Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Яловичина, смажена на сковороді

Яловичина, смажена на сковороді

19-03-2015, 09:59
1 506
Яловичина, смажена на сковороді
Звичайно, яловичина виходить неймовірно смачною після запікання в духовці або гасіння, але коли очікування на кілька годин стає недозволеною розкішшю в пору стають експрес-рецепти, такі як, наприклад, приготування яловичини на сковороді.

Рецепт смаженої яловичини на сковороді по-китайськи


Цей рецепт смаження яловичини на сковороді дуже простий і ідеально підійде для обідів на швидку руку.
Інгредієнти:
Для маринаду:

  • рисовий оцет - 2 ст. ложки;

  • соєвий соус - 5 ст. ложок;

  • мед - 1 ст. ложка;

  • тертий свіжий імбир - 1 ст. ложка;

  • куркума - 1 ч. ложка;

  • сушений чилі - 1 ч. ложка.


  • Для яловичини:

  • яловичий стейк - 750 г;

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • кунжутне масло - 1 ст. ложка;

  • зелена цибуля;

  • часник - 2 зубчики;

  • перець чилі - 2 шт.;

  • імбир - невеликий шматочок;

  • свіжа петрушка.


  • Приготування
    Яловичий стейк охолоджуємо в холодильнику 30 хвилин, після чого нарізаємо м'ясо соломкою.
    У мисці середнього розміру змішуємо інгредієнти для маринаду: соєвий соус , оцет, тертий імбир, мед, червоний чилі і куркуму. Додаємо яловичину до маринаду і ретельно перемішуємо. Залишаємо м'ясо в маринаді від 30 хвилин до 4 годин.
    У невеликій мисці змішати крохмаль з 2 столовими ложками холодної води. У воке розігріваємо олію. Яловичину обсушуємо від маринаду з допомогою паперових рушників і обсмажуємо до тих пір, поки м'ясо не стане золотистим зовні (близько хвилини). При цьому варто зауважити, що не всю яловичину слід смажити разом, ділите м'ясо на порції рівні однієї жмені і смажте в кілька прийомів.
    Як тільки м'ясо буде готове, перекладаємо його на тарілку, а в вок кладемо чилі і часник. Обсмажуємо все разом 30-45 секунд і повертаємо м'ясо назад. Заливаємо яловичину крохмальним розчином, додаємо зелений лук і все перемішуємо. Готуємо ще хвилину. Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою.

    Рецепт яловичини на сковороді гриль


    Інгредієнти:

  • яловичий стейк - 750 г;

  • суха гірчиця;

  • сіль, перець;

  • Яловичина, смажена на сковороді

  • вершкове масло.


  • Приготування
    Яловичий стейк надкаливаем ножем з обох сторін. Посипаємо поверхню м'яса сухою гірчицею, сіллю і перцем, а потім розподіляємо м'яке масло по поверхні. Розігріваємо сковороду гриль без масла і кладемо на неї яловичину. Смажимо м'ясо по 2-3 хвилини з обох сторін, для м'яса з кров'ю, або збільшуємо час до тих пір, поки яловичина не дійде до потрібної вам ступеня готовності. Даємо м'яса відпочити 10 хвилин перед подачею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати стейк з сьомги?
    Як приготувати стейк з сьомги?
    Стейк з сьомги - це дуже смачна традиційна їжа і приготувати її досить просто. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів смаження цієї
    Яловичий стейк
    Яловичий стейк
    Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному
    Стейк на грилі
    Стейк на грилі
    Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього
    Яловичина по-китайськи
    Яловичина по-китайськи
    Яловичина, приготована в китайському стилі, виходить чудово соковитою, неймовірно м'якою і ароматною. Пропонуємо вам кілька рецептів цієї дивовижної
    Суп з локшиною і яловичиною
    Суп з локшиною і яловичиною
    Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся
    Біфштекс з яловичини
    Біфштекс з яловичини
    Біфштекс з яловичини - ще один різновид популярного страви. Якщо ви не любите свинину і вважаєте, що біфштекс повинен складатися не з фаршу або