Картопляний шніцель
Як правило, шніцель - м'ясне блюдо, це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, панірований в сухарях або борошні і обсмажений у великій кількості олії. А ми вам зараз розповімо, як приготувати картопляний шніцель.
Інгредієнти:
картопля - 700 г;
підсушений білий хліб - 1 скибочка;
молоко - 30 мл;
яйця - 3 шт.;
борошно - 3 ст. ложки;
сухарі панірувальні - 05 склянки;
тертий твердий сир - 3 ст. ложки;
маргарин - 2 ст. ложки;
рослинна олія;
сіль, зелень кропу, петрушки.
Приготування
Подрібнюємо підсушений хліб і обсмажуємо його на маргарині. Картопля очищаємо, відварюємо і розминаємо, потім перемішуємо з подрібненими сухарями. Додаємо борошно, яйце, тертий твердий сир, подрібнену зелень і сіль за смаком. Гарненько все перемішуємо. Робочу поверхню присипаємо борошном і розкачуємо тісто в пласт товщиною близько 15 мм. Вирізаємо коржі, змочуємо їх в яйці, попередньо збитому з молоком, посипаємо панірувальними сухарями і смажимо до рум'яної скоринки у фритюрі.
Інгредієнти:
картопля - 05 кг;
яйця - 2 шт.;
сосиски - 3 шт.;
манна крупа - 3 ст. ложки;
молоко - 150 мл;
борошно - 100 г;
сухарі панірувальні - 100 р.
Приготування
Картоплю ретельно миємо, а потім відварюємо прямо в шкірці. Даємо йому охолонути, очищаємо і пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйця, нарізані кубиками сосиски, манку, сіль і перець. Замішуємо тісто, якщо воно вийшло занадто рідким, додаємо трохи панірувальних сухарів. Формуємо невеликі коржі, обвалюємо їх у борошні, потім занурюємо в молоко, паніруємо в сухарях і обсмажуємо з обох боків на олії до рум'яної скоринки. Подавати картопляний шніцель з сосисками краще відразу, поки він ще гарячий.
Інгредієнти:
картопля - 800 г;
борошно - 1 склянка;
світле пиво - 100 мл;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
яйця - 1 шт.;
сіль, гірчиця.
Приготування
З'єднуємо яєчний жовток, пиво і рослинне масло, перемішуємо і вводимо борошно і сіль, замішуємо тісто. Залишаємо його хвилин на 30 а потім додаємо збитий білок і акуратно перемішуємо. Картопля варимо в мундирі» і остуджуємо. Потім чистимо від шкірки і нарізаємо скибочками товщиною по 5 мм Кожна скибочка змащуємо гірчицею , занурюємо в тісто і обсмажуємо картопляний шніцель у великій кількості рослинного масла.
Рецепт картопляного шніцеля
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо підсушений хліб і обсмажуємо його на маргарині. Картопля очищаємо, відварюємо і розминаємо, потім перемішуємо з подрібненими сухарями. Додаємо борошно, яйце, тертий твердий сир, подрібнену зелень і сіль за смаком. Гарненько все перемішуємо. Робочу поверхню присипаємо борошном і розкачуємо тісто в пласт товщиною близько 15 мм. Вирізаємо коржі, змочуємо їх в яйці, попередньо збитому з молоком, посипаємо панірувальними сухарями і смажимо до рум'яної скоринки у фритюрі.
Картопляний шніцель з сосисками
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю ретельно миємо, а потім відварюємо прямо в шкірці. Даємо йому охолонути, очищаємо і пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйця, нарізані кубиками сосиски, манку, сіль і перець. Замішуємо тісто, якщо воно вийшло занадто рідким, додаємо трохи панірувальних сухарів. Формуємо невеликі коржі, обвалюємо їх у борошні, потім занурюємо в молоко, паніруємо в сухарях і обсмажуємо з обох боків на олії до рум'яної скоринки. Подавати картопляний шніцель з сосисками краще відразу, поки він ще гарячий.
Шніцель з картоплі
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо яєчний жовток, пиво і рослинне масло, перемішуємо і вводимо борошно і сіль, замішуємо тісто. Залишаємо його хвилин на 30 а потім додаємо збитий білок і акуратно перемішуємо. Картопля варимо в мундирі» і остуджуємо. Потім чистимо від шкірки і нарізаємо скибочками товщиною по 5 мм Кожна скибочка змащуємо гірчицею , занурюємо в тісто і обсмажуємо картопляний шніцель у великій кількості рослинного масла.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з гречки - рецепт
Як правило, котлети - це м'ясне блюдо. Але виявляється, що можна їх зробити і з крупи. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети з
Шніцель з капусти
Шніцель з капусти прекрасно доповнять обід як вегетаріанця, так і м'ясниць. Ці низькокалорійні капустяні "котлетки" підходять до будь гарнірів і
Цвітна капуста в панірувальних сухарях
Цвітна капуста - корисний продукт, в якому міститься велика кількість вітаміну С. Використовувати її в приготуванні різних страв можна і влітку, і
Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.
Шніцель з фаршу
Шніцель з фаршу - дуже смачне і досить незвичайне блюдо. Його варто готувати тоді, коли є вільний час, адже для шніцеля краще брати м'ясо і самої
Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в