Рецепт цвітної капусти в клярі

Рецепт цвітної капусти в паніровці
Інгредієнти:
Приготування
Поділяємо цвітну капусту на суцвіття і бланшируем в киплячій підсоленій воді близько 3 хвилин. Потім відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. У молоці розводимо борошно, додаємо яйця, сіль і перець за смаком, збиваємо все за допомогою вилки до однорідного стану. У такий кляр можна додати трохи трав і сиру, а далі готувати цвітну капусту з сиром за нижеописанной технології.
Кожне суцвіття капусти опускаємо в кляр і обвалюють у панірувальних сухарях. Смажимо на сковороді з усіх боків до утворення золотистої рум'яної скоринки. Подаємо цвітну капусту в паніровці у вигляді гарнір або як самостійне блюдо.
Цвітна капуста в пивному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати цвітну капусту в пивному клярі? Капусту промиваємо, обсушуємо і розбираємо на суцвіття. Далі відварюємо її в підсоленій воді до м'якого стану, відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. Тим часом готуємо кляр: пиво змішуємо з яйцем, сіллю і чорним перцем до однорідності. Поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто, що нагадує по консистенції сметани. Кожне суцвіття капусти занурюємо в пивний кляр і смажимо на розігрітій рослинній олії з усіх боків до рум'яності.
Смажена цвітна капуста в клярі
Інгредієнти:

Приготування
Цвітну капусту гарненько промиваємо, поділяємо на невеликі суцвіття і відварюємо її в киплячій підсоленій воді до м'якого стану. Потім відкидаємо на друшляк і залишаємо остигати, щоб стекла вода. Збиваємо яйця з борошном, солимо, трохи перчимо. Викладаємо шматочки капусти на розпечену сковороду, попередньо вмочивши їх у приготовлений раніше кляр. Приготування кольорової капусти в клярі займе 5-7 хвилин, до утворення золотистої скоринки.
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Приготування кольорової капусти в клярі
Цвітна капуста - дуже корисний овоч. Страви з нього ситні, смачні і ароматні, а значить їх можна готувати всій родині. Найпоширеніша страва з цього

Цвітна капуста з сиром
Цвітна капуста відмінно поєднується з різними клярами, тому ми пропонуємо вам спробувати запекти цей овоч під сиром. Таке поєднання дуже вдало -

Цвітна капуста з яйцем
Цвітна капуста з яйцем - корисне блюдо на кожен день. Готувати досить швидко, а виходить в результаті смачно, ситно і корисно. Давайте розглянемо

Цвітна капуста в панірувальних сухарях
Цвітна капуста - корисний продукт, в якому міститься велика кількість вітаміну С. Використовувати її в приготуванні різних страв можна і влітку, і

Гарнір з цвітної капусти
Цвітна капуста - смачний і корисний овоч, який використовують у приготуванні багатьох страв-салатів, запіканок і т. д. Але в нашій статті мова піде

Цвітна капуста для дитини
Педіатри вважають цвітну капусту в дитячому раціоні корисною для роботи кишечника. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати цей овоч для дітей