Рулет зі свинячої рульки
![Рулет зі свинячої рульки Рулет зі свинячої рульки](/uploads/posts/2015-03/rulet-z-svinyachoyi-rulki_491.jpeg)
Рулет з рульки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку давайте приготуємо відвар з промитої лушпиння цибулі, лаврового листочка і запашного перчика. Туди ж додаємо очищену, цілу цибулину, і вмикаємо на приладі режим «Мультиповар» з установкою температури 120 градусів і часу 10 хвилин. Цим часом рульку гарненько промиваємо, скоблим шкірку ножем, розсікає уздовж і акуратно вирізаємо кістка. Злегка відбиваємо всі опуклі частини м'яса, натираємо з обох сторін спеціями і часником. Моркву чистимо й нарізаємо тонкими довгими смужками і укладаємо зверху на гомілку.
Філе курки розкладаємо на столі, накриваємо плівкою і відбиваємо молоточком. Посипаємо карі і перекладаємо рівним шаром на рульку з морквою.
Тепер акуратно згортаємо всі рулетом, замотуємо міцно тугий ниткою і занурюємо його в цибульний відвар, додати за смаком сіль. Тепер закриваємо кришку мультиварки, виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо приблизно 3 години. Після закінчення часу дістаємо готовий рулет з рульки з відвару, остуджуємо, прибираємо на 2 години в холодильник, після чого видаляємо нитки і подаємо страву в якості м'ясної нарізки або готуємо з нього смачні і ситні бутерброди.
Рецепт рулету з свинячої рульки
Інгредієнти:
Приготування
Рульку надрізаємо вздовж до кістки і гострим ножем акуратно вирізаємо з м'яса кістка, намагаючись не пошкодити цілісність шкіри. Спеції і сіль змішати в мисочці і натираємо отриманою сумішшю м'ясо з усіх боків. Потім беремо формувальну сітку і одягаємо на відповідну трубу. М'ясо від рульки щільно згортаємо рулетом, краю заправляємо всередину і кладемо рулет в трубу, напинаючи на нього сітку і щільно зав'язуючи кінці.
Замість формувальної сітки можете використовувати простий шпагат для в'язки ковбас або звичайні щільні нитки. Далі загортаємо рулет у фольгу, укладаємо у форму для запікання і ставимо в розігріту духовку на 15 години. Далі обережно знімаємо фольгу і підрум'янюємо наш рулет з рульки в духовці ще 5-10 хвилин. Потім блюдо повністю охолоджуємо і кладемо рулет в холодильник на 8 годин.
Рулет з рульки з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Рульку розрізаємо, акуратно вирізаємо кістки і сухожилля. М'ясо трохи відбиваємо, натираємо сіллю і рубаним часником. Яблука очищаємо, розрізаємо на четвертинки, видаливши насіння, і викладаємо скибочки на пласт м'яса. Скручуємо рулет, щільно перетягаючи ниткою, і укладаємо в рукав для запікання. Відправляємо страву на 3 години в гарячу духовку, після чого перекладаємо його на тарілку, відрізаємо нитки, нарізаємо шматочками, змащуємо сметаною, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
М'ясний рулет з рульки з чорносливом
Інгредієнти:
![Рулет зі свинячої рульки Рулет зі свинячої рульки](/uploads/posts/2015-03/rulet-z-svinyachoyi-rulki_732.jpeg)
Приготування
Свинячу гомілку відварюємо в підсоленій воді близько 3-4 годин. Чорнослив промиваємо і замочуємо. Гірчицю змішуємо з медом, приправляємо перцем, сіллю, коріандром і розмарином. Далі на м'ясо кладемо чорнослив і промазуємо гарненько отриманою сумішшю. М'ясо щільно згортаємо рулетом, туго зав'язуємо щільною ниткою, замотуємо в харчову плівку, або в спеціальний рукав для випічки. Тепер відправляємо блюдо в холодильник і залишаємо на всю ніч застигати. Вранці загортаємо м'ясо у фольгу і відправляємо на 20-30 хвилин у гарячу духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рулет з сала](/uploads/posts/2015-03/rulet-z-sala_961.jpeg)
Рулет з сала
Такий легендарний продукт, як сало, можна вживати не тільки в банальній нарізці. З нього можна приготувати смачний рулет, відмінну альтернативу
![Рулет зі свинячої очеревини](/uploads/posts/2015-03/rulet-z-svinyachoyi-ocherevini_691.jpeg)
Рулет зі свинячої очеревини
Рулет зі свинячої очеревини - приголомшливо смачне блюдо, яке нікого не залишить байдужим. Подавати його можна з будь-яким гарніром, або просто
![Грудинка, запечена в духовці](/uploads/posts/2015-03/grudinka-zapechena-v-duhovc_711.jpeg)
Грудинка, запечена в духовці
Грудинка - це смачне м'ясо вищого гатунку, яке чудово підходить для створення жаркого і перших страв. Але сьогодні ми поговоримо про те, як її смачно
![Запечена рулька](/uploads/posts/2015-03/zapechena-rulka_951.jpeg)
Запечена рулька
Запечена рулька - ситне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. До неї добре подати фужер для червоного вина або свіже пиво.
![Фарширована свиняча шийка](/uploads/posts/2015-03/farshirovana-svinyacha-shiyka_751.jpeg)
Фарширована свиняча шийка
Фарширована свиняча шийка - оригінальне святкове блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі та друзі. Звичайно, з ним доведеться трохи повозитися, але
![Рулет з курагою](/uploads/posts/2015-03/rulet-z-kuragoyu_951.jpeg)
Рулет з курагою
Курага - корисний і смачний сухофрукт, який часто використовують в приготуванні різних страв і напоїв. І сьогодні ми розповімо, як зробити рулети з