Страви з свинячої рульки
Зі свинячої рульки готують безліч страв, які можуть як урізноманітнити повсякденний раціон, так і доповнити святкове меню .
Інгредієнти:
рулька - 690 м;
свинячі ніжки - 325 г;
ріпчаста цибуля - 145 г;
морква - 110 г;
лаврове листя – 2-3 листочка.
Приготування
Підготуйте всі м'ясні компоненти, зачистивши від щетинок, визначте їх у чашу разом з очищеними і ретельно промитими овочами. Залийте водою до максимуму. Доведіть бульйон до кипіння в режимі «Випічка», шум з поверхні ретельно зніміть, всипте сіль і вимкніть прилад на «Гасіння» на 5 годин. Після закінчення часу процідіть бульйон. Розберіть м'ясо на волокна, розкладіть його по формах і залийте. Після того як холодець повністю застигне в холодильнику його можна дегустувати.
Інгредієнти:
рулька – 1 шт.;
горох – 235 г;
морква невелика – 2 шт.;
картопля разваристый – 3 шт.;
корінь петрушки – 1 шт.;
лаврушка – 2 листочка;
цибуля – 2 шт.;
свіжа зелень, улюблені спеції.
Приготування
Горох ретельно промийте, залийте водою і залиште розбухати. Рульку визначте у велику каструлю з водою, поставте на вогонь, додайте корінь петрушки, цілу моркву, доведіть до кипіння і залиште м'ясо варитися на 2-25 години.
Після того як рулька охолоне, відокремте м'ясо від кістки. Дістаньте з бульйону коріння і відправте на нього набряклий горох. Очищену картоплю поріжте кубиками, а моркву і цибулю – шматочками. Коли горох буде майже готовий, додайте овочі, зменшіть вогонь і доведіть все до кипіння. В самому кінці заправте суп м'ясними шматочками, посоліть, поперчіть і киньте лаврушку. Почекайте 15 хвилин, поки страва настоїться і можете пробувати.
Террін стане чудовим рішенням, якщо ви не знаєте, що можна приготувати з свинячої рульки.
Інгредієнти:
рулька — 1 шт.;
грудка куряча — 245 г;
горошини запашного перцю — 6 шт.;
лаврушка — 2 листочка;
часник — 2 зубчики;
оливки зелені — 15-20 шт.;
кріп, петрушка — 45 г;
желатин — 1 ст. ложка;
сіль.
Приготування
Підготовлену рульку добре промийте і разом з курятиною відправте варитися. Коли закипить, зніміть шум і додайте сіль, перець, лаврушку, зменшіть вогонь і варіть 4 години.
Зі звареної і повністю охолола рульки, видаліть кістки, а м'ясо розберіть на шматочки. Шкіру залиште цілою. Зелень порубаєте, оливки можна покласти цілі або порізати навпіл. М'ясо, зелень, оливки і пюрированный часник акуратно перемішайте.
Форму злегка змочіть водою і вистелити плівкою (краю повинні звисати). Розкладіть свинячу шкіру. Половину м'ясної суміші розподіліть по основі, потім шар курячого м'яса, потім знову покрийте м'ясної масою.
У склянці бульйону розведіть желатин. Залийте їм м'ясо, в кількох місцях проколюючи ножем (щоб бульйон розподілився рівномірно), акуратно утрамбуйте м'ясо ложкою. Запечатайте террін звисаючими з форми краями плівки і поставте в холод на 10 годин.
Холодець зі свинячої рульки – рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Підготуйте всі м'ясні компоненти, зачистивши від щетинок, визначте їх у чашу разом з очищеними і ретельно промитими овочами. Залийте водою до максимуму. Доведіть бульйон до кипіння в режимі «Випічка», шум з поверхні ретельно зніміть, всипте сіль і вимкніть прилад на «Гасіння» на 5 годин. Після закінчення часу процідіть бульйон. Розберіть м'ясо на волокна, розкладіть його по формах і залийте. Після того як холодець повністю застигне в холодильнику його можна дегустувати.
Гороховий суп зі свинячої рульки
Інгредієнти:
Приготування
Горох ретельно промийте, залийте водою і залиште розбухати. Рульку визначте у велику каструлю з водою, поставте на вогонь, додайте корінь петрушки, цілу моркву, доведіть до кипіння і залиште м'ясо варитися на 2-25 години.
Після того як рулька охолоне, відокремте м'ясо від кістки. Дістаньте з бульйону коріння і відправте на нього набряклий горох. Очищену картоплю поріжте кубиками, а моркву і цибулю – шматочками. Коли горох буде майже готовий, додайте овочі, зменшіть вогонь і доведіть все до кипіння. В самому кінці заправте суп м'ясними шматочками, посоліть, поперчіть і киньте лаврушку. Почекайте 15 хвилин, поки страва настоїться і можете пробувати.
Террін з свинячої рульки
Террін стане чудовим рішенням, якщо ви не знаєте, що можна приготувати з свинячої рульки.
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлену рульку добре промийте і разом з курятиною відправте варитися. Коли закипить, зніміть шум і додайте сіль, перець, лаврушку, зменшіть вогонь і варіть 4 години.
Зі звареної і повністю охолола рульки, видаліть кістки, а м'ясо розберіть на шматочки. Шкіру залиште цілою. Зелень порубаєте, оливки можна покласти цілі або порізати навпіл. М'ясо, зелень, оливки і пюрированный часник акуратно перемішайте.
Форму злегка змочіть водою і вистелити плівкою (краю повинні звисати). Розкладіть свинячу шкіру. Половину м'ясної суміші розподіліть по основі, потім шар курячого м'яса, потім знову покрийте м'ясної масою.
У склянці бульйону розведіть желатин. Залийте їм м'ясо, в кількох місцях проколюючи ножем (щоб бульйон розподілився рівномірно), акуратно утрамбуйте м'ясо ложкою. Запечатайте террін звисаючими з форми краями плівки і поставте в холод на 10 годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати свинячу рульку в мультиварці?
Приготування свинячої рульки з допомогою мультиварки перетворюється в суцільне свято. Вам не потрібно нескінченно стежити за м'ясом у процесі
Холодець з рульки
Свиняча рулька - ідеальний варіант для приготування смачного домашнього холодцю. У цій статті опишемо, як правильно зварити це незрівнянне страву і
Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах?
Із звичайної свинячий рульки готують безліч смачних страв, які, не соромлячись можна і на святковий стіл подати. Страви виходять дивовижно смачними і
Як зварити холодець зі свинячої рульки?
Не секрет, що ідеальним холодець виходить саме з свинячих ніжок, з-за високого вмісту колагену в кісточках. Тому з рульки, безсумнівно вийде відмінна
Гороховий суп - класичний рецепт
Одним з найпопулярніших і улюблених перших страв можна з упевненістю назвати гороховий суп. Напевно, в кожному будинку є свій коронний рецепт.
Гороховий суп з рулькой - рецепт
Гороховий суп з рулькой - дуже поживна і смачна страва в усьому світі. Його шалено люблять за чудовий ніжний смак, практичність і простоту