Смачний і простий суп
Суп — частий гість на нашому столі. Це страва, що дуже важливо для нашого організму. Адже саме перші страви налаштовують організм на потрібний лад і сприяють гарному травленню. Як приготувати смачний простий суп, читайте нижче.
Інгредієнти:
куряча грудка — 600 г;
очищена вода — 2 літри;
цибуля — 180 г;
картопля — 200 г;
вермішель «Павутинка» - 50 р;
морква — 90 г;
невеликий корінь петрушки — 1 шт.;
сіль;
лавровий лист — 1 шт.
Приготування
Курячу грудку заливаємо холодною водою, кладемо цибулину невеликого розміру очищену. Туди ж кладемо і корінець петрушки. Ставимо каструлю на невеликий вогонь, знімаємо пінку і варимо до готовності курки. Тим часом очищаємо овочі. Картоплю шаткуємо брусочками, а моркву пропускаємо через тертку. Коли курка звариться, витягуємо її разом з цибулею і корінням петрушки з бульйону. Закладаємо в нього картоплю. Моркву з цибулькою пасеруємо на рослинній олії і додаємо до картоплі. Вермішель також обсмажуємо до легкої рум'яності в невеликій кількості рослинного масла. Відправляємо її в бульйон, кладемо лавровий листочок і підсолюємо за смаком. Куряче м'ясо ділимо на шматочки і кладемо в суп. При подачі кладемо в суп зелень.
Інгредієнти:
морква — 150 г;
цибуля — 100 г;
форель для супу — 600 г;
картопля — 200 г;
зелень;
солодкий перець — 80 г;
лавровий лист — 1 шт.
Приготування
Заливаємо холодною водою форель для супу і після закипання варимо 20 хвилин. Потім за допомогою шумівки виймаємо шматочки риби і кладемо на тарілку, а сам бульйон проціджуємо, щоб позбутися від можливих дрібних кісточок. Картоплю чистимо і нарізаємо шматочками. Морква тоненько шаткуємо. Покласти овочі в бульйон. Перчик нарізаємо соломкою і також відправляємо в бульйон. Додаємо подрібнену цибулю. Підсолюємо і перчик за смаком, додаємо лавровий лист і варимо близько 20 хвилин. В цей час відокремлюємо м'ясо від кісточок і подрібнюємо. Коли овочі будуть майже готові, додаємо рибку і зелень. Даємо прокипіти 2 хвилини і вимикаємо.
Інгредієнти:
пшеничне борошно — 6 ст. ложок;
курячі яйця великі — 2 шт.;
морква — 1 шт.;
картопля — 400 г;
лавровий лист — 1 шт.;
петрушка -1 пучок;
цибуля — 120 г;
бульйон курячий — 15 літра;
сіль;
сметана — 100 р.
Приготування
У бульйон додаємо подрібнений брусочками картоплю і готуємо 5 хвилин. Дрібненько кришимо цибулю, а морква подрібнюємо за допомогою дрібної терки. Пасеруємо овочі під кришкою на сковороді. Куряче яйце гарненько збиваємо і ретельно розтираємо з борошном до стану крихти.
Друге яйце збиваємо, вливаємо 2 столові ложки рідини з супу і розмішуємо. Отриману суміш виливаємо в каструлю і перемішуємо. Додаємо зажарку, кладемо лавровий листочок, масу з яйця і борошна і добре розмішуємо, щоб не пригоріло. Підсолюємо за смаком і проварюємо ще хвилин 10. Додаємо сметану, подрібнену зелень і ще пару хвилин тушкуємо на малому вогні. Все, супчик готовий!
Інгредієнти:
очищена вода — 1 літр;
цибуля — 90 г;
печериці — 140 г;
м'ясний фарш — 200 г;
олія рослинна рафінована;
картопля — 200 г;
м'який плавлений сир — 100 г;
сіль;
чорний мелений перець.
Приготування
Ставимо на плиту каструлю з водою. Обсмажуємо фарш разом з подрібненою цибулею і грибочками 5 хвилин. Підсолюємо, перчимо за смаком. Картоплю чистимо і подрібнюємо за допомогою терки. Закладаємо фарш з цибулею і грибами в закипілу воду, туди ж додаємо плавлений сир і терту картоплю. Добре розмішуємо і варимо до розчинення сиру. Готуємо ще хвилин 10 а потім притрушиваем зеленню і розливаємо по тарілках. Всім приємного апетиту!
Суп на курячому бульйоні — просто і смачно
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку заливаємо холодною водою, кладемо цибулину невеликого розміру очищену. Туди ж кладемо і корінець петрушки. Ставимо каструлю на невеликий вогонь, знімаємо пінку і варимо до готовності курки. Тим часом очищаємо овочі. Картоплю шаткуємо брусочками, а моркву пропускаємо через тертку. Коли курка звариться, витягуємо її разом з цибулею і корінням петрушки з бульйону. Закладаємо в нього картоплю. Моркву з цибулькою пасеруємо на рослинній олії і додаємо до картоплі. Вермішель також обсмажуємо до легкої рум'яності в невеликій кількості рослинного масла. Відправляємо її в бульйон, кладемо лавровий листочок і підсолюємо за смаком. Куряче м'ясо ділимо на шматочки і кладемо в суп. При подачі кладемо в суп зелень.
Рецепт супу з форелі — швидко і просто
Інгредієнти:
Приготування
Заливаємо холодною водою форель для супу і після закипання варимо 20 хвилин. Потім за допомогою шумівки виймаємо шматочки риби і кладемо на тарілку, а сам бульйон проціджуємо, щоб позбутися від можливих дрібних кісточок. Картоплю чистимо і нарізаємо шматочками. Морква тоненько шаткуємо. Покласти овочі в бульйон. Перчик нарізаємо соломкою і також відправляємо в бульйон. Додаємо подрібнену цибулю. Підсолюємо і перчик за смаком, додаємо лавровий лист і варимо близько 20 хвилин. В цей час відокремлюємо м'ясо від кісточок і подрібнюємо. Коли овочі будуть майже готові, додаємо рибку і зелень. Даємо прокипіти 2 хвилини і вимикаємо.
Смачний і простий суп — рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У бульйон додаємо подрібнений брусочками картоплю і готуємо 5 хвилин. Дрібненько кришимо цибулю, а морква подрібнюємо за допомогою дрібної терки. Пасеруємо овочі під кришкою на сковороді. Куряче яйце гарненько збиваємо і ретельно розтираємо з борошном до стану крихти.
Друге яйце збиваємо, вливаємо 2 столові ложки рідини з супу і розмішуємо. Отриману суміш виливаємо в каструлю і перемішуємо. Додаємо зажарку, кладемо лавровий листочок, масу з яйця і борошна і добре розмішуємо, щоб не пригоріло. Підсолюємо за смаком і проварюємо ще хвилин 10. Додаємо сметану, подрібнену зелень і ще пару хвилин тушкуємо на малому вогні. Все, супчик готовий!
Самий простий і смачний суп
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо на плиту каструлю з водою. Обсмажуємо фарш разом з подрібненою цибулею і грибочками 5 хвилин. Підсолюємо, перчимо за смаком. Картоплю чистимо і подрібнюємо за допомогою терки. Закладаємо фарш з цибулею і грибами в закипілу воду, туди ж додаємо плавлений сир і терту картоплю. Добре розмішуємо і варимо до розчинення сиру. Готуємо ще хвилин 10 а потім притрушиваем зеленню і розливаємо по тарілках. Всім приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Куліш з пшона – рецепт
Прекрасне блюдо для пікніка - чудово ароматний і легкий куліш. Готувати його нескладно, однак смак його майже завжди вражає. Розповімо, як правильно
Курячий суп з яйцем
Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире
Суп з фрикадельками і вермішеллю
Суп з фрикадельками - сам по собі досить наваристий, ситний і цілком самодостатній. Тому він так любимо багатьма господинями - він усім домашнім
Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час
Суп з квашеної капусти
Пропоную вам спробувати приготувати пікантний суп з квашеної капусти, смак якого вас не розчарує. Саме квашена капуста надає звичайному супу кислинку
Рецепт сирного супу з куркою
Гарячі страви покращують роботу травної системи і, звичайно, вони повинні бути на нашому столі регулярно. І якщо вам набридли класичні супи, тоді