Шніцель з капусти
Для тих, хто не їсть м'ясо, але хоче зробити свій раціон смачним і різноманітним, ми пропонуємо рецепт шніцеля з капусти. Страва готується дуже швидко і відмінно підійде для сніданку, а воно сподобається навіть тим, хто любить м'ясо.
Інгредієнти:
капуста - 2 кг;
панірувальні сухарі - 120 г;
рослинне масло - 90 мл;
яйця - 2 шт.;
помідори - 3 шт.;
борошно - 30 г;
вода - 2 ст. ложки;
зелень - за смаком;
сметана - за смаком.
Приготування
Зніміть з капусти мляві листя, видаліть качан і відваріть головку в підсоленій воді до напівготовності. Перекладіть її в друшляк, дайте воді стекти і трохи остудіть.
Змішайте яйця з водою. Капусту розберіть на листя, відбийте живці кухонним молотком, з'єднайте кілька листків і сформуйте з них овальні вироби. Кожне обваляйте в борошні, потім занурте в суміш води з яйцем, а після цього запаніруйте в сухарях.
Розігрійте олію на сковороді і смажте шніцелі з двох боків до утворення золотистої скоринки. Подавати їх можете в теплому або охолодженому вигляді зі сметаною і рубаною зеленню.
Якщо на вулиці літо і вам доступні молоді овочі, ми розповімо, як приготувати шніцель з молодої капусти.
Інгредієнти:
молода капуста - 1 кг;
яйце - 2 шт.;
сухарі панірувальні - 70 г;
борошно - 1/2 ст.;
сіль - за смаком;
олія для смаження.
Приготування
Капусту очистити, вирізати качан і зваріть до готовності в підсоленій воді. Після цього викладіть її в сито, дати стекти рідини і розберіть на листя.Тверді стебла відбийте, або просто зріжте. Кожен лист складіть у формі конверта, обваляйте в борошні, потім занурте у збите яйце, а потім в панірувальні сухарі.
Смажте з двох боків до утворення хрусткої скоринки і подавайте до столу зі сметаною або сметанним соусом.
Інгредієнти:
листя капусти - 7 шт.;
твердий сир - 200 г;
сметана - 200 г;
борошно - 3 ст. ложки;
сіль - 1 ч. ложка;
спеції - за смаком;
борошно сухарі для панірування.
Приготування
Відокремте листя від головки і варіть в підсоленій воді 7-10 хвилин, якщо капуста молода менше. Стежте, щоб вони не зварилися, а просто стали м'якими і добре згиналися.
Ущільнення, що знаходяться у кочережки зріжте. Сир наріжте прямокутними шматками. Сметану з'єднайте з сіллю, спеціями і борошном. У кожен лист загорніть шматочок сиру, як в конвертик, обваляйте його в борошні, потім в сметанною клярі, а потім в сухарях. смажте на олії з обох боків до золотистого кольору.
Урізноманітнити дієтичний, або вегетаріанський стіл можна також рецептами цвітної капусти в клярі , або капустяної запіканки . Приємного апетиту!
Шніцель з капусти - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Зніміть з капусти мляві листя, видаліть качан і відваріть головку в підсоленій воді до напівготовності. Перекладіть її в друшляк, дайте воді стекти і трохи остудіть.
Змішайте яйця з водою. Капусту розберіть на листя, відбийте живці кухонним молотком, з'єднайте кілька листків і сформуйте з них овальні вироби. Кожне обваляйте в борошні, потім занурте в суміш води з яйцем, а після цього запаніруйте в сухарях.
Розігрійте олію на сковороді і смажте шніцелі з двох боків до утворення золотистої скоринки. Подавати їх можете в теплому або охолодженому вигляді зі сметаною і рубаною зеленню.
Шніцель з молодої капусти
Якщо на вулиці літо і вам доступні молоді овочі, ми розповімо, як приготувати шніцель з молодої капусти.
Інгредієнти:
Приготування
Капусту очистити, вирізати качан і зваріть до готовності в підсоленій воді. Після цього викладіть її в сито, дати стекти рідини і розберіть на листя.Тверді стебла відбийте, або просто зріжте. Кожен лист складіть у формі конверта, обваляйте в борошні, потім занурте у збите яйце, а потім в панірувальні сухарі.
Смажте з двох боків до утворення хрусткої скоринки і подавайте до столу зі сметаною або сметанним соусом.
Шніцель з капусти з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Відокремте листя від головки і варіть в підсоленій воді 7-10 хвилин, якщо капуста молода менше. Стежте, щоб вони не зварилися, а просто стали м'якими і добре згиналися.
Ущільнення, що знаходяться у кочережки зріжте. Сир наріжте прямокутними шматками. Сметану з'єднайте з сіллю, спеціями і борошном. У кожен лист загорніть шматочок сиру, як в конвертик, обваляйте його в борошні, потім в сметанною клярі, а потім в сухарях. смажте на олії з обох боків до золотистого кольору.
Урізноманітнити дієтичний, або вегетаріанський стіл можна також рецептами цвітної капусти в клярі , або капустяної запіканки . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Цвітна капуста з сиром
Цвітна капуста відмінно поєднується з різними клярами, тому ми пропонуємо вам спробувати запекти цей овоч під сиром. Таке поєднання дуже вдало -
Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,
Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших
Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.
Капустяний шніцель - рецепт
Капуста - дуже корисний дієтичний продукт, з якого можна створити безліч цікавих і оригінальних страв. І сьогодні ми детально розберемося, як
Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в