою куряча печінка виходить

Печінка, тушкована з овочами
Печінка - це дієтичний продукт, багатий сполуками заліза. І сьогодні ми поговоримо про корисне та смачне варіанті її приготування - гасіння з

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як