Пастрома з курячої грудки в домашніх умовах
![Пастрома з курячої грудки в домашніх умовах Пастрома з курячої грудки в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-01/pastroma-z-kuryachoyi-grudki-v-domashnh-umovah_171.jpeg)
Пастрома з курячої грудки - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пастроми з курки по цьому рецепту промиваємо куряче філе в проточній холодній воді і визначаємо його в миску або каструльку з водою, в якій попередньо розчинний морську сіль. Розміщуємо ємність в холодильник на двадцять чотири години.
Після закінчення часу виймаємо курку з води, обсушуємо паперовим рушником і грунтовно паніруємо в спеціях. Можна взяти традиційну суміш для курки або приготувати мікс сушених трав базиліка, орегано, майоран або будь-яких інших на ваш смак.
Тепер звертаємо філе рулетом і скріплюємо ниткою.
Визначаємо пастрому в ємність мультиварки, включаємо функцію «Випічка» і витримуємо приблизно п'ятнадцять-двадцять хвилин, в залежності від потужності приладу.
Після сигналу кришку пристрою не відкриваємо, а залишаємо пастрому настоюватися в чаші ще вісім годин.
Ідеально готувати таку пастрому з вечора, щоб до ранку отримати відмінну основу для бутербродів.
В'ялена пастрома з курячої грудки
Інгредієнти:
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо холодною водою, обсушуємо, натираємо ретельно сумішшю спецій і солі. Для її приготування змішуємо сіль, мелений чорний і червоний перець і додаємо за бажанням коньяк. Складаємо мяско в будь-яку ємність, накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і визначаємо в холодильник на дванадцять годин.
Після закінчення часу змиваємо добряче сіль зі спеціями, витираємо насухо паперовими рушниками, зверху натираємо перцем і видавленим часником. Тепер загорнути м'ясо марлею або бавовняним рушником і поміщаємо в холодильник ще на три доби. При бажанні можна через дві доби підвісити пастрому в провітрюваному місці і трохи підсушити.
Пастрома з курячої грудки - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Вино змішуємо з медом і сіллю, додаємо видавлений часник, зерна гірчиці, листя лавра, горошки перцю, паприку і розмарин. Трохи прогріваємо на помірному вогні, щоб прянощі віддали більше аромату і даємо маринаду повністю охолонути.
![Пастрома з курячої грудки в домашніх умовах Пастрома з курячої грудки в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-01/pastroma-z-kuryachoyi-grudki-v-domashnh-umovah_872.jpeg)
Тим часом промиваємо курячу грудку, позбавляємо її при необхідності від плівок і сухожиль і визначаємо в миску або каструльку відповідного розміру. Заливаємо її приготованим раніше остившім винним маринадом так, щоб він повністю покрив м'ясо, прикриваємо посуд кришкою і ставимо на двадцять чотири години в холодильник.
Після закінчення часу з грудки формуємо рулет, перев'язуємо його шпагатом і покласти у форму для запікання.
Визначаємо блюдо в заздалегідь прогріту до 250 градусів духовку на двадцять п'ять хвилин. По готовності духовку не відкриваємо і залишаємо в ній пастрому для охолодження на кілька годин, а краще на ніч.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Бастурма з курячої грудки в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-01/basturma-z-kuryachoyi-grudki-v-domashnh-umovah_641.jpeg)
Бастурма з курячої грудки в домашніх умовах
Існує кілька видів в'яленого м'яса, про одному поговоримо далі в статті. Докладно розповімо, як зробити смачну бастурму з курячої грудки. Пропонуємо
![Суфле з курячої грудки](/uploads/posts/2015-11/sufle-z-kuryachoyi-grudki_731.jpeg)
Суфле з курячої грудки
Ніжне, повітряне і просто тане в роті суфле можна зробити з курячої грудки. Це чудове блюдо дуже сподобається малюкам, так і багато дорослі його
![Куряча пастрома](/uploads/posts/2015-11/kuryacha-pastroma_461.jpeg)
Куряча пастрома
Чудова альтернатива покупної ковбасі - куряча пастрома. Її не складно приготувати самостійно, маючи мінімальний набір інгредієнтів. Дотримуючись
![Пастрома з курячої грудки](/uploads/posts/2015-01/pastroma-z-kuryachoyi-grudki_611.jpeg)
Пастрома з курячої грудки
Пастрома - це дуже ніжне страву, яке прийшло до нас з Молдавії. Воно готується з різного м'яса, але сьогодні ми поговоримо про курячої пастроме. Вона
![Пастрома з індички](/uploads/posts/2015-01/pastroma-z-ndichki_561.jpeg)
Пастрома з індички
Якщо ви любите смачні бутерброди з різними видами м'яса, то ми підкажемо вам рецепт пастроми, та не простий, а индюшиной. Це м'ясо припаде до душі