Фарширована курка без кісток - рецепти в духовці з грибами, млинцями, м'ясом і овочами
Фарширована курка без кісток - безпрограшний варіант для господинь, які бажають похвалитися вправністю і кулінарними вміннями. Тут є чим пишатися: правильно оброблена тушка вміщує більше начинки, швидше готується, зручніше нарізається і виглядає вишукано, апетитніше і естетичніше, ніж завжди радує домочадців і гостей.
Фарширована курка без кісток цілком у духовці вимагає копіткої обробки: птицю розрізають по спинці, перерізають суглоби в місцях кріплення крилець і ніжок, і відокремлюють каркас. Знімають шкіру з ніжок, видаляючи кістки. Крильця ламають по суглобу і відрізають ножицями. Потім, зрізану шкіру натирають спеціями, начиняють, зашивають і запікають.
Слід вибирати тільки молодих курей, тому що з них легше зняти шкіру. Вона краще тягнеться, тому запечена курка без кісток зможе вмістити більше начинки.
Перед фаршем начинку краще охолодити, тоді вона не буде розвалюватися.
М'ясо, що залишилося на кісточках, можна зрізати і використовувати в начинці, а з кісток зварити бульйон.
Начинка для курки без кісток - головна складова, що визначає смак страви. Враховуючи, що куряче м'ясо поєднується з сотнями компонентів, вибір начинок неймовірно великий. «Мішечок» фарширують рисом з сухофруктами, вареними яйцями з потрухами, гречаною кашею з м'ясним фаршем або, як в даному рецепті, - сосисками, білим хлібом і родзинками.
Інгредієнти :
курка - 25 кг;
сосиски - 150 г;
скибочки батона - 4 шт.;
родзинки - 50 г;
яйце - 2 шт.;
майонез - 60 р.
Приготування
Відокремте каркас і крильця від шкіри, а ніжки залиште.
Перемішайте збиті яйця, з шматочками хліба, сосисками і родзинками.
Наповніть шкіру фаршем, скріпіть, змастіть майонезом.
Фарширована курка без кісток запікається при 180 градусів годину.
Фарширована курка без кісток з грибами - практичне і смачне поєднання. Тут воно розкривається максимально: адже гриби з'єднують з курячим м'ясом, відокремленим від кісток, що робить фарш ароматним, а страва - вигідним. Особливо, це стосується печериць: вони дешеві та доступні, а тому, начинку можна приготувати в будь-який час року.
Інгредієнти :
курка - 2 кг;
печериці - 400 г;
цибуля - 2 шт.;
консервована квасоля - 100 г;
олія - 60 мл
Приготування
Зніміть з курки шкіру.
Зрізане м'ясо подрібніть ножем.
Обсмажте цибулю і гриби.
Додайте до них квасоля і м'ясо.
Загорніть начинку в шкіру.
Фарширована грибами курка без кісток випікається 40 хвилин при 200 градусах.
Фарширована курка без кісток в духовці славиться вибором наповнень. Почесне місце відводиться млинців, в які загортають різні начинки і, помістивши в курячу оболонку, запікають. Тут не доводиться сумніватися в кулінарних навичках господині - млинці роблять страву неймовірно ситним, смачним і апетитним при порційній подачі.
Інгредієнти:
курка - 25 кг;
гриби - 500 г;
морква - 2 шт.;
цибуля - 3 шт.;
відварене яйце - 4 шт.;
масло - 40 г;
млинці - 10 шт.
Приготування
Видаліть з курки скелет і кістки ніжок.
Зрізане м'ясо потушкуйте.
Обсмажте гриби і цибулю з морквою.
Загорніть млинці з куркою, грибами, овочами і яйцем.
Начиніть оболонку млинцями і скріпіть.
Курка фарширована млинцями без кісток випікається при 200 градусах 60 хвилин.
Курка без кісток, фарширована м'ясом не залишить байдужими любителів добротних і ситних страв. В цьому заслуга фаршу, додає прісною курятині м'ясного смаку, відсутньої ситності і соковитості. Часто для начинки вибирають свинину, яка при запіканні активно виділяє жир, роблячи курячу «оболонку» ніжніше і м'якше.
Інгредієнти :
курка - 23 кг;
свинячий фарш - 400 г;
відварене яйце - 2 шт.;
перець чилі - 1/2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
сир - 80 г;
сметана - 80 р.
Приготування
Відокремте від тушки скелет і крильця, а ніжки залиште.
Обсмажте фарш і цибулю.
Остудіть, додайте сир і перець чилі.
Начиніть шкіру фаршем і яйцями.
Поверніть, скріпіть, змастіть сметаною.
Фарширована курка без кісток випікається 80 хвилин при 200 градусах.
Шанувальники здорового харчування можуть урізноманітнити рецепт фаршированої курки без кісток овочевий начинкою. Це безпрограшний варіант для того, щоб зменшити калорійність і пограти зі смаком. Єдина умова: щоб м'ясо не пересохло, овочі повинні бути соковитими і м'ясистими. Для останньої мети ідеально підходять помідори та солодкий перець.
Інгредієнти:
курка - 25 кг;
відварені яйця - 5 шт.;
помідор - 2 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
зубок часнику - 3 шт.;
сир - 200 г;
майонез - 60 р.
Приготування
Розріжте курку по хребту і видаліть всі кістки.
М'ясо з кісток подрібніть і змішайте з овочами, часником, яйцями і сиром.
Начиніть шкіру фаршем, змастіть майонезом і випікайте 45 хвилин при 220 градусах.
Курка без кісток в духовці дозволяє звичайним продуктам потрапити на стіл в цікавому вигляді. Це стосується і гречаної каші, яка в якості гарніру менш приваблива, ніж в ролі начинки. Просочена соками, вона стає ароматною і розсипчастою, дієтичні властивості, тому страва підходить навіть малюкам.
Інгредієнти :
курка - 17 кг;
варена гречка - 250 г;
цибуля - 2 шт.;
масло - 40 мл
Приготування
Звільніть курку від скелета.
Перемішайте гречку з смаженою цибулею і начиніть шкіру.
Випікайте при 180 градусах годину.
Самий простий спосіб урізноманітнити рецепт рулету з курки без кісток - зробити його з картоплею. При цьому краще всього використовувати пюре - його шовковиста текстура додасть курячому м'ясу соковитості і ніжності, що поліпшить якість і смак страви. Щоб рулет не виглядав плоско і понуро, в начинку можна додати сир, а тушку обернути беконом.
Інгредієнти:
курка - 15 кг;
картопляне пюре - 300 г;
сир - 150 г;
смужки бекону - 10 шт.
Приготування
Звільніть курку від кісток, розгорніть і відбийте.
Викладіть на м'ясо пюре і кубики сиру.
Згорніть рулетом і обмотайте беконом.
Рулет з курки без кісток з начинкою випікають при 180 градусах 40 хвилин.
Фаршировані ноги курки без кістки - не гірше цілої курки. Гомілки швидше в готуванні, вигідніше в купівлі і зручніше при подачі. Крім того, вони простіше в обробленні, при якій слід відрубати кість і нижню, обережно відокремлюючи шкіру від філе, зняти її. Традиційно, м'ясо з кісток перемелюють у фарш і використовують разом з овочами в якості начинки.
Інгредієнти :
гомілки - 900 г;
гриби - 450 г;
цибуля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
майонез - 80 р.
Приготування
Подрежьте на гомілках шкіру з двох сторін і зніміть.
М'ясо перекрутіть на м'ясорубці.
Змішайте з яйцем, обсмаженими цибулею, грибами і морквою.
Начиніть гомілки фаршем, змастіть майонезом і запікайте при 180 градусах 45 хвилин.
Як приготувати курку без кісток?
Фарширована курка без кісток цілком у духовці вимагає копіткої обробки: птицю розрізають по спинці, перерізають суглоби в місцях кріплення крилець і ніжок, і відокремлюють каркас. Знімають шкіру з ніжок, видаляючи кістки. Крильця ламають по суглобу і відрізають ножицями. Потім, зрізану шкіру натирають спеціями, начиняють, зашивають і запікають.
Чим нафарширувати курку без кісток?
Начинка для курки без кісток - головна складова, що визначає смак страви. Враховуючи, що куряче м'ясо поєднується з сотнями компонентів, вибір начинок неймовірно великий. «Мішечок» фарширують рисом з сухофруктами, вареними яйцями з потрухами, гречаною кашею з м'ясним фаршем або, як в даному рецепті, - сосисками, білим хлібом і родзинками.
Інгредієнти :
Приготування
Фарширована курка без кісток з печерицями
Фарширована курка без кісток з грибами - практичне і смачне поєднання. Тут воно розкривається максимально: адже гриби з'єднують з курячим м'ясом, відокремленим від кісток, що робить фарш ароматним, а страва - вигідним. Особливо, це стосується печериць: вони дешеві та доступні, а тому, начинку можна приготувати в будь-який час року.
Інгредієнти :
Приготування
Курка без кісток фарширована млинцями
Фарширована курка без кісток в духовці славиться вибором наповнень. Почесне місце відводиться млинців, в які загортають різні начинки і, помістивши в курячу оболонку, запікають. Тут не доводиться сумніватися в кулінарних навичках господині - млинці роблять страву неймовірно ситним, смачним і апетитним при порційній подачі.
Інгредієнти:
Приготування
Курка без кісток фарширована фаршем
Курка без кісток, фарширована м'ясом не залишить байдужими любителів добротних і ситних страв. В цьому заслуга фаршу, додає прісною курятині м'ясного смаку, відсутньої ситності і соковитості. Часто для начинки вибирають свинину, яка при запіканні активно виділяє жир, роблячи курячу «оболонку» ніжніше і м'якше.
Інгредієнти :
Приготування
Фарширована курка без кісток з овочами
Шанувальники здорового харчування можуть урізноманітнити рецепт фаршированої курки без кісток овочевий начинкою. Це безпрограшний варіант для того, щоб зменшити калорійність і пограти зі смаком. Єдина умова: щоб м'ясо не пересохло, овочі повинні бути соковитими і м'ясистими. Для останньої мети ідеально підходять помідори та солодкий перець.
Інгредієнти:
Приготування
Курка без кісток фарширована гречкою
Курка без кісток в духовці дозволяє звичайним продуктам потрапити на стіл в цікавому вигляді. Це стосується і гречаної каші, яка в якості гарніру менш приваблива, ніж в ролі начинки. Просочена соками, вона стає ароматною і розсипчастою, дієтичні властивості, тому страва підходить навіть малюкам.
Інгредієнти :
Приготування
Курка без кісток фарширований картоплею в духовці
Самий простий спосіб урізноманітнити рецепт рулету з курки без кісток - зробити його з картоплею. При цьому краще всього використовувати пюре - його шовковиста текстура додасть курячому м'ясу соковитості і ніжності, що поліпшить якість і смак страви. Щоб рулет не виглядав плоско і понуро, в начинку можна додати сир, а тушку обернути беконом.
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати гомілка курки без кістки?
Фаршировані ноги курки без кістки - не гірше цілої курки. Гомілки швидше в готуванні, вигідніше в купівлі і зручніше при подачі. Крім того, вони простіше в обробленні, при якій слід відрубати кість і нижню, обережно відокремлюючи шкіру від філе, зняти її. Традиційно, м'ясо з кісток перемелюють у фарш і використовують разом з овочами в якості начинки.
Інгредієнти :
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка фарширована млинцями - спосіб оброблення туші, рецепт млинців та начинок з чорносливом, печінкою і фаршем
Курка фарширована млинцями – вишукана закуска, яка в будь-якому виконанні викличе бурю позитивних емоцій. Слід віддати належне винахідливому
Курка фарширована яблуками в духовці - рецепти запеченої страви в рукаві або фользі з апельсинами, чорносливом і картоплею
Курка, фарширована яблуками в духовці для багатьох улюблене блюдо. М'ясо птиці виходить соковитим і ніжним, а на підготовку інгредієнтів йде зовсім
Курка, фарширована гречкою, в духовці
Рецепт приготування апетитною курочки, фарширований гречкою, легкий, тому готувати її одне задоволення! Ніжне запечене м'ясо курки в поєднанні з
Курка, фарширована без кісток
Що може бути красивіше і смачніше, ніж фарширована курка без кісток? Готувати її досить клопітно, оскільки тушку слід повністю звільнити від
Курка, фарширована грибами
Курка, фарширована грибами - воістину святкове блюдо. Однак це не означає, що готувати його потрібно тільки в особливі дні, адже навіть звичайний
Курка, фарширована млинцями
Подив і схвалення гостей гарантовано будь-якій господині, яка подала на стіл курку фаршировану млинцями. Це ситне і ефектне блюдо вимагає чимало сил