Рулет з ковбасою
Рулет з ковбасою - прекрасна закуска, яка виручить вас в будь-якій ситуації: її можна приготувати і на фуршетний стіл або подати на сімейну вечерю з будь-яким гарніром. Давайте разом зробимо з вами це смачна страва.
Інгредієнти:
лаваш тонкий - 4 листків;
корейська морква - 200 г;
ковбаса - 300 г;
сир твердий - 300 г;
свіжа зелень - за смаком;
майонез - за смаком.
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо начинку: беремо варену ковбасу і нарізаємо її соломкою. Сир натираємо на терочке, а зелень петрушки гарненько промиваємо і дрібно шаткуємо. Тепер беремо аркуш вірменського лаваша , промазуємо його майонезом, викладаємо рівним шаром моркву по-корейськи і зверху закриваємо другим листом. Теж промазуємо його і покриваємо рівномірно нарізаною ковбасою. Тепер накриваємо третім листом, промазуємо домашнім майонезом і щедро присипаємо тертим сиром. Далі обережненько скачуємо всі трубочкою і прибираємо на деякий час в холодильник. При подачі на стіл рулет з ковбасою і сиром розрізаємо на шматочки і прикрашаємо подрібненою свіжою зеленню.
Інгредієнти:
твердий сир - 50 г;
сервелат - 500 г;
волоські горіхи - за смаком;
лимон - 1 шт.;
оливки без кісточок - 100 г;
часник - 2 зубчики;
майонез - 50 мл
Приготування
Для приготування цієї закуски, беремо товсту ковбасу і нарізаємо її тоненькими скибочками. На дрібній терочке волоські горіхи подрібнюємо, додаємо до них майонез, видавлюємо через прес часник і все перемішуємо. Оливки без кісточок розрізаємо на дві половинки, а лимончик розбираємо на 4 частини, а потім шаткуємо тонкими скибочками.
Коли всі інгредієнти готові, беремо ковбасу, наносимо на неї шар горіхової маси, в центр кладемо кілька оливок і присипаємо сиром. Додаємо за бажанням лимон, зелень і акуратно згортаємо ковбасу в трубочку, закріплюючи краю зубочисткою. Готові рулетики викладаємо на плоске блюдо у вигляді пірамідки і прикрашаємо зеленню.
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 пачка;
майонез - за смаком;
ковбаса - 150 г;
сир твердий - 150 г;
зелень - за смаком;
яйце - 2 шт.
Приготування
Листкове тісто розкачуємо і змащуємо невеликою кількістю майонезу. Ковбаску дрібно нарізаємо ножем, а сир натираємо на терочке. Тепер викладаємо на листкове тісто ковбасу і сир, зверху присипаємо подрібненою зеленню і звертаємо все в рулет. Викладаємо її на деко, промазанний маслом, акуратно нарізаємо на невеликі шматочки, і кожен скибочку покриваємо збитим яйцем. Запікаємо страву 30 хвилин в духовці, виставивши температуру на 180 градусів.
Рулет з лаваша з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо начинку: беремо варену ковбасу і нарізаємо її соломкою. Сир натираємо на терочке, а зелень петрушки гарненько промиваємо і дрібно шаткуємо. Тепер беремо аркуш вірменського лаваша , промазуємо його майонезом, викладаємо рівним шаром моркву по-корейськи і зверху закриваємо другим листом. Теж промазуємо його і покриваємо рівномірно нарізаною ковбасою. Тепер накриваємо третім листом, промазуємо домашнім майонезом і щедро присипаємо тертим сиром. Далі обережненько скачуємо всі трубочкою і прибираємо на деякий час в холодильник. При подачі на стіл рулет з ковбасою і сиром розрізаємо на шматочки і прикрашаємо подрібненою свіжою зеленню.
Рулети з ковбаси з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цієї закуски, беремо товсту ковбасу і нарізаємо її тоненькими скибочками. На дрібній терочке волоські горіхи подрібнюємо, додаємо до них майонез, видавлюємо через прес часник і все перемішуємо. Оливки без кісточок розрізаємо на дві половинки, а лимончик розбираємо на 4 частини, а потім шаткуємо тонкими скибочками.
Коли всі інгредієнти готові, беремо ковбасу, наносимо на неї шар горіхової маси, в центр кладемо кілька оливок і присипаємо сиром. Додаємо за бажанням лимон, зелень і акуратно згортаємо ковбасу в трубочку, закріплюючи краю зубочисткою. Готові рулетики викладаємо на плоске блюдо у вигляді пірамідки і прикрашаємо зеленню.
Рулет з листкового тіста з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Листкове тісто розкачуємо і змащуємо невеликою кількістю майонезу. Ковбаску дрібно нарізаємо ножем, а сир натираємо на терочке. Тепер викладаємо на листкове тісто ковбасу і сир, зверху присипаємо подрібненою зеленню і звертаємо все в рулет. Викладаємо її на деко, промазанний маслом, акуратно нарізаємо на невеликі шматочки, і кожен скибочку покриваємо збитим яйцем. Запікаємо страву 30 хвилин в духовці, виставивши температуру на 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з вареною ковбасою
Салат з вареною ковбасою - дуже смачне і ситне блюдо, яке можна приготувати буквально за півгодини. Головне - мати під рукою всі необхідні продукти і
Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
Салат з помідорами і ковбасою
Шукаєте простий рецепт салату для обіду або вечері? Тоді пропонуємо зробити салат з помідорами і ковбасою. Що може бути простіше? Читайте наші
Салат з ковбасою і сиром
Різновидів салатів дуже багато. Це досить універсальна закуска, як для урочистих заходів, так і повсякденних трапез. І сьогодні ми підкажемо вам
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать