Рулет з ковбасою - прекрасна закуска, яка виручить вас в будь-якій ситуації: її можна приготувати і на фуршетний стіл або подати на сімейну вечерю з будь-яким гарніром. Давайте разом зробимо з вами це смачна страва.
Рулет з лаваша з ковбасою
Інгредієнти: лаваш тонкий - 4 листків; корейська морква - 200 г; ковбаса - 300 г; сир твердий - 300 г; свіжа зелень - за смаком; майонез - за смаком. Приготування Отже, спочатку давайте приготуємо начинку: беремо варену ковбасу і нарізаємо її соломкою. Сир натираємо на терочке, а зелень петрушки гарненько промиваємо і дрібно шаткуємо. Тепер беремо аркуш вірменського лаваша , промазуємо його майонезом, викладаємо рівним шаром моркву по-корейськи і зверху закриваємо другим листом. Теж промазуємо його і покриваємо рівномірно нарізаною ковбасою. Тепер накриваємо третім листом, промазуємо домашнім майонезом і щедро присипаємо тертим сиром. Далі обережненько скачуємо всі трубочкою і прибираємо на деякий час в холодильник. При подачі на стіл рулет з ковбасою і сиром розрізаємо на шматочки і прикрашаємо подрібненою свіжою зеленню.
Рулети з ковбаси з начинкою
Інгредієнти: твердий сир - 50 г; сервелат - 500 г; волоські горіхи - за смаком; лимон - 1 шт.; оливки без кісточок - 100 г; часник - 2 зубчики; майонез - 50 мл Приготування Для приготування цієї закуски, беремо товсту ковбасу і нарізаємо її тоненькими скибочками. На дрібній терочке волоські горіхи подрібнюємо, додаємо до них майонез, видавлюємо через прес часник і все перемішуємо. Оливки без кісточок розрізаємо на дві половинки, а лимончик розбираємо на 4 частини, а потім шаткуємо тонкими скибочками.
Коли всі інгредієнти готові, беремо ковбасу, наносимо на неї шар горіхової маси, в центр кладемо кілька оливок і присипаємо сиром. Додаємо за бажанням лимон, зелень і акуратно згортаємо ковбасу в трубочку, закріплюючи краю зубочисткою. Готові рулетики викладаємо на плоске блюдо у вигляді пірамідки і прикрашаємо зеленню.
Рулет з листкового тіста з ковбасою
Інгредієнти: листкове тісто - 1 пачка; майонез - за смаком; ковбаса - 150 г; сир твердий - 150 г; зелень - за смаком; яйце - 2 шт. Приготування Листкове тісто розкачуємо і змащуємо невеликою кількістю майонезу. Ковбаску дрібно нарізаємо ножем, а сир натираємо на терочке. Тепер викладаємо на листкове тісто ковбасу і сир, зверху присипаємо подрібненою зеленню і звертаємо все в рулет. Викладаємо її на деко, промазанний маслом, акуратно нарізаємо на невеликі шматочки, і кожен скибочку покриваємо збитим яйцем. Запікаємо страву 30 хвилин в духовці, виставивши температуру на 180 градусів.