Як смачно посмажити свинину на сковороді?
![Як смачно посмажити свинину на сковороді? Як смачно посмажити свинину на сковороді?](/uploads/posts/2016-05/yak-smachno-posmazhiti-svininu-na-skovorod_251.jpeg)
Як смачно посмажити шматочками свинину на сковороді з цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування смачної свинини на сковороді шматочками чудово підійде свинячий ошийок або лопатка. Промиваємо м'ясо, обсушуємо, ріжемо скибочками розміром приблизно чотири сантиметри і викладаємо в товстостінну сковороду з розігрітим грунтовно в ній рафінованим рослинним маслом. Даємо свинині підрум'яниться з усіх боків, помішуючи в процесі смаження, а потім закладаємо очищені і нарізані кільцями ріпчасті цибулини. Прикриваємо сковороду кришкою, зменшуємо температуру до інтенсивності трохи нижче середньої і смажимо, періодично перемішуючи, до того моменту, коли цибуля стане м'яким і коричневим кольором. Присмачую тепер м'ясо за смаком сіллю, меленим чорним перчиком, додаємо очищені і подрібнені часникові зубчики, прикриваємо посудину кришкою і вимикаємо плиту.
Через п'ять хвилин можна розкладати шматочками свинину з цибулею по тарілках, і подавати до столу, доповнивши її улюбленим гарніром.
Як смачно посмажити шматки свинини на сковороді, як стейки?
Інгредієнти:
Приготування
Для стейка вибираємо свинячу корейку і нарізаємо її на скибочки товщиною приблизно два сантиметри. Підсолюємо їх за смаком, присмачую свежесмолотым перчиком і поміщаємо в підходящу миску. В окремій ємності змішуємо олію рафіновану, соєвий соус і оцет бальзамічний, додаємо лимонний сік і подрібнені зубці часникові і перемішуємо. Тепер заправляємо отриманої пряною сумішшю заготовки стейків і хорошенечко втираємо її в м'ясо. Залишаємо свинину для маринування мінімум на годину при кімнатних умовах або в ідеалі на ніч на полиці холодильника.
Якщо у вас є сковорода гриль - чудово, не замислюючись, встановлюємо її на плиту прогріватися. Якщо ні - не біда, підійде і звичайна сковорода з товстим дном.
Промариновані скибочки свинини обсушуємо від вологи серветками і прибираємо з їх допомогою скибочки часнику, щоб вони не пригоріли під час термічної обробки м'яса і не зіпсували смак готових стейків. Коли сковорода добре прогріється, промазуємо поверхню шматочків свинини рафінованим маслом і викладаємо в неї для подальшого приготування. Смажимо стейки, щохвилини перевертаючи, до повної готовності. Не рекомендуємо готувати стейки з свинини з кров'ю. Цей вид м'яса повинен повністю прожариваться щоб уникнути негативних наслідків для організму. І, якщо вам все ж не вдалося домогтися на сковороді повної приготування стейка, його необхідно помістити хвилин на п'ять-сім в добре прогріту духовку.
Готові вироби викладаємо на блюдо, і хвилин на п'ять-десять прикриваємо фольгою для рівномірного розподілу тепла всередині м'ясного скибки.
Як посмажити смачну свинину сковороді з гранатовим соком?
Інгредієнти:
![Як смачно посмажити свинину на сковороді? Як смачно посмажити свинину на сковороді?](/uploads/posts/2016-05/yak-smachno-posmazhiti-svininu-na-skovorod_162.jpeg)
Приготування
Для реалізації даного рецепту підготовлену свинячу лопатку або ошийок нарізаємо на шматочки середнього розміру і закладаємо в сковороду з прогрітим у ній грунтовно свинячим жиром. Даємо м'яса добре підрум'янитися, після чого, додаємо нарізану півкільцями цибулю ріпчасту, підсолюємо і перчимо страву за смаком і вливаємо сік гранатовий. Смажимо вміст сковороди, помішуючи, до повного випаровування вологи, а потім приправляємо подрібненими пір'ям зеленого лука і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Шашлик зі свинини на сковороді](/uploads/posts/2016-05/shashlik-z-svinini-na-skovorod_891.jpeg)
Шашлик зі свинини на сковороді
Безсумнівно, шашлик смачніше пожаренный на вугіллі, однак якщо немає можливості вийти на пікнік, можна спорудити це незрівнянне страву на власній
![Як смачно замаринувати шашлик зі свинини?](/uploads/posts/2016-05/yak-smachno-zamarinuvati-shashlik-z-svinini_401.jpeg)
Як смачно замаринувати шашлик зі свинини?
Маринування шашлику - невід'ємна частина всього процесу приготування цього улюбленого всіма страви. Пропонуємо кілька незрівнянних варіацій найбільш
![Шашлик в духовці з свинини](/uploads/posts/2016-05/shashlik-v-duhovc-z-svinini_921.jpeg)
Шашлик в духовці з свинини
Навіть не виходячи з дому, можна спорудити незрівнянний шашлик, використовуючи нехитрі технології. Страва вийде таким же чудово смачним, ніжним і
![Свинина на сковороді гриль](/uploads/posts/2015-12/svinina-na-skovorod-gril_661.jpeg)
Свинина на сковороді гриль
Приготування м'яса з використанням сковороди-гриль здатне прикрасити будь-яку страву. М'ясо, пожаренное за допомогою цієї диво-посуду виходить
![Стейк зі свинини на сковороді](/uploads/posts/2015-11/steyk-z-svinini-na-skovorod_871.jpeg)
Стейк зі свинини на сковороді
Стейки - це чудовий варіант гарячого страви для святкового столу. Поєднується з будь-яким не складним гарніром або овочевим салатом і має широке
![Смажене м'ясо з цибулею на сковороді](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/zharenoe_myaso_s_lukom_na_skovorode.jpg)
Смажене м'ясо з цибулею на сковороді
Підсмажити м'ясо з цього простого рецепту не складе труднощів навіть починаючому кулінару. Цибуля і спеції підкреслять смак м'яса, і через деякий час