Салат «Риба під шубою» - рецепт
«Риба під шубою» – популярне блюдо російської кухні, яке традиційно подається на Новорічний стіл, а також є прикрасою будь-якого свята. Пропонуємо вам кілька нескладних рецептів приготування салату «Риба під шубою».
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
філе оселедця – 350 г;
картопля – 3 шт.;
морква – 3 шт.;
яйце – 3 шт.;
буряк – 2 шт.;
майонез .
Приготування
Рибне філе обробляємо, нарізаємо кубиками і розподіляємо на дні скляної салатника. Цибулину очистити, дрібненько шаткуємо і посипаємо оселедець. Після цього шар промазуємо майонезом. Картоплю відварюємо в мундирі, знімаємо шкірку, натираємо соломкою і викладаємо наступним шаром. Знову робимо майонезну сіточку і розподіляємо варену моркву, подрібнену за допомогою терки. Для завершення страви очищаємо варений буряк і шаткуємо її точно також. Викладаємо овоч зверху щільною шапкою, промазуємо майонезом і посипаємо тертим вареним яйцем. Готовий салат «Риба під шубою» залишаємо для просочення на 30 хвилин, а потім подаємо до столу.
Інгредієнти:
слабосолона сьомга – 300 г;
яйце – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
оцет – за смаком;
сир твердих сортів – 150 г;
майонез.
Приготування
Моркву і яйця відварюємо окремо, заливши холодною водою. Потім моркву акуратно виймаємо, остуджуємо, чистимо і шаткуємо на крупну тертку. Точно також чинимо з яйцями, звільнивши їх від шкаралупи. Сьомгу обробляємо, виймаємо кістки і нарізаємо м'якоть маленькими кубиками. Чистимо цибулину, шаткуємо тонкими півкільцями і маринуємо в оцті. Сир натираємо тертці і починаємо викладати салат шарами. Для цього дно салатника покриваємо червоною рибою, посипаємо цибулею, розподіляємо яйця і моркву. Кожен шар змащуємо майонезом щедро присипаємо тертим сиром.
Інгредієнти:
слабосолона сьомга – 300 г;
картопля – 4 шт.;
морква – 3 шт.;
цибулина – 2 шт.;
яйце – 5 шт.;
буряк – 4 шт.;
майонез – за смаком.
Приготування
Овочі добре промиваємо, заливаємо водою і варимо до м'якого стану. Акуратно виймаємо їх, остуджуємо, чистимо і подрібнюємо за допомогою великої терки, розкладаючи в різні тарілки. У ковшичке відварюємо яйця, а потім звільняємо їх від шкаралупи і шаткуємо на тертці. Сьомгу обробляємо, нарізаємо маленькими кубиками. Цибулю чистимо, розрізаємо дрібненько і ошпарюємо окропом, щоб позбутися гіркоти. Інгредієнти викладаємо шарами, змащуючи кожен майонезом. Отже, спочатку йде рибний шар, потім – цибулю, картоплю, яйця і моркву. Завершальним шаром буряк, яку рівномірно розподіляємо і змащуємо майонезом.
Класичний рецепт салату «Риба під шубою»
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе обробляємо, нарізаємо кубиками і розподіляємо на дні скляної салатника. Цибулину очистити, дрібненько шаткуємо і посипаємо оселедець. Після цього шар промазуємо майонезом. Картоплю відварюємо в мундирі, знімаємо шкірку, натираємо соломкою і викладаємо наступним шаром. Знову робимо майонезну сіточку і розподіляємо варену моркву, подрібнену за допомогою терки. Для завершення страви очищаємо варений буряк і шаткуємо її точно також. Викладаємо овоч зверху щільною шапкою, промазуємо майонезом і посипаємо тертим вареним яйцем. Готовий салат «Риба під шубою» залишаємо для просочення на 30 хвилин, а потім подаємо до столу.
Салат «Червона риба під шубою» без буряка
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і яйця відварюємо окремо, заливши холодною водою. Потім моркву акуратно виймаємо, остуджуємо, чистимо і шаткуємо на крупну тертку. Точно також чинимо з яйцями, звільнивши їх від шкаралупи. Сьомгу обробляємо, виймаємо кістки і нарізаємо м'якоть маленькими кубиками. Чистимо цибулину, шаткуємо тонкими півкільцями і маринуємо в оцті. Сир натираємо тертці і починаємо викладати салат шарами. Для цього дно салатника покриваємо червоною рибою, посипаємо цибулею, розподіляємо яйця і моркву. Кожен шар змащуємо майонезом щедро присипаємо тертим сиром.
Салат «Під шубою» з червоною рибою
Інгредієнти:
Приготування
Овочі добре промиваємо, заливаємо водою і варимо до м'якого стану. Акуратно виймаємо їх, остуджуємо, чистимо і подрібнюємо за допомогою великої терки, розкладаючи в різні тарілки. У ковшичке відварюємо яйця, а потім звільняємо їх від шкаралупи і шаткуємо на тертці. Сьомгу обробляємо, нарізаємо маленькими кубиками. Цибулю чистимо, розрізаємо дрібненько і ошпарюємо окропом, щоб позбутися гіркоти. Інгредієнти викладаємо шарами, змащуючи кожен майонезом. Отже, спочатку йде рибний шар, потім – цибулю, картоплю, яйця і моркву. Завершальним шаром буряк, яку рівномірно розподіляємо і змащуємо майонезом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оселедець під шубою з яблуком
У багатьох будинках до будь-якого свята готують «Оселедець під шубою», можливо це стало навіть традицією в наших краях. Але, як і будь-яке блюдо, яке
Салат «Під шубою з яблуком»
Незвичайним поєднанням оселедця з яблуками вже нікого не здивуєш. І сьогодні ми поговоримо про салаті під шубою саме з цим фруктом. Вийде дуже
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Оселедець під шубою з яйцем
Оселедець під шубою - один з найпопулярніших страв на святковому столі, яке ніколи не набридає. Але іноді все-таки хочеться якось урізноманітнити і
Оселедець під шубою з сиром
У багатьох сім'ях до цих пір жоден свято не обходиться без класичних салатів, таких як олів'є та оселедець під шубою. Якщо це відноситься і до вас,
«Оселедець під шубою» - класичний рецепт
«Оселедець під шубою» мабуть самий популярний салат в нашій країні після «Олів'є». Без нього не обходиться жодне святкове застілля. З часом з'явилося