Куряча печінка тушкована

Рецепт тушкованою курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінка обсушуємо і промиваємо. У сотейнику розігріваємо олію на середньому вогні і обсмажуємо на ньому нарізану кільцями цибулю. Як тільки цибуля стане м'яким і золотистим, викладаємо до нього печінку і чекаємо, поки вона схопиться зі всіх сторін. Приправляємо печінка сіллю, перцем і заливаємо томатами у власному соку . Додатково вливаємо в жаровню воду або бульйон. Тушкуємо все разом на середньому вогні протягом 10 хвилин або до тих пір, поки печінка не буде повністю готова.
Подавати курячу печінку тушкований з цибулею, слід щедро посипавши зеленню.
Куряча печінка, тушкована з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Картопля моєму чистимо і нарізаємо кубиками. Аналогічним чином поступаємо з морквою, перцем і цибулею. У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо овочі до практично повної готовності. В кінці додаємо подрібнений часник. Тепер на вогонь відправляємо курячу печінку. Її необхідно тушкувати з овочами хвилин 10-15 так як готується вона надзвичайно швидко. Перед подачею, залишається лише приправити страву сіллю і перцем за смаком.
Тушковану курячу печінку можна приготувати в мультиварці. Для цього овочі спершу пасеруємо до підлозі готовності на «Смаженню», або «Випікання», а після додаємо печінку і переходимо в режим «Гасіння» на 15-20 хвилин. При необхідності в страву можна долити води або бульйону.
Рецепт тушкованою курячої печінки з шлуночками
Інгредієнти:
Приготування
Шлуночки і печінку промиваємо, обсушуємо і приправляємо сіллю і перцем, потім додаємо соус і залишаємо маринуватися на ніч.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому мариновані субпродукти протягом 2 хвилин. Слідом укладаємо ріпчасту цибулю і шматочки перцю, додаємо подрібнений часник. Кладемо лавровий лист і вливаємо 125 мл води або бульйону. Тушкуємо все 15-20 хвилин.
Куряча печінка, тушкована в вершках
Інгредієнти:
Приготування

У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому печінка з обох сторін, до легкого золотистого відтінку. Прибираємо готову печінку на тарілку, а на її місце кладемо кільця цибулі. Смажимо цибулю до золотистого кольору, також попередньо обсипав його борошном. Тепер кладемо до цибулі курячу печінку, заливаємо все сумішшю вершків і сметани, приправляємо сіллю з перцем і тушкуємо 10 хвилин, при необхідності підливаємо воду або бульйон.
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Печінка, тушкована з овочами
Печінка - це дієтичний продукт, багатий сполуками заліза. І сьогодні ми поговоримо про корисне та смачне варіанті її приготування - гасіння з

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні

Куряча печінка в мультиварці
Куряча печінка багата вітамінами і мінералами. З неї можна зробити безліч смачних і цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про різноманітних