Качині стегенця в духовці
Качині стегенця при правильному підході можна перетворити на справжній делікатес та свято смаку. Пропонуємо варіанти приготування такої птиці з картоплею і розповімо, як запекти її з апельсином і селерою.
Інгредієнти:
качині стегенця – 750 г;
картопля – 980 р;
зубці часникові – 2 шт.;
олія соняшникова рафінована – 55 мл;
спеції для птиці;
сухі ароматні трави;
свіжозмелену перець чорний;
кухонна велика сіль.
Приготування
Промиті і обсушені качині окосту перед запіканням ненадовго замаринуем, приправивши сіллю, меленим чорним перцем і спеціями для птиці. Поки м'ясо маринується, очищаємо картоплини, розрізаємо їх на часточки або кубики, посипаємо за смаком сіллю і при бажанні присмачую додатково сухими ароматними травами.
Приготувати найсмачніші качині стегенця з картоплею в духовці можна в рукаві або в фользі. Таким чином, по максимуму збережеться соковитість м'яса і овочів. Маємо компоненти страви на деку, упакувавши попередньо в одне із запропонованих винаходів, і відправляємо для запікання в гарячу духовку. Приблизно через півтори години перебування страви в духовці при температурі 220 градусів відвертаємо краю рукава або фольги в сторони і даємо качці з картоплею підрум'янитися.
Інгредієнти:
качині стегенця – 580 г;
апельсини великі – 3 шт.;
стебла селери – 3 шт.;
лимон – 140 г;
рідкий мед – 60 г;
десертне вино – 40 мл;
олія оливкова без аромату;
шавлія сухий – 1 щіпка;
суміш прованських трав – 1 щіпка;
свіжозмелену перець чорний;
поварена сіль.
Приготування
Качині ніжки споліскуємо й обсушуємо. З одного апельсина і лимона віджимаємо сік, змішуємо його з оливковою без запаху маслом, додаємо перець, сіль, шавлія і прованські трави і замочуємо в отриманому маринаді підготовлену птицю на шість годин.
Перед запіканням очищаємо і нарізаємо часточками один апельсин і розрізаємо на кілька частин стебла селери. Укладаємо промариновані качині стегенця в ємність для запікання, зверху розкладаємо апельсинові дольки і селеру і відправляємо страва хвилин на тридцять у підігріту до 205 градусів духовку, поливаючи його час від часу рідиною від маринаду.
Підготуємо також соус для подачі. Віджимаємо з третього апельсина сік, додаємо вино і мед і уварюємо масу до консистенції сиропу.
По готовності викладаємо на блюдо стегенця, поливаємо соусом і подаємо до столу, доповнивши овочевий нарізкою або легким салатом.
Як приготувати качині стегенця в духовці з картоплею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Промиті і обсушені качині окосту перед запіканням ненадовго замаринуем, приправивши сіллю, меленим чорним перцем і спеціями для птиці. Поки м'ясо маринується, очищаємо картоплини, розрізаємо їх на часточки або кубики, посипаємо за смаком сіллю і при бажанні присмачую додатково сухими ароматними травами.
Приготувати найсмачніші качині стегенця з картоплею в духовці можна в рукаві або в фользі. Таким чином, по максимуму збережеться соковитість м'яса і овочів. Маємо компоненти страви на деку, упакувавши попередньо в одне із запропонованих винаходів, і відправляємо для запікання в гарячу духовку. Приблизно через півтори години перебування страви в духовці при температурі 220 градусів відвертаємо краю рукава або фольги в сторони і даємо качці з картоплею підрум'янитися.
Як запекти качині стегенця в духовці з апельсинами?
Інгредієнти:
Приготування
Качині ніжки споліскуємо й обсушуємо. З одного апельсина і лимона віджимаємо сік, змішуємо його з оливковою без запаху маслом, додаємо перець, сіль, шавлія і прованські трави і замочуємо в отриманому маринаді підготовлену птицю на шість годин.
Перед запіканням очищаємо і нарізаємо часточками один апельсин і розрізаємо на кілька частин стебла селери. Укладаємо промариновані качині стегенця в ємність для запікання, зверху розкладаємо апельсинові дольки і селеру і відправляємо страва хвилин на тридцять у підігріту до 205 градусів духовку, поливаючи його час від часу рідиною від маринаду.
Підготуємо також соус для подачі. Віджимаємо з третього апельсина сік, додаємо вино і мед і уварюємо масу до консистенції сиропу.
По готовності викладаємо на блюдо стегенця, поливаємо соусом і подаємо до столу, доповнивши овочевий нарізкою або легким салатом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Качина грудка - рецепти приготування
Качина грудка, втім, як і куряча чудово приймає різноманітні оригінальні добавки, різноманітні спеції і піддається будь-якого способу приготування.
Стегенця в тісті
Абсолютно незвичайну страву можна приготувати із звичної курятини. Розповімо, як вразити гостей простими стегенцями, тільки приготованими за
Як посмажити стегенця на сковороді?
Навіть у такому простому блюді як смажені стегенця є певні тонкощі приготування. Далі описані два прекрасних рецепту, за яким у вас вийдуть
Як приготувати качині стегенця?
Якщо вам захотілося покуштувати птиці, а курка вже трохи приїлася, то відмінним варіантом урізноманітнити меню будуть качині ніжки. Качине м'ясо
Стегенця, запечені в духовці
Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати