Цибульні кільця в клярі
Цибульні кільця - типова закуска пабів, яка перекочувала з Англії по всьому світу. Знамениті цибульні кільця припадуть по смаку навіть тим, хто на дух не переносить цибулю. Справа в тому, що якщо кільця добре і правильно прожарити, цибулю перетворюється на ніжну пюреобразную масу, яка втрачає різкий смак і запах, властивий сирому овочу. Так от, уявіть собі цю ніжну цибульну масу в оточенні хрусткого, повітряного, золотистого кляру. Виходить дуже смачно.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля (великий) - 1 шт.;
рослинне масло - для смаження;
борошно - 150 г;
розпушувач - 10 г;
газована вода - 180 мл;
сіль - за смаком.
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями товщиною близько сантиметра. В каструлю або фритюр наливаємо олію і розігріваємо його. Поки масло гріється, візьмемося за приготування кляра. Для нього спершу слід просіяти борошно з розпушувачем, додати трохи солі і гарненько змішати всі сухі інгредієнти. Після цього до борошні починаємо поступово підливати газовану воду, не перестаючи перемішувати всі інгредієнти. Як тільки тісто стане густим і однорідним - можна приступати до готування.
Кілька цибулевих кілець надягаємо на віку і занурюємо в суміш, даємо надлишків стекти і кладемо і гаряче масло. Обсмажуємо цибульні кільця до золотистої скоринки, після чого даємо стекти надлишків олії на паперовому рушнику і сервіруємо закуску.
Інгредієнти:
рослинна олія - 1 л;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
борошно - 1 1/2 ст.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
сіль - 1 ч. ложка;
яйця - 2 шт.;
молоко - 1 ст.;
хлібна паніровка - 1 ст.
Приготування
Масло розігріваємо у фритюрі. Ріпчасту цибулю нарізаємо і поділяємо на кільця товщиною близько сантиметра. У мисці з'єднуємо сухі інгредієнти: борошно, розпушувач і сіль. Туди ж додаємо збиті з молоком яйця - кляр для цибулевих кілець готовий. В іншу тарілку насипаємо хлібну панірування.
Як тільки масло розігріється, кільця цибулі спершу занурюємо в кляр, а потім обвалюємо в панірувальних сухарях . Швидко обсмажуємо закуску в розпеченому маслі до золотистого кольору.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 3-4 шт.;
смужки бекону - 1 упаковка;
соус барбекю - 1 ст.;
газована вода - 180 мл;
борошно - 150 мл;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями в 1 див. Далі кільця в соус барбекю і даємо стекти залишкам. Навколо кожного цибульного колечка обмотуємо смужки бекону щільним шаром і фіксуємо зубочистками. Готуємо кляр, змішавши борошно з газованою водою. Занурюємо кільця в кляр, даємо надлишків стекти і обсмажуємо все в гарячому рослинному маслі. Подаємо закуску, окропивши лимонним соком, з кетчупом чи солодкою гірчицею.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля (великий) - 2 шт.;
борошно - 1 1/2 ст.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
паприка - 1 ч. ложка;
часник сушений - 1/2 ч. ложки;
сушений цибуля - 1/2 ч. ложки;
кайенский перець - 1/4 ч. ложки;
чорний перець - 1/2 ч. ложки;
пиво - 1 ст.;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Рослинне масло розігріваємо до 180 градусів у фритюрниці. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, кожне з яких обвалюємо в половині склянки борошна. Борошно змішати з розпушувачем, паприкою, сушеним цибулею і часником, а також сіллю і обома видами перцю. Тепер, постійно помішуючи суху суміш тонкою цівкою вливаємо пиво, - пивний кляр для цибулевих кілець готовий. Занурюємо в кляр цибульні кільця і обсмажуємо у фритюрі до золотистого кольору. Готові кільця викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Рецепт класичних цибулевих кілець в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями товщиною близько сантиметра. В каструлю або фритюр наливаємо олію і розігріваємо його. Поки масло гріється, візьмемося за приготування кляра. Для нього спершу слід просіяти борошно з розпушувачем, додати трохи солі і гарненько змішати всі сухі інгредієнти. Після цього до борошні починаємо поступово підливати газовану воду, не перестаючи перемішувати всі інгредієнти. Як тільки тісто стане густим і однорідним - можна приступати до готування.
Кілька цибулевих кілець надягаємо на віку і занурюємо в суміш, даємо надлишків стекти і кладемо і гаряче масло. Обсмажуємо цибульні кільця до золотистої скоринки, після чого даємо стекти надлишків олії на паперовому рушнику і сервіруємо закуску.
Рецепт цибулевих кілець в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Масло розігріваємо у фритюрі. Ріпчасту цибулю нарізаємо і поділяємо на кільця товщиною близько сантиметра. У мисці з'єднуємо сухі інгредієнти: борошно, розпушувач і сіль. Туди ж додаємо збиті з молоком яйця - кляр для цибулевих кілець готовий. В іншу тарілку насипаємо хлібну панірування.
Як тільки масло розігріється, кільця цибулі спершу занурюємо в кляр, а потім обвалюємо в панірувальних сухарях . Швидко обсмажуємо закуску в розпеченому маслі до золотистого кольору.
Рецепт цибулевих кілець з беконом в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями в 1 див. Далі кільця в соус барбекю і даємо стекти залишкам. Навколо кожного цибульного колечка обмотуємо смужки бекону щільним шаром і фіксуємо зубочистками. Готуємо кляр, змішавши борошно з газованою водою. Занурюємо кільця в кляр, даємо надлишків стекти і обсмажуємо все в гарячому рослинному маслі. Подаємо закуску, окропивши лимонним соком, з кетчупом чи солодкою гірчицею.
Цибульні кільця в пивному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Рослинне масло розігріваємо до 180 градусів у фритюрниці. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, кожне з яких обвалюємо в половині склянки борошна. Борошно змішати з розпушувачем, паприкою, сушеним цибулею і часником, а також сіллю і обома видами перцю. Тепер, постійно помішуючи суху суміш тонкою цівкою вливаємо пиво, - пивний кляр для цибулевих кілець готовий. Занурюємо в кляр цибульні кільця і обсмажуємо у фритюрі до золотистого кольору. Готові кільця викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,
Цибульні кільця - рецепт
Хочете швидко приготувати смачну закуску? Рецепт цибулевих кілець чекає вас вже давно. Дана стаття була написана спеціально для того, щоб ви
Смажені кальмари в клярі
Вирішили теплим літнім вечірком попити холодненького пива? Що будете робити з закускою? Знову покупні чіпси або сухарі? Скажіть «ні» цим шкідливим
Помідори в клярі
Помідор, обсмажені в клярі, може стати родзинкою вашого столу. Незвичайне і смачне блюдо, що готується легко і просто. А якщо томати обсмажити в