Салат з дайкона
На відміну від звичайного редиски, цей можна зустріти на полицях супермаркетів ближче до осені і зими, що дозволяє за невеликі гроші освіжити убоге зимовий різноманітність овочів.
Рецепти далі ми вирішили присвятити різноманітних варіацій салатів з дайкона, які ви без праці зможете повторити на своїй кухні.
Цей маринований азіатський салат хороший для подачі в самостійному вигляді або для сервіровки у бургерах, сендвічах і поверх традиційних страв зі скляної локшини і рису. Крім приємного смакового розмаїття, яке привносить кисло-солодкий маринад, в блюді присутній ніжна текстура і яскраві кольори, такі необхідні в зимову пору.
Інгредієнти:
огірок – 1 шт.;
дайкон – 90 г;
морква – 90 г;
соєвий соус – 10 мл;
рисовий оцет – 55 мл;
кунжутне масло – 5 мл;
жменю арахісу;
пучок свіжої м'яти.
Приготування
Почніть з підготовки овочів, їх слід дрібно нашаткувати, використовуючи спеціальну шатківницю для корейської моркви, яку можна знайти на будь-якому ринку, або просто добре заточений ніж. Нашаткувати огірок, дайкон і моркву, укладіть їх у банку.
Приготуйте маринад для салату, змішавши оцет разом з соєвим соусом, олією і щіпкою цукру. Коли цукор розчиниться, спробуйте маринад і відрегулюйте його на свій смак.
Залийте овочі отриманим маринадом і залиште на 3-4 хвилини. Потім злийте зайвий маринад, посипте салат з дайконом і огірком горіхами і свіжою м'ятою, і подавайте.
Простий, недорогий, але при цьому неймовірно смачний салат з яблук, моркви та дайкона, поєднує в собі всю користь, яку можуть принести овочі осінньо-зимового сезону. Спробуйте нашу варіацію цього простого рецепту.
Інгредієнти:
дайкон – 230 г;
морква – 200 г;
яблуко – 200 г;
цукор – 15 г;
оцет – 45 мл;
вода – 90 мл;
рослинна олія – 25 мл
Приготування
Натріть дайкон, морква і яблуко, або подрібніть їх будь-яким іншим, найбільш зручним для вас способом.
Підготуйте салатну заправку, з'єднавши оцет з теплою водою і цукром. Коли кристали цукру розчиняться, влийте олію і заправити страву. Можна подавати такий салат відразу ж, доповнивши зеленню за смаком, або залишити в холоді на пару годин, щоб овочі промариновались.
Інгредієнти:
крабові палички – 230 г;
по дрібці сушеного лука і гострого перцю;
сметана – 35 г;
майонез – 35 г;
яблуко – 1 шт.;
дайкон – 95 г;
жменю зеленого лука.
Приготування
Крабові палички розділіть на волокна. Яблуко і дайкон нашаткуйте на спеціально тертці для корейської моркви.
Змішайте інгредієнти разом, доповніть подрібненою зеленою цибулею і заправити сумішшю сметани з майонезом. Готовий салат перед подачею охолодіть.
Класичний корейський салат з дайкона – зовсім не та кисло-солодка закуска, що продають на ринках. Оцінити це гостре блюдо гідно зможе лише справжній цінитель корейської кухні.
Інгредієнти:
дайкон – 430 г;
зелена цибуля – 2 пера;
корейські пластівці чилі – 2-3 ст. ложки;
часник – 2 зубки;
рибний соус – 15 мл
Приготування
Нашаткуйте дайкон з допомогою шатківниці для корейської моркви.
Часник пюрируйте, дрібно наріжте пір'я зеленої цибулі.
Змішайте всі компоненти страви разом, посоліть і залиште на пару годин, щоб дайкон пустив сік і промариновался.
Перед подачею дайкон віджимають від надлишків соку, а потім подають.
Рецепти далі ми вирішили присвятити різноманітних варіацій салатів з дайкона, які ви без праці зможете повторити на своїй кухні.
Самий смачний салат з дайкона – рецепт
Цей маринований азіатський салат хороший для подачі в самостійному вигляді або для сервіровки у бургерах, сендвічах і поверх традиційних страв зі скляної локшини і рису. Крім приємного смакового розмаїття, яке привносить кисло-солодкий маринад, в блюді присутній ніжна текстура і яскраві кольори, такі необхідні в зимову пору.
Інгредієнти:
Приготування
Салат з дайкона з морквою і яблуком
Простий, недорогий, але при цьому неймовірно смачний салат з яблук, моркви та дайкона, поєднує в собі всю користь, яку можуть принести овочі осінньо-зимового сезону. Спробуйте нашу варіацію цього простого рецепту.
Інгредієнти:
Приготування
Салат з дайконом і крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати салат з дайкона по-корейськи?
Класичний корейський салат з дайкона – зовсім не та кисло-солодка закуска, що продають на ринках. Оцінити це гостре блюдо гідно зможе лише справжній цінитель корейської кухні.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Дайкон – рецепти приготування
Якщо ви вирішили ввести в раціон більше корисних продуктів, рекомендуємо неодмінно скористатися нашими рецептами приготування цікавих страв з участю
Салат з копченою куркою і корейською морквою
Простота цього салату полягає не тільки в доступності інгредієнтів і зрозумілою поєднанні смаків, але і в тому, що приготування такої закуски –
Салат з редьки з морквою
Салат з редьки з морквою, у багатьох з нас асоціюється з настанням холодів, коли не вистачає інших свіжих овочів, таких як огірки і помідори, і тому
Карпаччо з тунця
Карпаччо - це сире тонко нарізане м'ясо, риба або овочі, политі будь-яким соусом і змазані оливковою олією. І зараз ми розповімо, як правильно