Шашлик з курячих стегенець
Шашлик з курячих стегенець – відмінний рецепт для сімейної вечері або пікніка. М'ясо виходить приголомшливо ніжним, соковитим і неймовірно м'яким.
Рецепт шашлику з курячих стегенець
Інгредієнти:
курячі свіжі стегна – 19 кг;
цибуля ріпчаста – 656 р;
спеції ;
сухий лист лавровий – 10 р.;
масло рослинне – 25 мл;
сушені трави – за смаком.
Приготування
Стегна промиваємо, витираємо насухо паперовими серветками, знімаємо шкірку і акуратно вирізаємо кісточку. Отриману м'якоть рубаємо невеликими шматочками і кидаємо в миску. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями, кидаємо до м'яса, додаємо спеції, трави і масло. Ретельно все перемішуємо і маринуємо шашлик 8 годин в холодильнику, накривши кришкою. Після цього підсолюємо шматочки за смаком, нанизуємо на шампури і обсмажуємо, збризкуючи м'ясо маринадом і перевертаючи на інший бік.
Шашлик з курячих стегенець в майонезі
Інгредієнти:
курячі стегна – 7 шт.;
майонез оливковий – 35 мл;
кетчуп – 35 мл;
спеції.
Приготування
Курячі стегна для шашлику промиваємо, розрізаємо на шматочки і заливаємо маринадом. Для його приготування збиваємо майонез із кетчупом і додаємо за смаком спеції. Встановлюємо посуд в холодильник і маринуємо м'ясо близько 5 годин. Потім викладаємо стегенця на решітку і обсмажуємо над гарячим вугіллям, періодично перевертаючи. Готову страву перекладаємо на тарілку і подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
Шашлик з курячих стегенець в кефірі
Інгредієнти:
курячі стегна – 8 шт.;
кефір 3 % – 505 мл;
спеції – на смак;
свіжа зелень – 1 пучок;
цибуля ріпчаста – 95 р.
Приготування
Отже, перед тим, як замаринувати курячі стегенця для шашлику, м'ясо промиваємо, витираємо серветкою і кидаємо в глибоку миску. Окремо змішуємо кефір зі спеціями. Цибулю чистимо, шаткуємо тонкими півкільцями, а зелень обполіскуємо і струшуємо. Тепер викладаємо цибулька між курячими стегнами, прикриваємо зеленню і заливаємо все кефіром. Маринуємо шашлик з птиці близько 3 годин, а тим часом готуємо вугілля. Далі нанизуємо м'ясо на металеві шампури і обсмажуємо до готовності.
Шашлик з курячих стегенець з оцтом
Інгредієнти:
курячі стегна – 8 шт.;
свіжий базилік – 25 г;
оцет столовий – 15 мл;
спеції – на смак.
Приготування
Курячі стегенця промиваємо, обсушуємо, знімаємо шкірку і викладаємо в каструлю. Базилік обполіскуємо, дрібно рубаємо і кидаємо до м'яса. Слідом вливаємо оцет, додаємо спеції і ретельно перемішуємо. Маринуємо курку 3 години, прибравши посуд в холодильник. По закінченні часу, викладаємо стегенця на металеву решітку і смажимо над вугіллям. Кожні 5 хвилин шматочки курки перевертаємо, щоб вони рівномірно просмажаться. Готову страву подаємо з будь-яким соусом, свіжими овочами та зеленню.
Смачний шашлик з курячих стегенець
Інгредієнти:
курячі свіжі стегенця – 8 шт.;
червоний перець (мелений) – 5 г;
паприка (мелена) – 20 г;
масло рослинне – 35 мл;
імбир (мелений) – щіпка;
часник – 3 зубчики;
яблучний оцет – 15 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Стегенця ретельно промиваємо під холодною водою і обсушуємо паперовими серветками, промаківая з усіх боків. Для приготування маринаду, часник чистимо, натираємо на тертці, додаємо спеції, вливаємо олію, яблучний оцет і злегка розтираємо все ложкою до однорідної консистенції. Заливаємо отриманим соусом наші стегна і перемішуємо, втираючи спеції в м'ясо. Залишаємо шашлик маринуватися приблизно на 3 години, а потім викладаємо курячі шматочки на металеву решітку і обсмажуємо до готовності над вугіллям. Подаємо блюдо з будь-якими овочами і свіжою зеленню.
Рецепт шашлику з курячих стегенець
Інгредієнти:
Приготування
Стегна промиваємо, витираємо насухо паперовими серветками, знімаємо шкірку і акуратно вирізаємо кісточку. Отриману м'якоть рубаємо невеликими шматочками і кидаємо в миску. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями, кидаємо до м'яса, додаємо спеції, трави і масло. Ретельно все перемішуємо і маринуємо шашлик 8 годин в холодильнику, накривши кришкою. Після цього підсолюємо шматочки за смаком, нанизуємо на шампури і обсмажуємо, збризкуючи м'ясо маринадом і перевертаючи на інший бік.
Шашлик з курячих стегенець в майонезі
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегна для шашлику промиваємо, розрізаємо на шматочки і заливаємо маринадом. Для його приготування збиваємо майонез із кетчупом і додаємо за смаком спеції. Встановлюємо посуд в холодильник і маринуємо м'ясо близько 5 годин. Потім викладаємо стегенця на решітку і обсмажуємо над гарячим вугіллям, періодично перевертаючи. Готову страву перекладаємо на тарілку і подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
Шашлик з курячих стегенець в кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, перед тим, як замаринувати курячі стегенця для шашлику, м'ясо промиваємо, витираємо серветкою і кидаємо в глибоку миску. Окремо змішуємо кефір зі спеціями. Цибулю чистимо, шаткуємо тонкими півкільцями, а зелень обполіскуємо і струшуємо. Тепер викладаємо цибулька між курячими стегнами, прикриваємо зеленню і заливаємо все кефіром. Маринуємо шашлик з птиці близько 3 годин, а тим часом готуємо вугілля. Далі нанизуємо м'ясо на металеві шампури і обсмажуємо до готовності.
Шашлик з курячих стегенець з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця промиваємо, обсушуємо, знімаємо шкірку і викладаємо в каструлю. Базилік обполіскуємо, дрібно рубаємо і кидаємо до м'яса. Слідом вливаємо оцет, додаємо спеції і ретельно перемішуємо. Маринуємо курку 3 години, прибравши посуд в холодильник. По закінченні часу, викладаємо стегенця на металеву решітку і смажимо над вугіллям. Кожні 5 хвилин шматочки курки перевертаємо, щоб вони рівномірно просмажаться. Готову страву подаємо з будь-яким соусом, свіжими овочами та зеленню.
Смачний шашлик з курячих стегенець
Інгредієнти:
Приготування
Стегенця ретельно промиваємо під холодною водою і обсушуємо паперовими серветками, промаківая з усіх боків. Для приготування маринаду, часник чистимо, натираємо на тертці, додаємо спеції, вливаємо олію, яблучний оцет і злегка розтираємо все ложкою до однорідної консистенції. Заливаємо отриманим соусом наші стегна і перемішуємо, втираючи спеції в м'ясо. Залишаємо шашлик маринуватися приблизно на 3 години, а потім викладаємо курячі шматочки на металеву решітку і обсмажуємо до готовності над вугіллям. Подаємо блюдо з будь-якими овочами і свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Стегенця в тісті
Абсолютно незвичайну страву можна приготувати із звичної курятини. Розповімо, як вразити гостей простими стегенцями, тільки приготованими за
Шашлик зі свинини з оцтом
Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані
Курячі стегенця в мультиварці
Щоб приготувати смачний і неймовірно оригінальний обід, не потрібно вигадувати складні страви. Досить вивчити запропоновані далі рецепти, включити
Як смачно приготувати курячі стегенця?
Більшість страв з курячого м'яса давно перестали дивувати і стали досить буденними. Використовуючи представлені докладні і зовсім не клопітні
Що приготувати з курячих стегенець?
Наверняк, всі знають, що приготування будь-якої страви на основі курятини можна перетворити, доповнивши оригінальними компонентами. І якщо ваші ідеї
Шашлик із стегенець
Якщо вам набрид традиційний м'ясної шашлик, тоді рекомендуємо зробити його з стегенець. Тут теж немає особливих складнощів у маринуванні м'яса, але є