Малосольна оселедець в домашніх умовах
Для тих, хто хоче шалено смачну оселедця малосольною ми підготували рецепти, в яких дуже детально описуємо, як зробити для неї хороший розсіл і правильно посолити рибку в домашніх умовах.
Інгредієнти:
свіжоморожена оселедець – 3 шт.;
кухонна сіль – 100 г;
суміш перців – 05 ч. ложки;
рослинна олія – 05 склянки;
питна вода – 05 ст.
Приготування
Морожені тушки оселедця тримаємо при кімнатній температурі не більше півгодини, а потім розбираємо їх. Зрізаємо не потрібні нам голови, ретельно знімаємо шар шкури, прибираємо плавники і акуратно знімаємо з хребта спочатку одну частину рибного філе, а з другої вже відокремлюємо сам хребет з реберними кістками. Филешки нарізаємо красивими шматочками, кожен з яких ми з двох сторін мачає в кухонну сіль, перемішану з сумішшю перців. Далі, дуже щільно складаємо їх в пластиковий або скляний лоток і поливаємо укладене філе ароматним олією. Тепер щоб всі шматочки оселедця були покриті рідиною, доливаємо до них трохи теплої води і, закривши ємність, відправляємо її в холодильник всього на 8 годин. Потім промиваємо всю рибу і перед вживанням знову скроплюємо маслом.
Інгредієнти:
велика оселедець – 2 шт.;
вода – 12 л;
перець (запашний, чорний) – по 6 горошин;
кухонна сіль – 5 десертних ложок (з гіркою);
цукровий пісок – 2 ст. ложки;
гвоздика – 2 бутона;
лист лавра – 4 шт.
Приготування
У каструльку наливаємо потрібну кількість води. Висипаємо у неї дрібний цукровий пісок, кухонну кухонну сіль і ставимо розсіл на включену конфорку плити. Коли він почне добряче кипіти додаємо йому листя лавра, бутони гвоздики і перці. Через 5 хвилин знімаємо з плити і виставляємо в те місце, де розсіл зможе охолонути як можна швидше.
Великого розміру оселедець ми повністю розморожуємо. Відсікаємо великим ножем голови, вспарываем черевця, з яких витягуємо всі нутрощі, ножицями зрізаємо плавники, промиваємо кожну тушку і нарізаємо красивими, не сильно великими шматочками.
Укладаємо всю рибу в зручну високу миску і покриваємо її до краю останнього шматка пахучим пряними ароматами розсолом. Накриваємо і ставимо в мисочку камеру холодильника, а вже через 15 годин можемо сміливо знімати пробу з нашої чудесної оселедця малосольною.
Рецепт оселедця малосольною швидкого приготування
Інгредієнти:
Приготування
Морожені тушки оселедця тримаємо при кімнатній температурі не більше півгодини, а потім розбираємо їх. Зрізаємо не потрібні нам голови, ретельно знімаємо шар шкури, прибираємо плавники і акуратно знімаємо з хребта спочатку одну частину рибного філе, а з другої вже відокремлюємо сам хребет з реберними кістками. Филешки нарізаємо красивими шматочками, кожен з яких ми з двох сторін мачає в кухонну сіль, перемішану з сумішшю перців. Далі, дуже щільно складаємо їх в пластиковий або скляний лоток і поливаємо укладене філе ароматним олією. Тепер щоб всі шматочки оселедця були покриті рідиною, доливаємо до них трохи теплої води і, закривши ємність, відправляємо її в холодильник всього на 8 годин. Потім промиваємо всю рибу і перед вживанням знову скроплюємо маслом.
Смачна малосольна оселедець в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку наливаємо потрібну кількість води. Висипаємо у неї дрібний цукровий пісок, кухонну кухонну сіль і ставимо розсіл на включену конфорку плити. Коли він почне добряче кипіти додаємо йому листя лавра, бутони гвоздики і перці. Через 5 хвилин знімаємо з плити і виставляємо в те місце, де розсіл зможе охолонути як можна швидше.
Великого розміру оселедець ми повністю розморожуємо. Відсікаємо великим ножем голови, вспарываем черевця, з яких витягуємо всі нутрощі, ножицями зрізаємо плавники, промиваємо кожну тушку і нарізаємо красивими, не сильно великими шматочками.
Укладаємо всю рибу в зручну високу миску і покриваємо її до краю останнього шматка пахучим пряними ароматами розсолом. Накриваємо і ставимо в мисочку камеру холодильника, а вже через 15 годин можемо сміливо знімати пробу з нашої чудесної оселедця малосольною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як швидко солити оселедець в домашніх умовах?
У цьому матеріалі докладно розповімо, як власноруч засолити надзвичайно смачну оселедець. Але хочемо попередити, що на випадок застілля вам
Засолювання оселедця в розсолі по-домашньому
Справжні цінителі солоної оселедця давно перестали купувати готовий продукт в магазині. Пропонуємо приєднатися до їх числа і навчитися солити рибу
Дуже смачний солоний оселедець в домашніх умовах
Напевно кожен любитель солоного оселедця стикався з неякісним продуктом, купленим в маркеті. Тому є сенс засолити цю рибу власноруч. Далі підкажемо
Оселедець пряного посолу – рецепт
Сьогодні набувають популярності всілякі рецепти солоної риби в домашніх умовах. Адже не завжди в торговельній мережі можна придбати якісний продукт,
Оселедець пряного посолу в домашніх умовах
Багато помічають, що купивши готову солону оселедець, в результаті отримують зовсім не якісний продукт. Тому ідеальне рішення впоратися з цією
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але