Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею в духовці на сковороді - рецепти начинки з рисом, картоплею, капустою з різного тіста
Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею завжди були одним із самих смачних частувань, які пекли навесні. Сьогодні купити цибульні пір'я – не проблема, хоча набагато соковитіше випічка виходить зі свіжою зеленню. Пиріжки можна приготувати печені або смажені, з додаванням рису або капусти.
Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею приготувати дуже легко, є прості рецепти тесту на кефірі, але і з дріжджовим впоратися не важко, якщо слідувати інструкціям досвідчених господинь. Можна додавати ще шпинат, щавель, кріп, кінзу, черемшу. Оригінальний смак додадуть кропива, пагони грициків. Начинка для пиріжків з яйця з зеленою цибулею вийде соковитою, а тісто – м'яким, якщо знати деякі хитрощі:
Цибулю потрібно не тільки порізати, але і трохи розім'яти товкачиком, щоб пустив сік.
У суміш кладуть пару ложок сметани для соковитості.
Ліпити пиріжки потрібно відразу, інакше начинка «попливе».
Найпростіший рецепт - смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею, тісто можна робити і дріжджове, і звичайний: на кефірі, сметані, молоці. Для приготування потрібна глибока сковорода, щоб випічка вільно «плавала» у маслі. Ліпити відразу велику партію не потрібно, можуть розкиснути, краще – скільки влазить на сковорідку.
Інгредієнти :
дріжджі - 20 г;
вода – 240 мл;
молоко – 250 мл;
яйце – 4 шт.;
сіль – 1 ч. л.;
борошно – 2-3 ст.;
зелена цибуля – 100 р.
Приготування
Змішати тепле молоко з водою, розвести дріжджі і цукор.
Залишити на 5 хвилин, поки піднімається шапка піни.
Збити яйце з сіллю, влити в суміш, додати борошно.
Замісити тісто, залишити на годину.
Змішати порізану цибулю з вареним яйцем, посолити, покласти масло.
Тісто обім'яти, залишити на 20 хвилин.
Зліпити пиріжки, обсмажити з кожної сторони.
Найсмачніші пиріжки з яйцем і цибулею виходять в духовці, яку називають аналогом печі. Для цього рецепта краще брати дріжджове тісто, така випічка довго не черствіє. Можна замісити здобне: на молоці або кефірі, на яйцях і маслі. Оригінальний присмак додасть в начинці свіжий кріп.
Інгредієнти :
молоко – 250 мл;
сухі дріжджі – 2 ч. л.;
яйце – 1 шт.;
цукор – 2 ст. л.;
борошно – 3-4 ст.;
яйця – 4 шт.;
зелена цибуля – 3 пучка.
Приготування
Розвести дріжджі, сіль і цукор в теплому молоці.
Яйце збити з маслом, влити в суміш, досипати борошна.
Вимісити тісто, залишити на 15 години.
Яйця порізати, змішати з рубаним цибулею, посолити.
Зліпити пиріжки, викласти на деко, дочекатися, поки піднімуться.
Печені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею готуються 15-20 хвилин.
Якщо потрібно за короткий термін приготувати «перекус», можна зробити швидкі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею. Тісто замішується на кефірі, це суттєво економить час, витрачений на опару. Випічка виходить м'яка і дуже смачна, з рум'яною скоринкою, обсмажується на сковорідці в лічені хвилини.
Інгредієнти :
кефір – 300 мл;
яйце – 1 шт.;
цукор – 15 ст. л.;
борошно – 35 ст.;
сода – 1 ч. л.;
яйця – 10 шт.;
цибуля – 1 пучок;
кріп – 1 пучок;
сметана – 3 ст. л.;
пісне масло – 3 ст. л.
Приготування
Борошно просіяти, додати сіль.
Збити 2 яйця з цукром, влити теплий кефір, олію, розмішати.
Розвести з борошном до стану рідкої сметани.
Соду погасити оцтом, влити.
Досипати борошна, вимісити тісто, залишити на півгодини.
Змішати рубаний цибуля з вареними яйцями і сметаною, посолити.
Зліпити пиріжки, смажити до рум'яної скоринки.
М'які і соковиті - пиріжки з яйцем і зеленою цибулею на молоці. Дріжджі добре розчиняються, виходить відмінне тісто для смаження. Така випічка смачна і в остившем вигляді, в начинку можна додати улюблені приправи. Щоб цибуля не гірчить, його потрібно пару хвилин обсмажити в соняшниковій олії, бажано – рафінованому, без запаху.
Інгредієнти :
яйце – 10 шт.;
цукор – 2 ст. л.;
молоко – 05 л;
дріжджі сухі – 1 пачка;
борошно – 1 кг;
вершкове масло – 50 г;
цибуля – 3 пучка.
Приготування
Збити з цукром 3 яйця, влити тепле молоко.
Розвести в суміші дріжджі з борошном, залишити на півгодини.
Додати масло, борошно, вимісити, залишити в теплі на годину.
Тісто на пиріжки з яйцем і цибулею повинне вийти еластичним.
Змішати рубані варені яйця і цибулю.
Зліпити пиріжки, обсмажити з двох сторін.
Господині винайшли ще один, не менш смачний рецепт пиріжків з яйцем і зеленим цибулею – з додаванням капусти. Це робить начинку більш насиченою, а ще компенсує мала кількість основних інгредієнтів, якщо таких раптом в запасі трохи. Тісто замішується на молоці, випікається в духовці.
Інгредієнти :
молоко – 250 мл;
дріжджі – 25 г;
маргарин – 150 г;
цукор – 3 ст. л.;
борошно – 3-4 ст.;
капуста – 05 вилка;
цибуля – 1 пучок;
яйця – 3 шт.;
вершкове масло – 50 р.
Приготування
Розтерти дріжджі з цукром, залити теплим молоком, залишити на 15 хвилин в теплі.
Додати маргарин, посолити, розтерти.
Всипати борошно, вимісити тісто, залишити на 2 години.
Капусту порізати, згасити на вершковому маслі.
Варені яйця і цибулю порубати, змішати з капустою.
Зліпити духові пиріжки з яйцем і зеленою цибулею, випікати 15 хвилин.
Можна здивувати домашніх або гостей, приготувавши листкові пиріжки з цибулею і яйцем. Це суттєво економить час, витрачений на замішування дріжджового тіста, листкове краще купити в готовому вигляді. Не забороняється зробити і самому, але рецепт досить складний, і займе не одну годину, а ще залишається ризик зіпсувати тісто.
Інгредієнти :
тісто – 500 г;
яйця – 3 шт.;
зелена цибуля – 100 р;
вершкове масло – 20 р.
Приготування
Яйця відварити, порубати, розтерти з сіллю і маслом, додати рубаний лук.
Тісто нарізати прямокутниками, на половині кожного зробити 3 розрізу поперек.
На цілу частину викласти начинку, згорнути.
Викласти на деко, посипаний борошном, змастити сирим жовтком.
Випікати пиріжки листкові з яйцем і зеленою цибулею до 30 хвилин.
Цілком замінять робочий обід пиріжки з рисом, яйцем і цибулею, така начинка – сама ситна, чудово втамовує голод. Дивовижно поєднується за смаком і з курячим бульйоном. Рис підійде будь-якого сорту, для швидкості приготування можна взяти пропарений. У начинку додають кріп, щавель або петрушку.
Інгредієнти :
рис – 100 г;
яйця – 6 шт.;
зелена цибуля – 1 пучок;
вершкове масло – 100 г;
борошно – 4 ст.;
дріжджі – 10 г;
цукор – 2 ст. л.
Приготування
Рис відварити, заправити олією, остудити.
У теплій воді розвести дріжджі, сіль і цукор.
Додати борошно, замісити тісто, залишити на годину.
Цибулю і варені яйця подрібнити, змішати з рисом.
Зліпити пиріжки, обсмажити до рум'яної скоринки.
Якщо несподівано збираються заглянути гості, а з фінансами – ситуація напружена, господині допоможе показати себе з кращого боку таке оригінальне блюдо, як пиріжки з картоплею , яйцем і зеленою цибулею. З підливою зі сметани і часнику вийде відмінний частування, можна подати до них квашену капусту.
Інгредієнти :
картопля – 600 г;
яйця – 8 шт.;
борошно – 6 ст. л.;
цибуля – 1 пучок.
Приготування
Картоплю відварити, воду злити, розім'яти або збити в блендері, остудити.
Додати 2 яйця, борошно, вимісити тісто.
Змішати варені яйця з рубаним луком.
Розкачати коржі, покласти начинку, защепити краї.
Пиріжки картопляні з яйцем і зеленою цибулею обсмажують до золотистої скоринки.
Якщо належить незапланований виїзд на пікнік або на дачу, можна на швидку руку приготувати пиріжки з яйцем і зеленою цибулею з лаваша. Це справжня палочка-виручалочка для малодосвідчених господинь, зробити таке частування дуже просто. Головне – соковита начинка, і страва залишиться смачним навіть в холодному вигляді.
Інгредієнти :
лаваш – 2 шт.;
яйця – 8 шт.;
зелена цибуля – 1 пучок;
твердий сир – 30 г;
сметана – 3 ст. л.;
кріп – 1 пучок.
Приготування
Зелену цибулю подрібнити, варені яйця і сир натерти, змішати.
Додати сметану, посолити, поперчити.
Кожен аркуш лаваша розрізати на 6 квадратів.
На край квадрата покласти пару ложок начинки, підвернути по краях, скачати в трубочку.
Викласти у форму, змастити сирим яйцем.
Випікати 25 хвилин.
Найшвидший і простий рецепт для дуже зайнятих жінок - ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею. Назва говорить сама за себе, це те ж саме блюдо, тільки з вигляду більше схоже на оладки, готується - аналогічно. Такі пиріжки виходять менш повітряними, але за смаком не поступаються випічці. Тісто замішують на кефірі.
Інгредієнти :
кефір – 1 склянка;
яйця – 3 шт.;
борошно – 250 г;
сода – 1 ч. л.;
зелена цибуля – 1 пучок.
Приготування
Змішати кефір і соду, додати борошно, 1 яйце, посолити.
Розвести тісто консистенції густої сметани.
Цибулю і варені яйця подрібнити, з'єднати.
Всипати в тісто, розмішати.
Зачерпуючи ложкою, виливати на сковороду, обсмажувати з двох сторін до скоринки.
Як зробити пиріжки з яйцем і цибулею?
Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею приготувати дуже легко, є прості рецепти тесту на кефірі, але і з дріжджовим впоратися не важко, якщо слідувати інструкціям досвідчених господинь. Можна додавати ще шпинат, щавель, кріп, кінзу, черемшу. Оригінальний смак додадуть кропива, пагони грициків. Начинка для пиріжків з яйця з зеленою цибулею вийде соковитою, а тісто – м'яким, якщо знати деякі хитрощі:
Смажені пиріжки з цибулею і яйцем
Найпростіший рецепт - смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею, тісто можна робити і дріжджове, і звичайний: на кефірі, сметані, молоці. Для приготування потрібна глибока сковорода, щоб випічка вільно «плавала» у маслі. Ліпити відразу велику партію не потрібно, можуть розкиснути, краще – скільки влазить на сковорідку.
Інгредієнти :
Приготування
Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
Найсмачніші пиріжки з яйцем і цибулею виходять в духовці, яку називають аналогом печі. Для цього рецепта краще брати дріжджове тісто, така випічка довго не черствіє. Можна замісити здобне: на молоці або кефірі, на яйцях і маслі. Оригінальний присмак додасть в начинці свіжий кріп.
Інгредієнти :
Приготування
Пиріжки з цибулею і яйцем на кефірі
Якщо потрібно за короткий термін приготувати «перекус», можна зробити швидкі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею. Тісто замішується на кефірі, це суттєво економить час, витрачений на опару. Випічка виходить м'яка і дуже смачна, з рум'яною скоринкою, обсмажується на сковорідці в лічені хвилини.
Інгредієнти :
Приготування
Пиріжки з яйцем і цибулею на молоці
М'які і соковиті - пиріжки з яйцем і зеленою цибулею на молоці. Дріжджі добре розчиняються, виходить відмінне тісто для смаження. Така випічка смачна і в остившем вигляді, в начинку можна додати улюблені приправи. Щоб цибуля не гірчить, його потрібно пару хвилин обсмажити в соняшниковій олії, бажано – рафінованому, без запаху.
Інгредієнти :
Приготування
Пиріжки з капустою, цибулею і яйцем
Господині винайшли ще один, не менш смачний рецепт пиріжків з яйцем і зеленим цибулею – з додаванням капусти. Це робить начинку більш насиченою, а ще компенсує мала кількість основних інгредієнтів, якщо таких раптом в запасі трохи. Тісто замішується на молоці, випікається в духовці.
Інгредієнти :
Приготування
Листкові пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Можна здивувати домашніх або гостей, приготувавши листкові пиріжки з цибулею і яйцем. Це суттєво економить час, витрачений на замішування дріжджового тіста, листкове краще купити в готовому вигляді. Не забороняється зробити і самому, але рецепт досить складний, і займе не одну годину, а ще залишається ризик зіпсувати тісто.
Інгредієнти :
Приготування
Пиріжки з рисом, яйцем і зеленою цибулею
Цілком замінять робочий обід пиріжки з рисом, яйцем і цибулею, така начинка – сама ситна, чудово втамовує голод. Дивовижно поєднується за смаком і з курячим бульйоном. Рис підійде будь-якого сорту, для швидкості приготування можна взяти пропарений. У начинку додають кріп, щавель або петрушку.
Інгредієнти :
Приготування
Картопляні пиріжки з яйцем і цибулею
Якщо несподівано збираються заглянути гості, а з фінансами – ситуація напружена, господині допоможе показати себе з кращого боку таке оригінальне блюдо, як пиріжки з картоплею , яйцем і зеленою цибулею. З підливою зі сметани і часнику вийде відмінний частування, можна подати до них квашену капусту.
Інгредієнти :
Приготування
Пиріжки з цибулею і яйцем з лаваша
Якщо належить незапланований виїзд на пікнік або на дачу, можна на швидку руку приготувати пиріжки з яйцем і зеленою цибулею з лаваша. Це справжня палочка-виручалочка для малодосвідчених господинь, зробити таке частування дуже просто. Головне – соковита начинка, і страва залишиться смачним навіть в холодному вигляді.
Інгредієнти :
Приготування
Ледачі пиріжки з цибулею і яйцем
Найшвидший і простий рецепт для дуже зайнятих жінок - ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею. Назва говорить сама за себе, це те ж саме блюдо, тільки з вигляду більше схоже на оладки, готується - аналогічно. Такі пиріжки виходять менш повітряними, але за смаком не поступаються випічці. Тісто замішують на кефірі.
Інгредієнти :
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з лівером смажені в маслі і печені в духовці, рецепт орских пиріжків з рідкого тіста
Пиріжки з лівером можна готувати по радянському або орскому рецептом, або застосувати сучасні техніки виготовлення смачних домашніх страв. У начинку
Дріжджове тісто на кефірі для пиріжків, піци, булочок і біляшів
Дивовижно смачний рецепт - дріжджове тісто на кефірі, готується вона просто і швидко. Пироги, піца, булочки, біляші, млинці – вибір варіантів випічки
Пиріжки з яйцем в духовці на сковороді - рецепти начинки з капустою, цибулею, рисом і зеленню
Пиріжки з яйцем легко приготувати вдома своїми руками, забезпечивши тим самим свою сім'ю смачною домашньою випічкою. Наявність численних варіацій
Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. І немає різниці, яким способом вони виготовлені: смажені в маслі або печені в духовці. Сьогодні ми
Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. Ароматні і смачні з начинкою з цибулі і яєць — справжня домашня їжа, такі пиріжки не купиш. Спробуйте
Пиріжки з яйцем
Пиріжки з яйцем завжди збирають сім'ю біля столу. А ще вони дуже швидко закінчуються, адже така смакота не може довго лежати на блюді. Пропонуємо вам