Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Яловичина з солодким перцем

Яловичина з солодким перцем

19-03-2015, 10:47
1 448
Яловичина з солодким перцем
Пісне м'ясо з овочами - на думку сучасних дієтологів одне із самих здорових поєднань. А щоб це було ще і смачно, зверніться до наших рецептами!

Салат з яловичиною, болгарським перцем і помідорами


Інгредієнти:

  • яловичина - 200 г;

  • помідори - 2 шт.;

  • перець болгарський солодкий - 1 шт.;

  • цибуля червоний кримський - 1 шт.;

  • петрушка - 1 пучок;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Попередньо відварену в підсоленій воді яловичину нарізаємо брусочками, цибулю - півкільцями, перець - соломкою, а помідори кубиками. Дрібно рубаємо зелень. Змішуємо всі складові. Приправляємо його сіллю, перцем і оливковою олією. Ну ось і все, салат з яловичиною готовий!

    Тушкована яловичина з болгарським перцем в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яловичина - 500 г;

  • перець болгарський - 2 шт.;

  • перець гострий чилі - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • часник - 3 зубки;

  • лайм - 1 шт.;

  • лимон - 05 шт.;

  • масло рослинне - 1 ст. ложка;

  • горіх мускатний (мелений) - 1 щіпка;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо невеликими скибочками упоперек волокон. З лимона і лайма видавлюємо сік, додаємо пропущений через прес часник і дуже дрібно покришену перець чилі (насіння обов'язково видаляємо). Змішуємо, солимо і заливаємо цим маринадом підготовлену яловичину. Залишаємо на півгодини.
    А коли пройде зазначений час, наливаємо в чашу мультиварки трохи олії, завантажуємо в неї м'ясо разом з маринадом і доливаємо води, щоб повністю покрило. Закриваємо кришкою і готуємо на режимі «Гасіння», встановивши таймер на 30 хвилин. Потім додаємо овочі - крупною соломкою болгарський перець і цибулю півкільцями. Солимо, перчимо до смаку і тушкуємо ще півгодини. Готову яловичину з перцем можна подавати з будь-яким гарніром, а можна просто загорнути в тонкий лаваш - вийти імпровізована домашня шаурма . Дуже смачно!

    Яловичина, смажена з болгарським перцем по-китайськи


    Інгредієнти:

  • вирізка яловича - 600 г;

  • перець болгарський солодкий - 2 шт.;

  • квасоля стручкова - 300 г;

  • цибуля - 3 шт.;

  • часник - 6 зубчиків;

  • кунжут - 1 ст. ложка;

  • соус соєвий - 100 г;

  • оцет рисовий - 2 ст. ложки;

  • крохмаль - 100 г;

  • олія - для смаження;

  • перець червоний мелений - 05 ч. ложка;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Для початку замаринуем м'ясо. Яловичину промиваємо та нарізаємо брусочками однакової довжини і товщини. Трохи солимо і перчимо. Заливаємо сумішшю оцту, 4-х ложок соєвого соусу і 3-х зубчиків часнику, пропущених через прес. Залишаємо м'ясо хвилин на 40.
    А тим часом приготуємо заправку для яловичини по-китайськи. Видавлюємо через прес часник, додаємо до нього червоний перець і заливаємо все соєвим соусом, перемішуємо.
    У глибоку сковороду (бажано вок) наливаємо приблизно на 2 пальці олії і розігріваємо, поки воно не почне злегка диміти. Промаринованную яловичину гарненько обвалюємо в крохмалі і викладаємо в один шар у шипляче масло. Смажимо хвилин 7-10 до
    Яловичина з солодким перцем
    утворення золотистої скоринки. Якщо м'ясо не помістилося все відразу, готуємо кілька партій.
    Виловлюємо підсмажені шматочки шумівкою, а на їх місце відправляємо накрошенние соломкою болгарський перець і цибулю півкільцями. Витримуємо на вогні, активно помішуючи, 2 хвилини. Потім виуживаем до м'яса, а на сковороді ще пару хвилин обсмажуємо квасолю.
    Змішуємо яловичину з овочами і заправляємо її заздалегідь приготовленим соусом. Яловичина з перцем по-китайськи готова! Але якщо хочете подати це блюдо гарячим, то моєму розігріваємо сковороду і в ньому страва не більше 3-х хвилин, інакше підгорить часник. В кінці посипаємо кунжутом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з яловичиною і перцем
    Салат з яловичиною і перцем
    М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
    Яловичина у вині
    Яловичина у вині
    Яловичина, приготована у вині, набуває не тільки чудовий аромат, але і яскравий насичений колір. І якщо у вас намічається торжество, то таке вишукане
    Смажена яловичина з цибулею
    Смажена яловичина з цибулею
    Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з
    Яловичина в кисло солодкому соусі
    Яловичина в кисло солодкому соусі
    Яловичина в кисло-солодкому соусі - досить оригінальне і вишукане блюдо, приготувавши яке, ви неодмінно викличете інтерес і захоплення у гостей.
    Яловичина, смажена на сковороді
    Яловичина, смажена на сковороді
    Яловиче м'ясо виходить смачнішим після запікання в духовці або гасіння в казані. Але якщо немає часу чекати кілька годин, а хочеться чогось
    Яловичина по-китайськи
    Яловичина по-китайськи
    Яловичина, приготована в китайському стилі, виходить чудово соковитою, неймовірно м'якою і ароматною. Пропонуємо вам кілька рецептів цієї дивовижної