Салат «Баклажани з яйцем і маринованою цибулею»
Смажені баклажани з додаванням яйця і цибулі - дуже смачний салат. Рецепти його приготування знайдете нижче.
Інгредієнти:
цибуля – 1 шт.;
баклажани середнього розміру – 2 шт.;
гірчиця;
відварені круто яйця – 2 шт.;
сметана 15% – 150 мл;
сіль – 5 р;
цукор – 5 г;
оцет – 30 мл
Приготування
Баклажани нарізаємо соломкою, солимо, добре розмішуємо і залишаємо, щоб вийшла гіркота. Цибулю шаткуємо півкільцями і маринуємо його. Для цього спочатку заливаємо його окропом, який хвилин через 5 зливаємо. Всипаємо цукор, сіль і 30 мл оцту. Знову заливаємо окропом, накриваємо і залишаємо хвилин на 20. Яйця варимо круто. Баклажани промиваємо кілька разів, потім віджимаємо, кладемо на сковороду і на рослинному маслі обсмажуємо до готовності. Потім перекладаємо баклажани на серветку, щоб вбрався зайвий жир. Відварені круто яйця чистимо, ріжемо пластинами. Змішуємо остиглі баклажани з яйцями і віджатим маринованою цибулею. Заправляємо салат сметаною з додаванням гірчиці.
Інгредієнти:
свіжі баклажани – 2 шт.;
яйця – 2-3 шт.;
окріп – 100 мл;
сіль – 5 р;
цукор – 15 г;
цибуля велика – 1 шт.;
рослинна рафінована олія – 40 мл;
салатний майонез – 50 р.
Приготування
Баклажани миємо, разом з шкіркою нарізаємо їх соломкою. Притрушиваем сіллю, перемішуємо і хвилин на 10 відставляємо. Після цього промиваємо синенькі, щоб змити сіль, а залишки рідини віджимаємо. На сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому підготовлені баклажани до готовності. Цибулю шаткуємо півкільцями, засипаємо цукром і вливаємо оцет. Заливаємо окропом і даємо хвилин 10 промаринуватися. Яйця варимо круто, потім заливаємо холодною водою. Хвилин через 5 очищаємо і нарізаємо соломкою. Змішуємо підготовлені інгредієнти, заправляємо салат майонезом.
Інгредієнти:
баклажани – 1 кг;
яйця, зварені круто – 5 шт.;
велика цибулина – 1 шт.;
масло рослинне для смаження;
приправа грибна;
сметана;
вода – 100 мл;
цукор – 5 г;
соєвий соус – 35 мл
Приготування
Цибулю шаткуємо дрібненькими кубиками. Поміщаємо його в мисочку і заливаємо окропом. Тут же воду зливаємо, а цибулю заливаємо соєвим соусом з додаванням цукру, залишаємо хвилин на 20. Баклажани нарізаємо соломкою, смажимо їх на олії. Злегка охолоджені баклажани притрушиваем грибною приправою. Відварені яйця ріжемо кубиками. Змішуємо синенькі з яйцями, додаємо маринований цибулю і заправляємо салат сметаною або майонезом.
Рецепт салату з баклажанів з яйцями і маринованою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани нарізаємо соломкою, солимо, добре розмішуємо і залишаємо, щоб вийшла гіркота. Цибулю шаткуємо півкільцями і маринуємо його. Для цього спочатку заливаємо його окропом, який хвилин через 5 зливаємо. Всипаємо цукор, сіль і 30 мл оцту. Знову заливаємо окропом, накриваємо і залишаємо хвилин на 20. Яйця варимо круто. Баклажани промиваємо кілька разів, потім віджимаємо, кладемо на сковороду і на рослинному маслі обсмажуємо до готовності. Потім перекладаємо баклажани на серветку, щоб вбрався зайвий жир. Відварені круто яйця чистимо, ріжемо пластинами. Змішуємо остиглі баклажани з яйцями і віджатим маринованою цибулею. Заправляємо салат сметаною з додаванням гірчиці.
Рецепт салату з баклажанів, яєць, цибулі і майонезу
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани миємо, разом з шкіркою нарізаємо їх соломкою. Притрушиваем сіллю, перемішуємо і хвилин на 10 відставляємо. Після цього промиваємо синенькі, щоб змити сіль, а залишки рідини віджимаємо. На сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому підготовлені баклажани до готовності. Цибулю шаткуємо півкільцями, засипаємо цукром і вливаємо оцет. Заливаємо окропом і даємо хвилин 10 промаринуватися. Яйця варимо круто, потім заливаємо холодною водою. Хвилин через 5 очищаємо і нарізаємо соломкою. Змішуємо підготовлені інгредієнти, заправляємо салат майонезом.
Салат з баклажанів з вареним яйцем і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю шаткуємо дрібненькими кубиками. Поміщаємо його в мисочку і заливаємо окропом. Тут же воду зливаємо, а цибулю заливаємо соєвим соусом з додаванням цукру, залишаємо хвилин на 20. Баклажани нарізаємо соломкою, смажимо їх на олії. Злегка охолоджені баклажани притрушиваем грибною приправою. Відварені яйця ріжемо кубиками. Змішуємо синенькі з яйцями, додаємо маринований цибулю і заправляємо салат сметаною або майонезом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з баклажанів з яйцем і цибулею
Цей салат може стати універсальним стравою, наприклад гарніром до м'яса або легким самостійним вечерею. Розповімо, як створити незвичайне частування
Салат з баклажанами і яйцями
Ця закуска відрізняється особливою поживністю багатим і яскравим смаком. Пропонуємо приготувати смачний салат на базі яєць і баклажанів, і підкажемо,
Салат з баклажанів з яйцем і майонезом
Баклажани можуть стати частиною практично будь-якого страви: найрізноманітніших закусок, а також гарячих та холодних страв. У сезон ці прекрасні
Салат з баклажанів
Салати прикрашають як святкового, так і буденного стіл. І сьогодні ми з вами поговоримо про салати з баклажанів. Цей універсальний за своїми
Смажені баклажани
Баклажан - дивовижний продукт, який широко застосовується в кулінарії різних кухонь світу. І сьогодні ми поговоримо про найбільш простих варіантах
Баклажани з майонезом і часником
Баклажани не володіють своїм власним смаком, але з них можна приготувати пікантну і смачну закуску - баклажани з майонезом і часником. Пропонуємо