Салат з плавленим сиром
![Салат з плавленим сиром Салат з плавленим сиром](/uploads/posts/2015-03/salat-z-plavlenim-sirom_681.jpeg)
Салат «Мімоза» з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і моркву промиваємо від бруду, відварюємо, очищаємо від шкірки і окремо натираємо на крупній тертці. Яйця варимо круто, відокремлюємо білки від жовтків. Білки подрібнюємо на крупній терочке, а жовтки - на дрібній. Рибні консерви добре розминаємо виделкою.? Цибулю дрібненько шаткуємо й ошпарюємо.? Плавлений сирок натираємо на крупній тертці.
Тепер викладаємо все шарами в салатник, промазуючи кожен невеликою кількістю домашнього майонезу . Отже, спочатку покриваємо дно картоплею, потім кладемо консерви, змішані з цибулею, далі йде плавлений сир, потім кладемо білки, моркву і зверху прикрашаємо блюдо жовтками. Ставимо салат в холодильник, а перед подачею посипаємо за бажанням свіжою зеленню.
Єврейський салат з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Плавлені сирки натираємо на тертці, часник чистимо і пропускаємо через прес. Змішуємо всі інгредієнти на тарілці і заправляємо готовий салат з плавленим сиром і часником і майонезом.
Салат «Лакомка» з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на тертці. Охолоджений плавлений сирок точно також подрібнюємо. Морква промиваємо, очищаємо і шаткуємо соломкою. Тепер всі інгредієнти з'єднуємо в салатнику, додаємо часник і добре перемішуємо. Заправляємо блюдо майонезом, приправляємо спеціями, знову перемішуємо і ставимо на кілька годин в холодильник.
Салат з копченим плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Плавлений сирок з копченим смаком і простий сир натираємо на тертці. Ананаси нарізаємо дрібними кубиками, а крабові палички шаткуємо невеликими шматочками. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в салатник, видавлюємо через прес кілька зубчиків часнику, заправляємо майонезом і як слід, перемішуємо. Перед подачею охолоджуємо наш салатик.
Салат з кальмарами і плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
![Салат з плавленим сиром Салат з плавленим сиром](/uploads/posts/2015-03/salat-z-plavlenim-sirom_712.jpeg)
Печериці обробляємо, миємо й відварюємо цілком. Для цього кладемо гриби в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і на слабенькому вогні проварюємо ще 10 хвилин до м'якості. Далі відкидаємо на друшляк, дрібно нарізаємо і змішуємо в окремому посуді з кальмарами. Часник очищаємо від лушпиння, моєму і разом з волоським горіхом дрібно шаткуємо. Плавлений сирок розтираємо разом зі сметанкою і майонезом до однорідного стану, додаємо горіхи і часник. Приготовленим соусом заправляємо наш салат з кальмарами і грибами, перемішуємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з кальмарів з сиром](/uploads/posts/2015-03/salat-z-kalmarv-z-sirom_981.jpeg)
Салат з кальмарів з сиром
Салат з кальмарів з сиром - незвичайне і цікаве поєднання інгредієнтів, і якщо ви любите екзотику, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. Читаємо і
![Салат з ковбасою і сиром](/uploads/posts/2015-03/salat-z-kovbasoyu-sirom_271.jpeg)
Салат з ковбасою і сиром
Різновидів салатів дуже багато. Це досить універсальна закуска, як для урочистих заходів, так і повсякденних трапез. І сьогодні ми підкажемо вам
![Кальмаровий салат](/uploads/posts/2015-03/kalmarovyy-salat_941.jpeg)
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
![Салат «Парус»](/uploads/posts/2015-03/salat-parus_101.jpeg)
Салат «Парус»
Салат «Парус» додасть різноманітності вашого святкового столу, завдяки оригінальному вигляду і цікавого складу. Останнім часом складно здивувати
![Лаваш з ковбасою](/uploads/posts/2015-03/lavash-z-kovbasoyu_621.jpeg)
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
![Салат «Лебединий пух» - рецепт](/uploads/posts/2015-03/salat-lebediniy-puh-recept_451.jpeg)
Салат «Лебединий пух» - рецепт
Салат «Лебединий пух» - смачна і оригінальна закуска до святкового столу. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих варіантів створення цієї страви.