Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з рисом і горбушею

Салат з рисом і горбушею

22-03-2015, 20:31
826
Салат з рисом і горбушею
Економні і ситні салати готувати досить просто, чого вартий один тільки головний герой нашої сьогоднішньої статті - салат з горбушею і рисом.

Салат з горбуші з рисом і яйцем


Інгредієнти:

  • консервована горбуша - 1 банка;

  • рис - 1/2 ст.;

  • яйця - 3 шт.;

  • майонез для заправки;

  • зелена цибуля - за смаком;

  • сіль, перець - за смаком;

  • тертий твердий сир - для прикраси.


  • Приготування
    Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді готову крупу промиваємо холодною водою. Яйця варимо круто, дрібно нарізаємо. Зелену цибулю подрібнюємо. З горбуші зливаємо зайву рідину, а саму рибу розбираємо за допомогою виделки. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти з майонезом, а сиром і зеленню посипаємо готовий салат. Перед подачею така ситна закуска повинна настоятися в холодильнику не менше години.

    Салат з рисом, горбушею і крабовими паличками


    Інгредієнти:

  • консервована горбуша - 1 банка;

  • рис - 1/2 ст.;

  • крабові палички - 1 упаковка (100 г);

  • яйця - 3 шт.;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • зелена цибуля і петрушка;

  • майонез;

  • часник - 1 зубчик;

  • лимонний сік - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати салат з горбушею і рисом, необхідно підготувати всі інгредієнти. Горбушу поділяємо на шматочки за допомогою виделки. Рис відварюємо до готовності і промиваємо холодною водою. Свіжі огірки і крабові палички ріжемо кубиками. Яйця відварюємо і подрібнюємо.
    Тепер беремося за соус: до майонезу додаємо лимонний сік, подрібнену зелень і пропущений через прес зубчик часнику. Ретельно перемішуємо соус і заправляємо їм всі підготовлені інгредієнти. Перед подачею залишаємо салат в холодильнику на 2-3 години і посипаємо залишками зелені.

    Листковий салат з горбуші


    Інгредієнти:
    Для салату:

  • консервована горбуша - 1 банка (200 г);

  • рис - 1/2 ст.;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • свіжий томат - 1 шт.;

  • зелень - за смаком.


  • Для заправки:

  • грецький йогурт - 2-3 ст. ложки;

  • діжонська гірчиця - 1 ч. ложка;

  • лимонний сік - 1 ч. ложка;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Салат з рисом і горбушею
    Приготування
    З консервованої горбуші зливаємо надлишки рідини. Рибу розбираємо за допомогою вилки на невеликі шматочки, намагаючись витягти кісточки. Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді, зливаємо, промиваємо, даємо охолонути. Огірок натираємо на крупній тертці, надлишки рідини віджимаємо руками. Помідори ріжемо дрібними кубиками. Подрібнюємо зелень. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатник.
    Тепер готуємо заправку: за допомогою блендера збиваємо сметану, або грецький йогурт з лимонним соком, гірчицею, сіллю і перцем. Заправляємо салат і відразу ж подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з кукурудзою і рисом
    Салат з кукурудзою і рисом
    Ні один наш стіл не обходиться без салатів, варіантів приготування яких досить багато. І напевно багато хто з нас пробували салат з кукурудзою і
    Салат з рисом і яйцем
    Салат з рисом і яйцем
    Страви з рисом і яйцями виходять дуже ситними і поживними. І сьогодні ми пропонуємо кілька дивовижних рецептів салатів з цими інгредієнтами. Така
    Салат з рисом і ананасами
    Салат з рисом і ананасами
    Салати з рисом досить ситні і смачні. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних і незвичайних варіантів створення закуски з рисом і ананасами.
    Морський салат з крабовими паличками
    Морський салат з крабовими паличками
    Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
    Салат з горбушею
    Салат з горбушею
    Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її часто вживають у консервованому і солоному вигляді. З неї можна приготувати дивовижні салатики
    Салат «Мімоза» з горбушею
    Салат «Мімоза» з горбушею
    Мімоза - популярний салат, який часто можна зустріти на святкових столах. Варіантів його створення досить багато. І сьогодні ми поділимося цікавими