Оселедець в гірчичному соусі – рецепт
Пропонуємо всім любителям прекрасною оселедця вдосконалити її смак і приготувати рибу в гірчичному соусі, а ми вам розповімо, як це зробити в домашніх умовах.
Інгредієнти:
оселедець пряного посолу – 1 шт.;
готова гірчиця – 3 ч. ложки;
зерна гірчиці – 1 ч. ложка;
цибуля ріпчаста (середній) – 2 шт.;
пір'я зеленої цибулі – 3-4 шт.;
столовий оцет (9%) – 2 ч. ложки;
цукровий пісок – 2 ч. ложки;
ароматне рослинне масло – 3 ст. ложки;
вода – 70 мл
Приготування
Зрізаємо голову з ароматною, пряної оселедця, потім акуратно знімаємо шкіру і не менш акуратно відокремлюємо від тонкого хребта половинки її філе. Тепер нарізаємо філе гострим ножем, так щоб шматочки виходили довгастими. Укладаємо їх у глибоку селедницу або салатницю. Знімаємо з лушпиння цибулі, нарізаємо його на півкільця або чверть кільця і викладаємо його поверх рибного філе.
В окрему тарілку або піалу наливаємо кип'ячену воду і додаємо в неї потрібну кількість столового оцту. Далі вводимо сюди готову гірчицю, разом з її зернами і цукровим піском. Доливаємо до соусу ароматне рослинне масло, перемішуємо його, а потім викладаємо в салатницю з оселедцем і знову перемішуємо його вже з рибою. Буквально хвилин через 20 оселедчик можна вже пробувати, притрусивши перед цим її дрібно нарізаними пір'ям зеленого лука.
Інгредієнти:
оселедець (слабого посолу) – 2 шт.;
готова гірчиця – 15 ст. ложки;
оливковий майонез – 3 ст. ложки;
лимон (невеликий) – 1 шт.;
цукровий пісок – 15 ложки;
кухонна сіль – 2/3 ч. ложки;
суміш перців – 1 /2 ч. ложки;
вода – 6 ст. ложок.
Приготування
За принципом першого нашого рецепта відокремлюємо з тушок філе оселедця і також розділяємо його на красиві тонкі шматочки.
У мисочку видавлюємо сік з розрізаного навпіл лимона. Додаємо в нього трохи солі і дрібного цукрового піску. Водимо сюди хорошу готову гірчицю, оливковий майонез, присипаємо всі сумішшю з різноманітних перців і долив води ретельно перемішуємо. В цей готовий прекрасний соус викладаємо всі шматочки раніше підготовленої оселедчика і дерев'яною лопаткою перемішуємо. Тепер переміщуємо вміст миски в банку з скла і відправляємо її просочуватися в камеру холодильника на пару годин.
Рецепт оселедця з цибулею в гірчичному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Зрізаємо голову з ароматною, пряної оселедця, потім акуратно знімаємо шкіру і не менш акуратно відокремлюємо від тонкого хребта половинки її філе. Тепер нарізаємо філе гострим ножем, так щоб шматочки виходили довгастими. Укладаємо їх у глибоку селедницу або салатницю. Знімаємо з лушпиння цибулі, нарізаємо його на півкільця або чверть кільця і викладаємо його поверх рибного філе.
В окрему тарілку або піалу наливаємо кип'ячену воду і додаємо в неї потрібну кількість столового оцту. Далі вводимо сюди готову гірчицю, разом з її зернами і цукровим піском. Доливаємо до соусу ароматне рослинне масло, перемішуємо його, а потім викладаємо в салатницю з оселедцем і знову перемішуємо його вже з рибою. Буквально хвилин через 20 оселедчик можна вже пробувати, притрусивши перед цим її дрібно нарізаними пір'ям зеленого лука.
Рецепт оселедця в майонезно-гірчичному соусі
Інгредієнти:
Приготування
За принципом першого нашого рецепта відокремлюємо з тушок філе оселедця і також розділяємо його на красиві тонкі шматочки.
У мисочку видавлюємо сік з розрізаного навпіл лимона. Додаємо в нього трохи солі і дрібного цукрового піску. Водимо сюди хорошу готову гірчицю, оливковий майонез, присипаємо всі сумішшю з різноманітних перців і долив води ретельно перемішуємо. В цей готовий прекрасний соус викладаємо всі шматочки раніше підготовленої оселедчика і дерев'яною лопаткою перемішуємо. Тепер переміщуємо вміст миски в банку з скла і відправляємо її просочуватися в камеру холодильника на пару годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Малосольна оселедець в домашніх умовах
Побалувати себе солоною рибкою багато люблять і під час святкового застілля і за буденним обідом. Ось тільки не всіх влаштовує якість оселедця, яку
Дуже смачний солоний оселедець в домашніх умовах
Напевно кожен любитель солоного оселедця стикався з неякісним продуктом, купленим в маркеті. Тому є сенс засолити цю рибу власноруч. Далі підкажемо
Оселедець пряного посолу – рецепт
Сьогодні набувають популярності всілякі рецепти солоної риби в домашніх умовах. Адже не завжди в торговельній мережі можна придбати якісний продукт,
Оселедець пряного посолу в домашніх умовах
Багато помічають, що купивши готову солону оселедець, в результаті отримують зовсім не якісний продукт. Тому ідеальне рішення впоратися з цією
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
Маринад для оселедця
Багато людей дуже люблять солону рибку і купують готову оселедець в маленьких пластикових баночках: оселедець в гірчичному соусі, майонезі, винної