Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салатик з печінки і грибів. Він досить простий, але зате володіє вишуканим смаком і, безсумнівно, сподобається навіть самим вибагливим гурманам.
Інгредієнти:
куряча печінка - 200 г;
свіжі печериці - 200 г;
яйце - 3 шт.;
свіжі огірки - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
цукор;
оцет;
майонез;
зелень.
Приготування
Печінку, гриби і яйця гарненько промиваємо і відварюємо до готовності. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо кільцями і маринуємо в суміші оцту, солі і цукру. Після цього заливаємо його окропом і даємо настоятися хвилин 15 після чого маринад зливаємо. Коли гриби, печінка і яйця охолонуть, все дрібно нарізаємо соломкою і змішуємо в салатнику. Тепер додаємо свіжий огірок, порубаний кубиками, і викладаємо маринований лук. Заправляємо готовий салат майонезом, добре перемішуємо і посипаємо зверху зеленню.
Інгредієнти:
печінка яловича - 350 г;
солоні гриби - 150 г;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
майонез;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Печінку промиваємо, видаляємо протоки, заливаємо холодною водою, додаємо сіль і варимо до готовності. Готову печінку очистити від плівок і шаткуємо тонкими брусочками. Цибулю подрібнюємо і пасеруємо на рослинній маслечко до готовності.
Тепер з'єднуємо шматочки печінки з обсмаженою цибулею, додаємо солоні гриби і все перемішуємо. Варене яйце чистимо, дрібно шаткуємо і викладаємо на салат. Приправляємо страву за смаком майонезом, ставимо в прохолодне місце і витримуємо хвилин на 30.
Інгредієнти:
яйце - 4 шт.;
смажена печінка - 3 скибочки;
печериці - 300 г;
цибулина - 2 шт.;
часник - 4 зубчики;
морква - 2 шт.;
мариновані корнішони - 6 шт.;
майонез;
зелень.
Приготування
Відварюємо яйця попередньо, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо разом з цибулею півкільцями. Печериці і часник обробляємо і шаткуємо тонкими пластинками, а смажену печінку, моркву і мариновані корнішони подрібнюємо соломкою.
Тепер розігріваємо в сковороді масло, викладаємо в нього цибулю і часник, пасеруємо на середньому вогні до появи першого насиченого запаху. Трохи підсолюємо обжарку, викладаємо моркву і готуємо на невеликому вогні, помішуючи. Після цього додаємо шампіньйони і смажимо ще 2-3 хвилинки. Тепер пробуємо на смак, з'єднуємо овочі з печінкою, яйцями і маринованими огірками. Заправляємо салат майонезом, посипаємо зеленню і перемішуємо.
Інгредієнти:
печінка яловича - 400 г;
гриби - 100 г;
морква - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
майонез - 05 ст.;
рослинне масло - 5 ст. ложок;
часник - 1 зубчик;
спеції.
Приготування
Морква промиваємо, обсушуємо, чистимо, натираємо на крупній тертці і підсмажити на розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо, Р шаткуємо соломкою і окремо обсмажуємо. Потім додаємо до нього часник. овяжью печінка нарізаємо невеликими шматочками, солимо і обсмажуємо на сковороді в олії до готовності. Після цього остуджуємо і нарізаємо соломкою.
Далі переходимо до грибів: подрібнюємо їх кубиками і пасеруємо до готовності на сковороді. Тепер остуджуємо, зливаємо жир і змішуємо всі компоненти: печінка, гриби і моркву з цибулею і часником. Додаємо за смаком ще мелений чорний перчик, поливаємо майонезом і перемішуємо. В красивий салатник викладаємо салат гіркою, прикрашаємо листочками петрушки і подаємо на стіл.
Салат з грибами і курячою печінкою
Інгредієнти:
Приготування
Печінку, гриби і яйця гарненько промиваємо і відварюємо до готовності. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо кільцями і маринуємо в суміші оцту, солі і цукру. Після цього заливаємо його окропом і даємо настоятися хвилин 15 після чого маринад зливаємо. Коли гриби, печінка і яйця охолонуть, все дрібно нарізаємо соломкою і змішуємо в салатнику. Тепер додаємо свіжий огірок, порубаний кубиками, і викладаємо маринований лук. Заправляємо готовий салат майонезом, добре перемішуємо і посипаємо зверху зеленню.
Печінковий салат з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, видаляємо протоки, заливаємо холодною водою, додаємо сіль і варимо до готовності. Готову печінку очистити від плівок і шаткуємо тонкими брусочками. Цибулю подрібнюємо і пасеруємо на рослинній маслечко до готовності.
Тепер з'єднуємо шматочки печінки з обсмаженою цибулею, додаємо солоні гриби і все перемішуємо. Варене яйце чистимо, дрібно шаткуємо і викладаємо на салат. Приправляємо страву за смаком майонезом, ставимо в прохолодне місце і витримуємо хвилин на 30.
Рецепт салату з печінкою та грибами
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо яйця попередньо, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо разом з цибулею півкільцями. Печериці і часник обробляємо і шаткуємо тонкими пластинками, а смажену печінку, моркву і мариновані корнішони подрібнюємо соломкою.
Тепер розігріваємо в сковороді масло, викладаємо в нього цибулю і часник, пасеруємо на середньому вогні до появи першого насиченого запаху. Трохи підсолюємо обжарку, викладаємо моркву і готуємо на невеликому вогні, помішуючи. Після цього додаємо шампіньйони і смажимо ще 2-3 хвилинки. Тепер пробуємо на смак, з'єднуємо овочі з печінкою, яйцями і маринованими огірками. Заправляємо салат майонезом, посипаємо зеленню і перемішуємо.
Салат з печінкою грибами і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Морква промиваємо, обсушуємо, чистимо, натираємо на крупній тертці і підсмажити на розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо, Р шаткуємо соломкою і окремо обсмажуємо. Потім додаємо до нього часник. овяжью печінка нарізаємо невеликими шматочками, солимо і обсмажуємо на сковороді в олії до готовності. Після цього остуджуємо і нарізаємо соломкою.
Далі переходимо до грибів: подрібнюємо їх кубиками і пасеруємо до готовності на сковороді. Тепер остуджуємо, зливаємо жир і змішуємо всі компоненти: печінка, гриби і моркву з цибулею і часником. Додаємо за смаком ще мелений чорний перчик, поливаємо майонезом і перемішуємо. В красивий салатник викладаємо салат гіркою, прикрашаємо листочками петрушки і подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з грибами і кукурудзою
Салат з кукурудзою і грибами - чудове блюдо, яке вразить ваших гостей незвичайним тонким поєднанням смаків. Ця ситна закуска буде чудово виглядати на
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з печінки з морквою
Салат з печінки з морквою - смачне і ситне блюдо, яке можна подати як повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали для вас найбільш
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових
Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька